Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Traži po

Boja

Veličina

Brand

Kostimi iz bajki

U ovoj kategoriji naći ćeš kostime iz bajke koji su prikladni za začinjanje događanja u krevetu. Kostimi su posebno popularni u igrama uloga.

Igra uloga

Igra uloga (eng. Role play) znači da oba spolna partnera (ili barem jedan od partnera) mijenjaju svoje ponašanje i na taj način preuzimaju drugačiju ulogu. Funkcija igranja uloga može biti predigra, pa je namijenjena za uzbuđenje prije spolnog odnosa. Igre uloga također su često povezane s BDSM svijetom jer uključuju razmjenu moći i kontrole. Međutim, to nije baš nužno jer igre uloga također mogu biti romantične i senzualne.

Saznajte više Sakrij opis

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code