Od Bloom vibratora zastat će ti dah

Novo u ponudi, Erotske igračke

Već u prosincu sam počela razmišljati o tome što bih ti mogla ponuditi 2020. godine. Ove godine željela sam nešto drugačije. Želim ti detaljnije predstaviti proizvode da već prije primanja paketa znaš što ćeš dobiti.

To naravno ne znači da ću isprobati sve proizvode u trgovini (ima ih gotovo 10 000), ali potrudit ću se pružiti što više informacija o igračkama koje bi te mogle zanimati i odgovoriti na pitanja koja te zanimaju prije kupnje.

Odlučila sam početi što prije da ti mogu predstaviti što više proizvoda.

Budući da je daleko najprodavaniji proizvod vibrator, bio je nekako logično prvi izbor. Vibratori su proizvod kojeg kupi i koristi najviše žena, to je igračka koja je pogodna za žene koje nikad nisu isprobale erotske igračke, kao i za one koje ih redovito koriste, i sa sigurnošću mogu reći da je proizvod koji ne razočara. Naravno, važno je kupiti kvalitetan proizvod, jer za vibratore važi: bolja kvaliteta = veće zadovoljstvo.

Mi žene se razlikujemo jedna od druge i svaki oblik vibratora ne odgovara svakoj ženi, logično. Pa sam željela pronaći vibrator koji će odgovarati svima.

Naravno, znala sam da nema takvog vibratora i stvarno sam bila sretna kad sam naišla na marku Bloom.

Za vibratore vrijedi sljedeće: bolja kvaliteta = veći užitak

Kraj gnjavaže, ne govorim samo o jednom vibratoru. Bloom je nova marka koja je dizajnirala prekrasne igračke za žene. Prvo me je uvjerio izgled, pa sam ih odlučila detaljnije proučiti.

Što me je najviše uvjerilo?

Marka nudi 4 različite oblike vibratora:

  • masažni,
  • vibrator za G-točku,
  • rabbit i
  • klitorisni vibrator.

Neću ti lagati da sam sve isprobala, i ti ih vjerojatno nećeš. Ali možeš odabrati svoj na osnovi opisa i karakteristika i stvarno vjerujem da ti neće biti žao.

Veliki plus (barem za mene) ovih vibratora je taj što imaju USB punjenje. Ne znam za tebe, ali otkako postoje u ponudi igračke s takvim punjenjem, više ne kupujem one na baterije.

Također sam bila pozitivno iznenađena što svaki od vibratora dolazi sa svilenom vrećicom u koju se vibrator može pohraniti tako da se na njemu ne skuplja prašina ili prljavština. Za točku na i, dobivaš i traku za oči koja se može koristiti za seksi igrice u dvoje.

Dakle, svi su izrađeni od svileno glatkog materijala koji je doista lijep na dodir i vrlo brzo se zagrije. Sva četiri su prekrasne tirkizne boje, nude 5 različitih načina vibracija i 5 brzina. Kod Bloom vibratora novost je da možeš povećati ili smanjiti snagu vibracija prelaskom lijevo ili desno preko lišća, nacrtanog na prednjoj strani.

Vibratori su dobili ime po cvijeću (Orchid, Rose, Tulip i Violet) i upakirani su u prekrasne kutije s cvjetnim uzorkom - očito je istina da žene prvo kupujemo očima ;)

5 različitih načina vibracija i 5 brzina, USB punjenje, vodootpornost

Koji odabrati?

Detaljnije opise svakog proizvoda možeš vidjeti klikom na njega, reći ću ti samo kojoj su vrsti stimulacije namijenjeni.

The Orchid (orhideja) je masažni vibrator za vanjsku stimulaciju, s kojim možeš stimulirati sve svoje najosjetljivije dijelove tijela. Dakle, ako najviše uživaš u vanjskoj stimulaciji, ovo je pravi izbor za tebe.

The Violet (ljubičica) je rabbit vibrator. Sada vjerojatno već znaš da su to najprodavaniji vibratori jer nude i unutarnju i vanjsku stimulaciju.

The Rose (ruža) je pravi izbor za žene koje vole G-spot stimulaciju, dakle samo unutarnju stimulaciju.

The Tulip (tulipan) je najposebnijeg oblika. Namijenjen je stimulaciji klitorisa, ali ne na isti način kao The Orchid, jer ima dva jezička koja precizno pogađaju prava mjesta.

Ako imaš još pitanja stojim na raspolaganju, ali naravno da će mi biti drago čuti i tvoje mišljenje o ovim prekrasnim vibratorima.





Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: