Lolli Plug - analni čep ili analne kuglice?!

Erotske igračke

Lolli Plug 1 i 2 dva su od ogromnog broja analnih čepova koji sada postoje u svim mogućim oblicima i veličinama. Lolli čep, međutim, nije samo analni čep, već puno više!

Ako te zanima, čitaj dalje i saznat ćeš zašto je Satisfyer Lolli Plug nešto što je hitno potrebno u tvojoj kolekciji.

Zašto je Lolli Plug dobar izbor

Lolli Plug 1 i 2 su u principu vrlo slični. Elegantan izgled samo je početak!



Već na prvi pogled je jasno da su proizvođači uložili mnogo truda u izradu čepova. Izrađeni su od kvalitetnog i za tijelo sigurnog silikona, a također su vodootporni. Tako ih možeš ponijeti sa sobom pod tuš ili u kadu i tako začiniti svoju svakodnevicu.

U čepovima se nalaze dva snažna motora koji će te impresionirati dubokim i intenzivnim vibracijama. Možeš birati između 12 različitih načina vibriranja - oba motora mogu vibrirati odjednom ili naizmjenično, ali  može i samo jedan od njih vibrirati. Toliko je varijacija da će upotreba svaki put biti nešto posebno! Međutim, oni su prave duljine da dosegnu i stimuliraju i prostatu.

Čepovi  se pune priloženim magnetnim USB punjačem. Kada ti ponestane baterija, samo ih napuni tako da ne moraš brinuti o zamjeni baterija.

Kome je Lolli Plug namijenjen?

Lolli Plug je pogodan za sve zainteresirane za analnu stimulaciju. Upotreba nije rodno specifična, jer su čepovi dizajnirana tako da gotovo svatko može uživati u njihovim vibracijama.

Zbog svog oblika možda više odgovaraju onima koji već imaju iskustva s analnom stimulacijom, ali su za one koji su hrabri prikladni i kao prva analna igračka.

Kako koristiti čep

Lubrikant

U analnim igrama analni lubrikant je nešto što je obavezno. Gušći je nego inače i sporije se suši pa ga nećeš morati prečesto nanositi. Ako nemaš analni lubrikant, tada je bolji obični lubrikant nego nikakav, naravno.

Čepovi su izrađeni od silikona, stoga je vrlo važno da koristiš lubrikant na bazi vode. Silikonski lubrikanti će reagirati sa silikonskom površinom igračke i uništiti je.

EasyGlide lubrikant na bazi vode odličan je izbor!

Analno tuširanje

Ako te brine čistoća, prije početka možeš koristiti i analni tuš.

Upravljanje s vibracijama

Čepovi se uključuju i isključuju pritiskom i držanjem jedine tipke koju imaju. Zatim se možeš prebacivati između 12 načina vibracije kratkim pritiskom iste tipke . To je to!

Više nego samo analni čep

lolli plug

Vjerojatno si primijetio  da čepovi Lolli Plug imaju vrlo poseban oblik. Iako ovaj izgleda dobro, to nije samo zbog estetike. Ovaj oblik nudi posebne užitke koje obični analni čepovi nemaju.

Ako si ikada vidjeo analne kuglice, sigurno si kada si gledao Lolli Plug čepove imao asocijaciju na njih. Kuglice donose najviše užitka kada ih izvučeš. Analni čepovi, s druge strane, donose najveći dio užitka kada su umetnuti i na mjestu.

Zbog svog oblika, čepovi Lolli Plug mogu se koristiti i kao analne kuglice. Izvuci ih tijekom seksa ili masturbacije u trenutku orgazma, a to može učiniti i tvoj partner. Orgazam će biti još intenzivniji zbog dodatnih osjeta.

Čišćenje

Čepovi se moraju temeljito očistiti prije i nakon svake uporabe. To možeš učiniti blagim sapunom i mlakom vodom, a još se više preporučuje korištenje antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka. Zatim pričekaj da se dobro osuši i spremi ga na sigurno mjesto dok ti opet ne zatreba.

Razlika između Lolli Plug 1 i 2

Vibracije, materijal i dužina su isti, jedina razlika između njih je njihov oblik. Lolli Plug 1 ima izraženije obline, dok je dvojka zaobljena. Najširi dio Lolli Plug 2 je nešto manji od Lolli Plug 1.

Ako želiš malo više osjećaja prilikom umetanja i vađenja, Lolli Plug 1 je idealan za tebe. Ali u principu, odaberi onaj koji te najviše privlači.

Oba spomenuta čepova i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: