Bedroom Fantasies

Erotske igračke

Jesi li umorna od stalnog kompromisa između cijene i kvalitete? Pa, s našom novom markom BDSM pomagala, Bedroom Fantasies, možeš kinkove i fetiše istražiti kvalitetno i pristupačno!

U kolekciji ćeš pronaći sve, od lisica i kompleta za vezanje do bičeva, pojaseva oprtača, gagova, stezaljki za bradavice, wartenberg kotača i poveza za oči.

BDSM komplet

Ako si nova u BDSM svijetu i stvarno ne znaš odakle početi, onda ne možeš pogriješiti s klasičnim BDSM kompletom.

Ako je ono što te najviše mami to da si ti ili tvoj partner vezana, onda predlažem komplet za vezanje Total Restraint, gdje dobivaš lisice za ruke i gležnjeve te ovratnik s povodcem.

Komplet Total Restraint

Ali ako želiš malo više raznolikosti, tada si priušti BDSM komplet Kinky Bondage, gdje dobivaš lisice, povez za oči, flogger i 2 svijeće koje možeš koristiti za igre s temperaturom i igre voskom.

Kinky Bondage

Lisice, ovratnici, flogger i povezi za oči izrađeni su od izdržljive umjetne kože koja je ugodna na dodir i stvarno jednostavna za čišćenje.

Vezanje

Sva pomagala koje sam navela u kompletima mogu se naravno kupiti i zasebno.

Osim toga imaju i ovu posebnu Bondage traku koja na prvi pogled izgleda kao izolir traka s tom razlikom što se ova traka ne lijepi za kožu nego samo za sebe.

Bondage trak

Bondage trak na koži

Ali ako već imaš lisice za zapešća i gležnjeve, možeš jednostavno dokupiti traku Hog Tie. Pa ako želiš sve u kompletu, možeš kupiti Hog Tie s lisicama.



Još jedan popularan dodatak koji se može koristiti na mnogo različitih načina je podesiv metalni štap s prstenovima. Štap ima 4 prstena na koje možeš zakačiti lisice i dugačak je 62 cm. Možeš ga skratiti na 41 cm.

metalni štap s prstenovima

Dužina metalnog štapa

A kad smo već kod vezanja, ne smijemo zaboraviti na komplet za vezanje na krevet Under The Bed. To su trake koje staviš preko madraca i potom za njih vežeš partnera.

komplet za vezanje na krevet Under The Bed

Udaranje

Jedan od najpopularnijih elemenata BDSM-a je udaranje. Bedroom Fantasies stoga nudi flogger od umjetne kože, bič i jahaći bič.


[ids proizvoda="965746,965745,965747"]

Ne zaboravi da flogger možeš koristiti na mnogo različitih načina. Između ostalog, možeš njime samo lagano klizati po partnerovom tijelu ili koristiti za udaranje. Prije nego počneš udarcima, vježbaj to na jastuku. Budući da je flogger dug i mekan, u početku nećeš imati toliku kontrolu nad njim. Ali ne brini, vježba čini majstora.

Wartenberg kotačić

Aluminijski Wartenberg kotačić koristi se za senzornu stimulaciju. Oštri vrhovi bockaju kožu i time povećavaju njezinu osjetljivost.

Kotačić možeš koristiti gotovo bilo gdje na tijelu, primjerice na prsima, trbuhu, unutarnjoj strani bedara…

Wartenberg kotačić

Gag

Gag je još jedan popularan BDSM dodatak. U kolekciji Bedroom Fantasies možeš birati između klasičnog silikonskog gaga s rupicama za disanje i gag prstenom sa stezaljkama za bradavice.



Stezaljke za bradavice

Naravno, možeš birati samo stezaljke za bradavice s lančićem, bez gaga ili stezaljke za bradavice koje imaju i stezaljku za klitoris.

stezaljke za bradavice s lančićem

stezaljka za klitoris

Oprtači

Uz sve navedeno, imaju i veliki izbor pojaseva oprtača za muškarce i žene.

Klasične oprtače možeš koristiti kao modni dodatak, ali možeš odabrati i one koje služe kao bondage… Pa, koji bi ti odabrala?



Današnju temu zaključujemo s oprtačima, ali naravno sve proizvode i više o brendu Bedroom Fantasies možeš vidjeti na našoj web stranici Corner69 ili posjeti našu trgovinu u Zagrebu.

Ako imaš koje pitanje, možeš nas uvijek nazvati ili pisati na našu e-mail adresu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama, možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. Prati i naš blog jer uvijek se nađe neki koristan savjet ili članak koji će ti svakako dobro doći.

neza
bio_neza

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: