BUTTR – Analna igra za iskusnije

Erotske igračke

O analnom seksu za početnike, o korištenju analnih čepova za početnike, pa o analnom tuširanju za početnike, već je bilo dosta riječi… krajnje je vrijeme da spomenemo i igračke koje nisu za početnike.

Ako već imaš dosta iskustva s analnim seksom ili analnim igračkama općenito, dopusti mi da ti predstavim marku BUTTR koja je specijalizirana za izradu igračaka za fisting.

BUTTR izdelki

U ponudi imaju analne čepove, XXL dildove, rukavice za fisting, analne tuševe i lubrikante za fisting. U nastavku ću detaljnije predstaviti proizvode marke BUTTR.

Analni čep BUTTR Bullet

BUTTR Bullet

Pa krenimo s njihovom najvećom igračkom, odnosno upravo suprotno od onoga kako bismo to radili u praksi.

BUTTR Bullet je najveći dildo u njihovoj kolekciji. U duljinu mjeri impresivnih 25,5 centimetara, a ako ti to nije dovoljno, širina je ono što će te itekako impresionirati. Maksimalni promjer je 9,5 centimetara.

Cijela kolekcija obojena je vojničkim bojama, pokazujući da ove igračke nisu za svakoga. Za njihovo korištenje potrebno je puno znanja i vježbe… baš kao u vojsci.

Analni čep BUTTR Devil Dog

BUTTR Devil Dog

Druga najveća igračka je Devil Dog, stožastog oblika. Čunjevi su općenito izvrstan alat za treniranje anusa jer se njihova debljina postupno povećava.

Uz pomoć linija koje se protežu preko cijelog čepa možeš lakše pratiti svoj napredak.

Analni čepovi Mad Bull i Ribbed

Mad Bull i Ribbed dosta su slični. Oba imaju 3 izbočine za dodatnu stimulaciju i približno su iste visine.

Mad Bull

Ribbed

Glavna razlika je jednostavno u tome što Mad Bull ima teksturu samo na vrhu, dok ima Ribbed raspoređenu po cijeloj dužini.

Analni dildovi 10 Pounder i Tactical I

10 Pounder i Tactical I su, ako se tako može nazvati, "prikladniji za početnike" jer imaju manje teksture. Budući da su glatkiji, penetracija je malo… lakša.

10 Pounder

Tactical I

Kao i svi ostali dildovi u ovoj kolekciji, imaju jaku usisnu bazu na dnu i produženo dno kako bi se spriječilo da cijela igračka sklizne preduboko.

Dildovi Fist i Double Trouble

Naravno, nema fistinga bez šake. Ako želiš realističnije iskustvo, možeš kupiti dildo u obliku ruke ili u obliku dvije ruke zajedno.

Dildo Fist

Double Trouble

Ova dva dildova zapravo su otprilike velika kao prosječna ruka, ali još uvijek uža od BUTTR Bulleta.

Komplet čepova Butt Kickers i Analni čep s utegom Heavy Duty

Za svaki slučaj, vrijedi još jednom napomenuti da ove dosad spomenute igračke ne možeš koristiti bez da si se prethodno za njih stvarno pripremio. Nisu to igračke za koje se možeš pripremiti za jednu večer. Za njihovo korištenje potrebno je vrijeme i praksa.

Butt Kickers

Heavy Duty

Da se pripremiš za fisting može ti, na primjer pomoći – Komplet BUTTR Butt Kickers, komplet od tri analna čepa različite veličine, a kasnije i analni čep s utegom Heavy Duty.

Analni čep BUTTR Anchor

Anchor

Sljedeća razina analnog treninga može biti analni čep Anchor koji se širi u tebi i tako te još dodatno rasteže.

Kada se odlučiš koristiti ga, moraš imati već dosta analnog iskustva s analnim igračkama. Ali, trebaš biti i dobro zagrijan da se slučajno ne ozlijediš.

Šuplji analni čep BUTTR Foxhole

BUTTR ima u svojoj kolekciji i šuplji analni čep s kojim možeš eksperimentirati dok se pripremaš eksperimentirati analni fisting.

Foxhole zgoraj

Foxhole s stranice

Naravno, možeš ga koristiti i samo tako, neovisno o tome vodi li to do fistinga ili ne.

Analni tuš i rukavica za fisting

Osobna higijena je ključna, posebno u analnoj igri. O higijeni analnog područja možeš se brinuti uz pomoć analnog tuša, a osim tuša toplo se preporučuje i korištenje rukavica.

Analni tuš

rukavica za fisting

Uz pomoć lateks rukavice možeš u isto vrijeme osigurati čist i siguran osjećaj tijekom fistinga, a prodiranje će također biti glađe.

BUTTR lubrikant

Najvažnije, ali zaista najvažnije pomagalo svakako je dobar analni lubrikant.

BUTTR proizvodi vrlo poseban gel za fisting koji je gust i izdržljiv, što je ključno u svakoj analnoj igri.

Osim gela, možeš birati i između fisting maslaca i kreme.

Krema je gušća od gela, a maslac za fisting je najgušći od sva tri. Sve tri možeš dobiti u posudici od 500 ml, jer ti je stvarno potrebno puno toga kada koristiš ove igračke i kod fistinga općenito.



Više o brandu BUTTR i priboru za fisting pogledaj na našoj web stranici Corner69. Za sva pitanja uvijek nas možeš nazvati i poslati nam e-mail ili nas posjetiti u našoj trgovini u Zagrebu.

Prati objave na blogu, jer tamo ćeš uvijek pronaći puno dobrih i praktičnih savjeta. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama. Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku.

neza
bio_neza

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura