Najtiše seks igračke na svijetu!

Savjeti za bolji seks

Budući da želimo da zaista bezbrižno uživaš, pripremili smo najtiše seks igračke koje možeš dobiti kod nas.

Nitko ne želi da to itko čuje kada odvoji malo vremena samo za sebe. Pogotovo ako još uvijek živiš s roditeljima ili cimerima, trebaju ti najtiše seks igračke!

OhMyG

ohmyg

Kad smo već kod najtiših igračaka, vibrator OhMyG definitivno ne možemo zaobići; iako nije baš vibrator jer ne vibrira. To je stimulator G točke koji oponaša pokret prsta.

OhMyG će te impresionirati svojim oblikom, oblikom i inovativnim dizajnom. Biser će te, međutim, lako dovesti do orgazma G-točke.

Ako želiš saznati više, svakako pogledaj ovaj video!

Lelo Sona 2

Jedna od naših najpopularnijih i najprodavanijih igračaka je Lelo Sona 2. Povrh svega, može se pohvaliti da je iznimno tiha! Kada ju prvi put koristš, možda ćeš se malo uplašiti, jer nije potpuno nečujan, ali stvar je u tome da je Lelo Sona najtiša tijekom korištenja. A to je najbitnije!

Sve što trebaš učiniti je prvo ga prisloniti na klitoris, a zatim ga upaliti.

lelo sona gif

Ako želiš saznati više o ovoj revolucionarnoj igrački, idi na naš YouTube kanal i pogledaj video u kojem smo objasnili sve što trebaš znati o ovom vrhunskom stimulatoru.

Twirling Fun

twirling fun

Još jedna vrlo tiha igračka je Twirling Fun. Unatoč neobičnom obliku, stvarno je fantastičan vibrator. Ova igračka je nedvojbeno definicija rijeke "Tiha voda brege dere", jer će te  dovesti do ludih orgazama.

Najbolja stvar kod nje je to što te polako dovodi do orgazma. Upravo zato što se orgazam priprema dugo, on je stvarno suludo intenzivan. Ako želiš saznati više, pogledaj video s našeg YouTube kanala.

Mono Flex

najtiše seks igračke mono flex

Već smo spomenuli igračke koje stimuliraju samo klitoris ili samo G-točku, ali evo igračke koja je sposobna i za jedno i za drugo!

Rabbit vibrator Mono Flex može te dovesti do dvostrukih orgazama - G-točke i klitorisa odjednom. Ima tehnologiju “silicone flex”, što znači da je vibrator vrlo fleksibilan i stoga iznimno ugodan za korištenje.

Ali zaista zablista, kada je povežeš s aplikacijom Satisfyer Connect. Ona nudi puno načina upotrebe i sigurno ti neće biti dosadno. Vidi više!

Vibracijski i usisni elektronički masturbator Cruizr

najtiše seks igračke cruizr

A nismo zaboravili ni na muškarce. Cruizr masturbator je izrađen od iznimno mekog silikona i ima poklopac koji zagrijava unutrašnjost masturbatora prije upotrebe. Za još realističniji osjećaj!

Ima funkciju sisanja i vibracija, a mi smo uvjereni da je tiši elektronski masturbator gotovo nemoguće pronaći.

Više o Cruizr masturbatorima možeš saznati u videu, no moramo te upozoriti da nisu svi tako tihi.

Plug-ilicious

najtiše seks igračke plugilicious

Nešto za ljubitelje analne stimulacijeČepovi Plug-ilicious 1 i 2  impresionirat će sve, i iskusne i manje iskusne korisnike. Posebno će se svidjeti muškarcima jer su taman dužine da dopru do prostate. Naravno, bez problema ih mogu koristiti i žene. Neće te razočarati!

Čep iznutra skriva 2 motora koji emitiraju duboke i intenzivne vibracije. Možeš ih kontrolirati tipkama na čepu ili koristiti aplikaciju Satisfyer. Čak se i Plug-ilicious čepovi mogu povezati s njom i donijeti će ti  beskrajnu zabave!

Ako još uvijek nisi siguran u vezi s čepovima, pogledaj video i uvjeri se da su nešto što svakako trebaš.

Lelo Tiani

najtiše seks igračke tiani

Konačno, još jedna tiha igračka za parove. Lelo Tiani jedna je od najpopularnijih igračaka na tržištu. To je tih i diskretan vibrator koji će vas impresionirati svojim nevjerojatnim vibracijama. Kako je potpuno vodootporan, možete ga koristiti i pod tušem ili u kadi.

Više o njemu možeš saznati u videu.

Sve navedene i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura