Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Elektronski masturbator Cruizr

Kod proizvoda: CRZ003 | EAN kod: 8719934003996
139,95 €
+ Besplatna dostava
Sa nabavkom ovog proizvoda dobijete 139 bodova lojalnosti.
Narudžbe do 15:00 šaljemo isti radni dan.
Na zalihi! Dobava: 1-2 dana

Zaliha proizvoda

Trgovina Corner69 - Zagreb

Kupnja u trgovini: Odmah
Osobno preuzimanje: 3-5 dana

 

Radno vrijeme i lokacije: Trgovine Corner69

Diskretno pakiranje
Zamotavanje poklona
Sigurna online kupovina

Karakteristike

Brand: Cruizr
Boja: Šarena
Materijal: TPE
Dužina: 29 cm
Unutarnja dužina: 18.1 cm
Unutarnji promjer: 4.40cm
Vanjski promjer: 7.5 cm
Prikladno za: Muškarce
Otvor: Vagina
Unutarnja struktura: Stimulacijski valovi
Prikladan lubrikant: Na vodenoj bazi
Stimulacija: Stimulacija penisa

Opis

Jeste li drugaćiji i ne žeite biti kao svi ostali ? Tražite sofisticiran i moderan, ali u isto vrijeme cjenovno dostupan masturbator?

Cruizr je sve ovo i više! Najbolje ga opisati kao plovidbu u čamcu na neko slobodno nedjeljno popodne ; jednostavno ono iskustvo i osjećaj koji vam tjera krv kroz vene i za koji vrijedi živjeti. Krenite na putovanje svojih snova koje će vas odvesti do konačnog odredišta!

Cruizr vibrirajući i sisajući masturbator je diskretnog izgleda, koji vam omogučuje da ga bezbrižno stavite na noćni ormarić. Ima i poklopac koji vam omogućuje higijensko spremanje. Osječaj tijekom korištenja je realan, jer je unutrašnjost izrađena od mekog silikona, rebraste je strukture, a ulaz je u obliku vagine.

Uz malo mašte, možete ga koristiti zajedno sa partnerom ili uz solo zabavu.

Osnovne funkcije masturbatora:

  • Ima funkciju vibracije i usisavanja koju možete uključiti zajedno ili zasebno. Možete se prebacivati ​​između šest različitih postavki usisavanja i sedam načina vibriranja.
  • Za još realističniji osjećaj možete uključiti grijanje i još više se približiti osjećaju pravog seksa.
  • Puni se uz priloženi USB kabel.

Detaljnim uputama za upotrebu možete pristupiti skeniranjem QR koda na pakiranju.

Uz masturbator dobivate i USB punjač, ​​već spomenute slušalice i stalak na pritisak, s kojim masturbator pričvrstite na bilo koju glatku površinu i posljedično ostavite ruke slobodne.

Čišćenje je vrlo jednostavno - Skinite silikonsku navlaku i očistite je sa sredstvom za čišćenje igračaka ili sapunom i mlakom vodom. Prije nego što ga vratite u plastičnu kutiju, provjerite da li je potpuno suho.

Ukrcajte se i prepustite se masturbatoru Cruizr, koji će vas povesti na izlet uz obalu ili otvorenem moru, gdje su uvjeti ponekad turbulentni. Svakako mu se prepustite i uživajte u laganom ljuljanju ili divljoj avanturi, tijekom koje ćete doživjeti neproocjenljiv osjećaj potpune slobode.

 

Recenzije klijenta

  • Taj proizvod nema recenzija. Budite prvi i napišite vaše mišljenje.

Napišite vašu recenziju

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code