Sexy Secret vibrator u gaćicama, telefon u ruci!

Erotske igračke

Sexy Secret jedna je od Satisfyerovih najpopularnijih igračaka za parove. To je diskretni vibrator koji možeš koristiti praktički bilo gdje! A kad kažem bilo gdje, mislim i bilo gdje! Možeš ga nositi gdje god ideš!

Ako ti i tvoj partner još uvijek niste isprobali misterijsku igru na javnim mjestima, onda je ova objava na blogu znak da je krajnje vrijeme za to.

Sve što trebaš je aplikacija

Vibrator staviš u gaćice, a partner ga može kontrolirati preko telefona! Preuzmite aplikaciju Satisfyer Connect koja je dobro osmišljena i nudi vam puno mogućnosti da začinite užitak. Nudi vam beskonačan niz programa i načina korištenja Sexy Secret Stimulatora.

sexy secret couple

  • Tvoj partner može kontrolirati vibracije stimulatora uživo, bez obzira gdje se u svijetu nalazite. Dakle, tvoj užitak može organizirati kod kuće za večeru ili s drugog kraja svijeta.
  • Vibracije kontroliraš crtanjem prstom po ekranu. Druga je mogućnost da vibracije reagiraju na ritam glazbe ili ton tvog glasa!
  • Uzorke vibracija možeš spremiti  kako bi lakše i brže pristupili svojim najmilijima. Također možeš podijeliti i isprobati one koje dijele drugi korisnici aplikacije.
  • Aplikacija ti nudi i već spremljene uzorke, koje također možeš mijenjati prema svojim željama.

A to nije sve! Ima i budilicu koja te probudi uključivanjem vibratora u tvojim gaćicama. Čita takozvane erotske priče, u kojima se vibracije povećavaju prema intenzitetu priče.

Aplikacija je dostupna i na hrvatskom jeziku, tako da možeš jednostavno istražiti što još nudi!

Ergonomski dizajn Sexy Secret za više udobnosti

sexy secret

Vibrator Sexy Secret je stvarno malen i diskretan, ali nije ništa manje moćan! U njemu se krije snažan motor koji će te impresionirati svojim dubokim vibracijama.

Vibrator se savršeno uklapa u sve gaćice, jer se na njih pričvršćuje magnetom. Tako možeš biti tijekom upotrebe potpuno bezbrižna, jer igračka uvijek ostaje na svom mjestu.

Postav ga tako da ravni dio bude ispred jer stimulira klitoris. Drugi kraj stimulira ulaz u rodnicu.

Ergonomski dizajniran oblik omogućuje ti stvarno udobno sjedenje, a način šaptanja daje ti potpunu diskreciju.

Neponovljiva kvaliteta

Sexy Secret izrađen je od silikona, vrlo udobnog i sigurnog za tijelo, a također je potpuno vodootporan.

Kada je baterija prazna, možeš ga jednostavno napuniti pomoću priloženog USB kabela.Tako nikada nećeš morati brinuti o kupnji i zamjeni baterija.

Kako možeš koristiti Sexy Secret?

Igračku možeš kontrolirati svojim telefonom. Nikada nećeš morati tražiti daljinski upravljač, a ionako imaš telefon većinu vremena sa sobom. Samo ga spoji vibratorom i već možete uživati.

Savjet za korištenje

Vibrator je mnogo svestraniji nego što misliš. Naravno, možeš ga nositi u gaćicama, ali uz malo mašte mogućnosti se šire u beskonačnost.

Može postati, na primjer, bullet vibrator! Možeš ga koristiti tijekom predigre za stimulaciju klitorisa, a idealan je i za korištenje tijekom seksa. Tako žene puno lakše dožive orgazam!

A možeš ga koristiti i na muškarcu! Vibracije su vrlo ugodne na vrhu penisa, na testisima, na perineumu i drugim dijelovima tijela.

Ako želiš da vibracije budu jače i fokusiranije, možeš koristiti vrh za stimulaciju, ali ako želiš mekše vibracije, koristi širi dio. Eksperimentiraj i saznaj što ti se sviđa!

Čišćenje

Vibrator se mora temeljito očistiti prije i nakon svake uporabe. To možeš jednostavno učiniti mlakom vodom i blagim sapunom, ali možeš koristiti i antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka.

Sexy Secret i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: