Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Zaštita osobnih podataka

Upravitelj online trgovine Corner69, PERVISIO d.o.o., je u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1-UPB1) obvezan za zaštitu osobnih podataka vlastitih korisnika.

Za potrebe poslovanja online trgovine prikuplja slijedeće korisničke podatke:

  • ime i prezime,
  • adresa i poštanski broj,
  • adresa e-mail-a (korisničko ime),
  • kontaktni telefonski broj,
  • lozinku u šifriranom obliku,
  • te ostale podatke koje korisnici unesu u obrazac online trgovine

Za točnost podataka koje unose korisnici ne odgovaramo

Kako bismo omogućili maksimalnu sigurnost, naš sistem prikuplja IP adrese svih posjetitelja naše web stranice. vakom korisniku je na početku posjete web stranice dodijeljen privremeni kolačić za identifikaciju i praćenje košarice. Na vaš kompjuter može kolačić pohraniti neke od trajnih kolačića poput slijedećih: identifikacijski broj korisnika u šifriranom obliku (za identifikaciju prilikom slijedeće posjete), ocjene artikala (kako biste znali koji artikl ste ocijenili) te četiri kolačića sistema Google Analytics (analiza posjete web stranice).

Svi podatci, osim kolačića, se na serveru kompjutera pohranjuju trajno. Privremeni kolačići se u memoriju servera pohranjuju isključivo za vrijeme trajanja vaše posjete na web stranici, te se automatski uklone nakon jednoga sata neaktivnost, dok su trajni kolačići vječno pohranjeni na kompjuteru posjetitelja.

Upravitelj web stranice ima pravo na korištenje tih podataka u anonimnom obliku za potrebe statističkih analiza. .

Upravitelj pridržava pravo do uporabe prikupljenih osobnih podataka za potrebe direktnog marketinga, osim u slučaju kada korisnik tome izričito prigovara.

Upravitelj podataka o korisnicima u nijednom slučaju neće predati neovlaštenim osobama. Dostavnim službama (npr. Hrvatska Pošta, GLS, DPD) ćemo predati isključivo podatke o korisničkoj adresi za dostavu. S korisnikom ćemo u stupiti u kontakt isključivo koristeći se komunikacijskih sredstava na daljinu, osim u slučaju kada korisnik tome izričito prigovara.

Iznimno razotkrivanje osobnih podataka

Podatke koje isporučitelj prikuplja i obrađuje, će biti razotkriveni u slučaju da je takva obaveznost odlučena zakonom ili u dobroj vjeri da su takvi postupci potrebni za pravo sudske svrhe odnosno svrhe drugih državnih organa te zaštitu za ostvarivanje zakonskih interesa online trgovine ili firme isporučitelja/upravitelja.

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code