Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Traži po

Materijal

Boja

Brand

Promjer kondoma

Karakteristike kondoma

Dužina kondoma

Debljina kondoma

Veličina kondoma

Struktura kondoma

Okus kondoma

Lubrikant kondoma

Rezervoar kondoma

Veganski kondomi

Bez obzira izbjegavaš li hranu, odjeću i druge proizvode životinjskog podrijetla ili ne, važno je da imaš pozitivan utjecaj na okoliš i životinje s kojima dijelimo naš planet.

Naravno, ne smiješ zaboraviti na vlastitu sigurnost i zdravlje. Upotreba kondoma obavezna je za one koji se žele zaštititi od neželjenih trudnoća i spolnih bolesti! Međutim, da ne pogoršavaš suvremene probleme zaštite okoliša, odaberi onaj koji se proizvodi na životinjama i prirodi prihvatljiv način.

Na taj način istodobno brineš o našem planetu i svom (i partnerovom) zdravlju.

Saznajte više Sakrij opis

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code