Erotski horoskop – Koja igračka je najpogodnija za tvoj nebeski znak?

Erotske igračke

Jesi li ikada pomislila da tvoj zvjezdani znak može utjecati na to koja ti je erotska igračka pisana na kožu? Pa, pripremi se za zvjezdano putovanje na kojem ćemo ti otkriti idealne igračke za svaki zvjezdani znak. Od strastvenih vibratora do senzualnih masažera, ovdje je tvoj osobni erotski horoskop!

Zvijezde su se posložile i evo tu je tvoj erotski horoskop! Saznaj koja je igračka savršena za tvoj horoskopski znak i zašto.

Horoskop

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovan, tvoja strastvena energija je neodoljiva i traži dinamične igračke. Vibrirajući prstenovi poput prstena za penis Satisfyer Royal dat će ti dodatnu iskru koju tražiš u svojim intimnim trenucima.

A kada stvari postanu još vruće, isprobaj stimulirajući gel, poput stimulirajućeg gela Vibration! Strawberry koji će pružiti dodatno uzbuđenje i podići tvoja osjetila na sasvim novu razinu.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ah, senzualni Bik! Tvoj osjećaj za užitak je neusporediv jer uživaš u dugotrajnom užitku i nježnoj stimulaciji. Luksuzni masažeri kao što je vibrator Rosy Gold - Curve Massager ne samo da zadovoljavaju tvoju potrebu za udobnošću, već te također vode u svijet nježnog, ali dubokog užitka.

Ili se razmazi kvalitetnim vibratorom, poput Lelo Ina 3, koji pruža dugotrajno zadovoljstvo koje je ključno za tvoje senzualne večeri.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Radoznali Blizanci, tvoja znatiželja i želja za novim iskustvima pronalaze savršen odgovor u interaktivnim igračkama. Isprobaj interaktivni masturbator Svakom - Sam Neo koji donosi novost, raznolikost i zabavu.

Ili odaberi Satisfyer Dual Pleasure, kojeg možeš koristiti na mnogo različitih načina, uključujući i putem aplikacije, i nudi beskrajne mogućnosti za otkrivanje i igru, savršen je za tvoju komunikativnu i razigranu prirodu.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rak, tvoja emocionalna dubina i intuicija traže igračke koje stvaraju intimnu atmosferu. Masažne svijeće poput Exotiq Vanilla Amber dodaju toplinu i senzualnost tvojim trenucima s partnerom i stvorit će pravu atmosferu.

Igračke koje potiču dugotrajnu predigru savršene su za tvoju potrebu za dubokom emocionalnom vezom. Odaberi igru kao što je Discover Your Lover.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Karizmatični Lav, navikao si biti u središtu pozornosti i tvoje bi igračke to trebale odražavati. Tražiš igračke koje su moćne poput tebe. Luksuzni vibratori poput Svakom Pulse Galaxie odražavaju tvoju strastvenu prirodu i želju za intenzivnim osjećajima.

Također, igračke s funkcijom grijanja, poput Satisfyer Hot Lover, koje dodaju dodatnu dimenziju topline i udobnosti, idealne su za tvoj kraljevski ukus.

Silhueta lava

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Metodične Djevice, tvoja pozornost posvećena detaljima i potreba za čistoćom savršeno se slažu s kvalitetnim silikonskim vibratorima koji se jednostavno čiste i koriste. Igračka poput silikonskog vibratora Finger-Pulse idealna je za tebe.

Također tražiš igračke s podesivim postavkama, kao što je vibrirajući prsten za penis Lelo Tor 3, koji ti daje potpunu kontrolu i prilagodbu. Ovo odgovara tvojoj metodičnoj prirodi.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaga, ljubiteljica harmonije i estetike, što se ogleda u izboru vibratora koji su estetski atraktivni i funkcionalni. Nježna stimulacija i elegantan dizajn koji nudi Unihorn Bean Blossom kombinira stil i funkcionalnost koji su savršeni za tebe.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpioni, tvoja strast i intenzitet nalaze odjek u erotskim dodacima koji jačaju emocionalnu i fizičku povezanost. Erotski pribor za zajedničko korištenje poput vibratora za parove Noam donose novu razinu intimnosti, dok napredni vibrirajući analni čepovi poput Nexus Duo odgovaraju tvojoj dubokoj želji za istraživanjem.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelci, tvoja avanturistička priroda i želja za istraživanjem dobro idu s igračkama koje su prikladne za putovanja. Putni vibratori poput Lelo Sona 2 Travel idealni su za tvoja avanturistička putovanja.

Vodootporne igračke poput Vush Majesty 2 omogućuju zabavu bilo gdje - bilo u kupaonici ili kraj bazena. Ove su igračke stvorene za tvoj bezgranični duh i ljubav prema spontanosti.

Avanturist

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Jarac, tvoja disciplina i ambicija odražavaju se u tvom izboru igračaka koje su pouzdane i održive. Dugotrajni vibratori u skladu su s tvojom potrebom za kvalitetom i učinkovitošću.

Igračke izrađene od prirodnih materijala, kao što je stakleni dildo Gildo Ocean Flow, odražavaju tvoju povezanost s prirodom i zemaljskim užicima.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Inovativni i nekonvencionalni Vodenjaci, uživate u tehnološki naprednim igračkama. Igračke s neobičnim funkcijama ili mogućnošću personalizacije, poput digitalnog bullet vibratora Blaq, idealne su za tvoju nekonvencionalnu prirodu. Tvoja kreativnost i otvorenost novim iskustvima vodi te u potragu za jedinstvenim i inovativnim erotskim dodacima.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Sanjiva i intuitivna Riba, tvoj znak traži igračke koje ti omogućuju bijeg od svakodnevice. Igračke sa senzornom stimulacijom, kao što je rabbit vibrator Lioness 2.0, omogućuju ti da uroniš u svijet fantazije i senzualnosti.

Tematske igračke, poput vibratora Snail Vibe Curve Duo, dodaju dašak fantazije i razigranosti tvojim intimnim trenucima.

Svaki nebeski znak ima svoje posebnosti, koje se savršeno mogu nadopuniti određenim erotskim igračkama. Kao što se svakome od nas zvijezde drugačije slažu, tako i naši intimni trenuci zahtijevaju individualan pristup. Nadam se da će ti ovaj vodič pomoći da ti osvijetli put do još ispunjenijih iskustava ispunjenih užitkom. Upamti, neka zvijezde vode, a srce odluči.

Sve navedene proizvode iz erotskog horoskopa možeš pronaći na našoj web stranici Corner69 ili u našoj trgovini u Zagrebu.

Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama, Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku, kako ne bi propustio-la sve novosti. Ako imaš neko pitanje, možeš nas nazvati ili nam pisati na e-mail.

neza
bio_neza

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura