Koje erotsko pomagalo kupiti partnerici?

Erotske igračke

Svakodnevno dobivam pitanja, poput: “Koju igračku bih trebao kupiti da je isprobamo zajedno s partnericom?”, ”S kojim proizvodom neću pogriješiti?“, “Tražim nešto za oboje, a ne znam što odabrati.“ Jer većina tih pitanja muči mušku populaciju, danas sam napisala kratak vodič za muškarce (a sigurno će i žene dobiti ideju ili dvije kad ga pročitaju).

Dakle, odlučio si obogatiti vaš seksualni život i ući u akciju. Kupio bi erotsko pomagalo, a ne znaš koje odabrati. Dopusti da ti pomognem.

Prvo pitanje - imate li već seksualno pomagalo?

Ako već imate seks igračku, prijeći ćemo na "naprednu" razinu, preskoči nekoliko redaka :) Ako nemate, evo kako je.

Prva erotska igračka

Gotovo bez izuzetka - za prvu erotsku igračku muškarci kupe partnerici:

- masažni vibrator ili stimulator klitorisa,

- vibrator ili

- analnu igračku.

Što treba tvojoj dragoj?

Masažni vibrator ili neki drugi stimulator klitorisa

To je vibrator koji ima rotirajuću glavu i namijenjen je za uporabu izvana.

O masažnom vibratoru razmišljaj ako je tvoja draga posebna obožavateljica stimulacije klitorisa (dražice). Kako ga koristiti? Ona se može poigrati s njim prije ili tijekom seksa, a možeš je masirati i ti. Jer većina žena orgazam postigne samo stimuliranjem klitorisa, obavezno provjeri i ostale igračke za stimulaciju klitorisa koje se nalaze u ponudi.

Ja ti preporučujem jednog od lijepo oblikovanih vibracijskih stimulatora. To su igračke koje imaju poseban otvor, “usne”. Otvor okruži klitoris i time stvara osjećaj nježnog usisavanja, kao da se radi o oralnom seksu.

Moj je savjet: ako već kupuješ isplati se dati koji euro više i odabrati vizualno privlačno erotsko pomagalo jer će vas igračka pratiti duže vrijeme, a zbog lijepog izgleda sigurno ćete je češće koristiti. Neprivlačni proizvod može brzo završiti u ladici.

Vibrator

Odličan odabir za poboljšanje seksualnih odnosa je I dodatni vibrator. Vibrator može poslužiti kao treća osoba u seksu. Također može pomoći ako ponestane centimetara ili se pojavljuju problemi s erekcijom.

U ponudi ih ima toliko da je teško izabrati: klasični vibrator, rabbit vibrator, realistični vibrator, manji vibratori, vibrator posebnih oblika ... Da ti olakšam odabir - daleko najpopularniji su rabbit vibratori. Riječ je o erotskim igračkama u obliku penisa koje imaju dodani stimulator klitorisa i oblikom podsjećaju na zeca. Mogu li ti reći koji bi ja odabrala? Jedan lijepi silikonski, iako se također vrlo dobro prodaju rabbiti s rotirajućom glavom.

Analne igračke

Analne igračke kupuju muškarci (ili parovi) koji žele bolje isprobati i drugi otvor. Prilikom kupnje analnih pomagala možeš birati između vibratora, dildova, čepova ili kuglica, a ako se usuđuješ, imamo i sjajnu igračku za muškarce - stimulator prostate. Prostata je muška G točka i stimulacija će te dovesti do nevjerojatnog orgazma.

Analne erotske igračke odličan su izbor, ali nemoj razmišljati bezglavo. Započni s manjom igračkom i obavezno kupi analni lubrikant da iskustvo ne bi bilo bolno. Prije kupnje analnih igračaka vrlo je važno da vodiš računa o željama partnerice. Nemoj se odlučiti za analni seks bez njenog pristanka, jer ćeš je možda nepotrebno preplašiti. Nijedno igranje s novom seksualnom igračkom neće donijeti zadovoljstvo ako se partnerica ili ti ne osjećate ugodno.

Za napredne korisnike

Želiš li biti originalan ili već imate nešto od gore navedenog pa ti treba nešto novo? Onda su ovdje:

- Vibrirajuće gaćice: To su gaćice koje imaju poseban džep u koji je umetnut vibrator. Dodatni plus je što imaju daljinski upravljač s kojim se možeš poigrati ti ili ona i pružiti joj uzbudljive podražaje kad to najmanje očekuje, bilo da je to između četiri zida ili - još bolje, na javnom mjestu (u kinu, restoranu, u posjeti, na poslovnom sastanku ...).

- Vibrator za parove: Vibrator za parove je sjajna igračka za oboje. Jedan dio vibratora žena umetne u vaginu, a drugi joj stimulira klitoris. Budući da je unutarnji dio malo uži, u njezinoj vagini će biti dovoljno mjesta i za tebe pa možete zajedno uživati u tijesnosti i vibracijama.

- BDSM: Ne znam koliko ste otvoreni, ali i BDSM područje preporučujemo parovima koji traže dodatno uzbuđenje. Zašto ne isprobate lisice, špage, maske ili bičeve? Naravno, ako vas to uzbuđuje. Moj savjet je da provjeriš komplete pomagala s nekoliko različitih igračaka koje možete isprobati.

Za senzualno iskustvo

Suprotno stereotipnom uvjerenju znam da nisu svi klijenti otvoreni. Ako si jedan od onih koji su malo suzdržaniji ili postoji šansa da kupnjom pomagala promašiš, preporučujem ti:

- vibracijsko jaje: to je neutralan dar namijenjen unutarnjoj i vanjskoj stimulaciji. Dama ga može koristiti sama ili u dvoje, a zbog svog ugodnog oblika i veličine, posebno je dobro prihvaćeno među ženama koje su možda malo suzdržanije ili tek otkrivaju svoju seksualnost;

- vibrator LELO Sona je potpuno drugačiji vibrator od ostalih. Namijenjen je vanjskoj stimulaciji, ali ne samo vanjski dio klitorisa, već sa zvučnim valovima stimulira i unutarnji dio do kojeg drugi vibratori ne mogu doći. Žene obično kažu da ih dovede do posebnog orgazma kojeg osjećaju duboko u sebi. Lelo SONA vrhunska je erotska igračka višeg cjenovnog razreda, ali njen dizajn, pakiranje i utjecaj pobrinu za zadovoljstvo svake žene. Nema šanse da promašiš.

Nemoj zaboraviti lubrikant i sredstvo za čišćenje igračaka

Ako kupuješ prvi put ili si stari iskusni mačak, ne zaboravi na lubrikant i higijenu. Igračke uvijek trebaš oprati nakon svake upotrebe, a poželjno i prije. Za većinu materijala dovoljna je upotreba blagog sapuna, ali preporučujemo i korištenje specijaliziranih sredstava za čišćenje erotskih igračaka.

Pazi i kod lubrikanta! Glavno pravilo je da na silikonskim igračkama ne koristiš silikonski lubrikant. Lubrikanti na bazi silikona mogu ih oštetiti, zato koristi lubrikant na vodenoj bazi! Međutim, za pomagala od stakla ili metala možeš slobodno koristiti i silikonski lubrikant.

Ako ti nije dovoljno

Ako ti nisam dovoljno pomogla, uvijek mi se možeš obratiti; imamo još nekoliko asova u rukavu (igračke za elektrostimulaciju, ljuljačke i drugi namještaj, dilatatore, ovratnike i ostale BDSM proizvode).

Naš tim će ti rado pomoći. Samo ne zaboravi - ti spavaš s partnericom, ne ja. Ti najbolje znaš što joj treba pa dobro provjeri ponudu i razmisli čime ćeš je usrećiti.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura