Satisfyer Love Breeze - tehnologija zvučnih valova

Erotske igračke

Satisfyer Love Breeze je igračka koja stimulira klitoris zračnim impulsima, a da ga ni ne dodiruješ. Takve i slične igračke su jako popularne otkako su došle na tržište, a to nije tako davno. Ali postoje dobri razlozi za njihovu popularnost! Možeš birati između plave, metalik crvene i žute boje.

Tehnologija zračnih impulsa

tehnologija zračnih impulsa

O kakvim je zračnim impulsima riječ i o čemu je riječ?

Najlakši način da to zamisliš je: Znaš li kada na koncertu stojiš u blizini zvučnika i osjetiš  vibracije koje ti prolaze tijelom? Ova igračka radi na sličan način. Stvara zračne valove, baš kao zvučnici. Ti zračni valovi tada na vrlo poseban način stimuliraju klitoris, bradavice, glavić penisa ili druge erogene točke.

Kakav je stvarni osjećaj,teško je zamisliti dok ne isprobaš igračku. Nekako pulsira i usisava u isto vrijeme. Neki ljudi to uspoređuju s osjećajem tijekom stvarno dobrog oralnog seksa.

Zašto odabrati Satisfyer Love Breeze

upravljanje satisfyer love breeze

Love Breeze izrađen je od mekog silikona ugodnog za tijelo. Potpuno je vodootporan pa ga možeš koristiti i pod tušem ili u kadi. Čišćenje je zbog toga također ludo jednostavno.

Možeš birati između 11 različitih brzina pulsa, tako da će se svima svidjeti; bez obzira želiš li nježniju ili intenzivniju stimulaciju. I vrlo je tih!

Puni se s priloženim USB punjačem, tako da ćete uvijek biti spremni za zabavu, jer ne moraš kupovati dodatne baterije. Samo ga priključiš i napuniš!

Kako koristiti Satisfyer Love Breeze

Nakon što dobiješ igračku, prvo ju je potrebno do kraja napuniti. Za to služi magnetni USB punjač - kada svjetlo prestane treptati, znaš da je stimulator napunjen.

Vibrator se mora temeljito očistiti prije i nakon svake uporabe. To vrijedi i za prvu upotrebu. Za čišćenje možeš koristiti sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka ili blagi sapun, a zatim dobro isperi stimulator mlakom vodom.

Preporučuje se uz igračku koristiti lubrikant na bazi vode, jer će tako iskustvo biti puno bolje. Ipak, pazi da je lubrikant stvarno na bazi vode, jer silikonski lubrikant može reagirati sa silikonskom površinom igračke i tada ona postaje ljepljiva i beskorisna.

Upravljanje

Korištenje vibratora je prilično jednostavno. Da ga uključiš, moraš nekoliko sekundi držati tipku za uključivanje i isključiš ga na isti način. S istom tipkom povećavaš intenzitet vibracija, a s donjim smanjuješ. Silikonski dio s otvorom se stavlja na klitoris, ali ga možeš koristiti i na glaviću penisa, na bradavicama ili drugim erogenim zonama. I stvarno ne zaboravi na lubrikant!

Satisfyer Love Breeze možeš kupiti u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama – možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ako imaš bilo kakvo pitanje ili dilemu, nazovi nas na 0800 804 851 ili nam piši na [email protected] i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura