Iskustvo Ivana i Nikoline: Štipaljke za bradavice

Savjeti za bolji seks

Uvijek smo sretni kad dobijemo mišljenja kupaca o određenim proizvodima, jer to pomaže drugim kupcima koji se još uvijek odlučuju na kupnju. Ivan i Nikolina (imena su izmišljena za zaštitu podataka) otišli su korak dalje i napisali svoje iskustvo s štipaljkama za bradavice.

Ispod možeš pročitati sve što trebaš znati o tome kako ih započeti koristiti, za što ih koristiti i koje ti osjećaje nude.

Nikolina je o štipaljkama rekla sljedeće:

Dugo sam razmišljala o tome kako se toga prihvatit, kako bih vam dala što više korisnih informacija, a zatim odlučila sam da bi bilo najbolje napraviti neki skup informacija s interneta i vlastitih iskustva koja se međusobno nadopunjuju.

Dakle ... štipaljke za bradavice. Erotski pribor ili dodatak za žene, koji je već neko vrijeme najpopularniji za upotrebu tijekom spolnog odnosa. Na pitanje što su štipaljke za bradavice i zašto se koriste, većina ljudi na internetu odgovara svaki po svoje , pa je pravi odgovor teško pronaći. Međutim, jednom sam naišla na jedno stvarno dobro i detaljno objašnjenje ove teme o tome što su u suštini.

Što su štipaljke za bradavice?

Naime, sažetak objašnjenja ide ovako: Štipaljke za bradavice erotski su dodatak namijenjen ženama. Tijekom upotrebe proizvoda, u tijelu se treba aktivirati adrenalin, endorfin i oksitocin, što drastično poboljšava seksualni doživljaj. Što je adrenalin? Adrenalin je hormon koji iznenada povećava tjelesne sposobnosti tijela. Povećava fizičku snagu i izdržljivost te ubrzava rad srca i daje tijelu dodatnu energiju.

Što je endorfin? Endorfin je opioidni hormon u ljudi. Glavna funkcija endorfina je kočiti prijenos signala boli, ali također uzrokuje osjećaj euforije koji je vrlo sličan onome koji izazivaju drugi opioidi.

Što je hormon oksitocin? Oksitocin je hormon koji izaziva vaginalne kontrakcije, povećava seksualno uzbuđenje i ima antistresni učinak. Kao rezultat toga, oksitocin je također nazvan "ljubavnim hormonom".

Imajte na umu da je potpuno normalno da tijekom uporabe osjećate bol jer je to nuspojava stimulacije.

Kako zapravo djeluju štipaljke za bradavice?

Štipaljke za bradavice djeluju po principu točkasto kontinuiranog stiskanja ili svojevrsne akupresure na mjestu spajanja živčanih završetaka bradavice. To je točka koja se kod žena nalazi između areole i bradavice. Spomenuta stimulacija ove točke kod žena, trebala bi aktivirati proces oslobađanja tri gore navedena hormona u trenu. Nakon korištenja štipaljke, proces oslobađanja hormona je završen, ali bradavice će ostati izuzetno osjetljive zbog stimulacije ove točke još neko vrijeme. Nakon ovog objašnjenja možemo zaključiti da nam upotreba štipaljki za bradavice nudi dva učinka. Primarnog i sekundarnog.

Primarni učinak je uzrokovati oslobađanje određenih hormona i na taj način poboljšati seksualno iskustvo. Sekundarni učinak je, međutim, što povećavaju osjetljivost bradavica koje ostaju vrlo osjetljive dugo vremena nakon upotrebe štipaljki.

To bi bilo to za početak. A sada je najbolje usredotočiti se na sam proizvod.

Koju vrstu štipaljki odabrati i zašto?

Kako se pripremiti za prvu upotrebu, kako ih pravilno koristiti, itd ... Budući da je danas na tržištu toliko različitih štipaljki za bradavice, usredotočit ću se na one koji su bili prvi originalni na tržištu. Zašto? Jer ovo su jedine štipaljke za bradavice koje korisniku nude najbolje iskustvo, a primarni i sekundarni učinak je najveći.

To su japanske štipaljke za bradavice. Ime su dobili po zemlji podrijetla, kao što su ih izmislili Japanci. U originalu su međusobno povezani metalnim lancem i imaju poseban mehanizam koji omogućuje dodatnu stimulaciju bradavica svakim zamahom lanca. U praksi to znači da što se više lanac kreće, to je jači učinak štipaljke na nositelja. Japanske štipaljke za bradavice dostupne su kod više proizvođača, koje se međusobno razlikuju po učinkovitosti, kvaliteti izrade, trajnosti itd ..

Prema mišljenju korisnica, najbolje bi trebale biti upravo štipaljke za bradavice proizvođača Bedroom Fantasies. To su stezaljke za bradavice s lančićem. Stezijalke su podesive i imaju ugodnu raspodjelu pritiska.

stezaljke za bradavice s lančićem

stezaljke za bradavice s lančićem 2

Prije nego što nastavim s uputama za uporabu, još nekoliko korisnih informacija:

  • Imajte na umu da je potpuno normalno da tijekom uporabe osjećate bol jer je to nuspojava prethodno opisane stimulacije.
  • Što češće upotrebljavate uređaj, manje ćete boli osjetiti dok će se bradavice naviknuti na spomenutu stimulaciju.
  • Djevojke koje će proizvod prvi put koristiti znajte da će osjećaj boli biti malo veći nego inače, stoga vam preporučujem da se samotrenirate kako biste se navikle na stimulaciju prije korištenja uređaja tijekom spolnog odnosa.
  • Trening bi trebao trajati tjedan dana, koristeći uređaj svaki dan u trajanju od deset minuta. Nakon što stavite proizvod na bradavice, pokušajte ostati mirne i opuštene kako biste došle do cilja za deset minuta. Ako niste u mogućnosti doći do cilja, preporučujem vam da kupite štipaljke za bradavice s vijcima za ograničavanje čvrstoće, kao što je Master Series - Bull Nose, i nastavite s njima trenirati.
  • Nakon što ste postigle cilj za deset minuta s podesivim štipaljkama za bradavice, tako da ćete ih moći koristiti bez podesivih vijaka, vratite se na svoj originalni trening sa japanskim štipaljkama za bradavice.
  • Proizvod koristite samo na zdravim grudima.
  • Ne koristite proizvod na oštećenim bradavicama. Ne koristite proizvod tijekom trudnoće, jer ova stimulacija može uzrokovati prerani porod.
  • Ne koristite proizvod ako dojite.
  • Slijedite upute za ispravno namještanje pribora jer će samo pravilno namješten pribor služiti svojoj svrsi.

Uvijek koristite štipaljke na obje bradavice istovremeno. Nikada ne koristite štipaljke duže od 20 minuta!

Upute za korištenje

  1. Provjerite je li proizvod čist i u besprijekornom stanju, jer je samo besprijekoran proizvod prikladan za upotrebu.
  2. Osigurajte da su štipaljke spojene jedna s drugom i da je lanac poravnan tako da se može slobodno ljuljati.
  3. Prije nego što namjestiš štipaljke, prije nastavka provjerite da su bradavice potpuno napete.
  4. Kad su vaše bradavice u potpuno napetom stanju, stisnite mehanizam za stezanje kako biste ga otvorili. Otvorenu štipaljku namjestite točno na mjesto između bradavice i areole. Opustite se, duboko udahnite i polako izdahnite da biste oslobodili mehanizam štipaljke. Nakon što ste uspješno namjestili prvu štipaljku, ponovite isti postupak na drugoj bradavici.
  5. Sada kada ste uspješno postavili obje štipaljke na bradavice, možete se prepustiti stimulaciji i užitku. Preporučeno vrijeme korištenja proizvoda je 15 minuta, ali nikad ga nemojte koristiti dulje od 20 minuta.
  6. Da biste uklonili štipaljke s bradavica, ponovno stisnite mehanizam za spajanje kako biste ga otvorili i maknuli sa bradavice. Pri uklanjanju štipaljke s bradavice najvjerojatnije ćete na trenutak osjetiti samo vrlo jaku bol, koja je rezultat dovršene stimulacije ili otpuštanja stimulirane točke, što je potpuno normalno. Preporučam da se pripremite za to, duboko udahnete i hrabro izdahnite i brzo uklonite obje spajalice s bradavica istovremeno.
  7. Nakon uklanjanja štipaljki, osjetljivost bradavica neko vrijeme će se značajno povećati zbog prethodne stimulacije. Podsjetite partnera na ovo, jer sada će svaki dodir bradavica biti mnogo izraženiji nego prije korištenja spajalica.
  8. Nakon upotrebe, područje  štipaljke koje je bilo u kontaktu s bradavicom može se očistiti erotskim sredstvom za čišćenje igračaka.

VAŽNO: Vrlo je važno ispravno postaviti štipaljke na bradavice. Uvijek postavljajte štipaljke na mjesto između bradavice i areole kao što je prikazano na slici. Nikada ne postavljajte štipaljku izravno na bradavicu, jer tako proizvod neče imati pravi učinak. Uvijek koristite štipaljke na obje bradavice istovremeno. Nikada ne koristite štipaljke duže od 20 minuta!

Cijeli ovaj zapis odnosi se samo na prethodno opisane originalne japanske štipaljke za bradavice. One su namijenjene samo ženama za pružanje svih gore navedenih učinaka kad se koriste. Ako tražite erotski pribor koji odgovara gore navedenom, onda je to jedini pravi izbor za vas. Budući da njihova upotreba kao nuspojava izaziva osjećaj boli, neki ih koriste za bdsm ili sadomazohističke igre.

U tu svrhu na tržištu postoje mnoge druge vrste štipaljki koje su dizajnirane u tu svrhu, uključujući verziju za muškarce. Neke su namijenjene vezanju, druge se mogu pričvrstiti na lisice i tako ograničiti kretanje ruku itd. Postoje i posebni vibratori za bradavice, koji se na bradavice postavljaju uz pomoć štipaljki i tako nude drugačiji način stimulacije ili užitka.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura