Vibrator kao treća osoba u seksu

Erotske igračke, Savjeti za bolji seks

Sanjarite o tome da vam se u seksu s partnerom pridruži i treća osoba? Prije svega su muškarci oduševljeni mišlju o seksu s dvije žene zajedno. Ako partneru još niste rekli za vaše želje, recite mu, možda se složi te ispuni vaše fantazije, a ako mu se pomisao na još jednog muškarca ili ženu u vašem krevetu ne sviđa, možete probati u vaše igrice uključiti vibrator. Seks u troje s vibratorom, naime, može biti jako zabavan i zadovoljavajuć. Naravno da možete koristiti i druge igračke, ponuda je velika, a ako vam je neugodno posjetiti trgovinu, pogledajte na sex shop te naručite preko interneta, iz vlastitog doma.

Kako uvjeriti partnera da u seks uključite vibrator?

Neki muškarci imaju probleme s tim da bi u intimne trenutke uključili vibrator. Važno je da mu objasnite da vibrator ne želite zato što on sam ne bi mogao dovoljno dobro riješiti zadatak, nego da biste htjeli malo začiniti događaje. Muškarci se također boje da bi žene koristeći vibrator više uživale nego s njima. Objasnite mu da žena s muškarcem uživa više nego s napravom, koja ju nikada neće moći zadovoljiti kao njen muškarac, a ako žena izabere vibrator umjesto muškarca, razlog gotovo nikada nije seksualnost, nego drugi problemi u vezi.

vibratorjiNeki parovi se boje da bi igračka mogla postati centar njihove seksualnosti te da bi to značilo manje seksa. Upravo suprotno, igračke u većini primjera znače više seksa. Puno žena za doseći orgazam treba puno vremena i energije, ako ne osjeća da ima dovoljno vremena i da neće uspjeti doživjeti orgazam, također ne osjeća niti želju za seksom, odnosno ima seks samo zato da bi zadovoljila muškarca. Jer s vibratorom uobičajeno brže doživi orgazam (što ne znači da je orgazam bolji), će s veseljem više puta i sama preuzeti inicijativu.

Poznato je da se muškarci boje da će žena postati »ovisna« o svom vibratoru te da bez njega neće moći doživjeti orgazam. To nije istina, istraživanja su pokazala da žene, koje su s partnerom koristile vibrator, sada i bez njega doživljavaju moćne orgazme kao nikada ranije.

Kada, dakle, opovrgnete sve te nepotrebne brige, morat ćete izabrati pravu igračku.

Koji vibrator da kupimo?

Naravno da je najprije potrebno znati koji vibrator je najbolji za vas te koji će zadovoljiti vaše želje. O pravom izboru vibratora smo već pisali OVDJE. Ako još niste koristili vibrator, preporučamo vam da pročitate članak, a izabrati možete klasični vibrator, rabbit vibrator, analni vibrator, odnosno bilo koju drugu igračku.

Kako početi?

vibratorPočnite lagano, s najmanjom brzinom lagano stimulirajte njen klitoris. Neke više vole da stimulacije nisu prejake, dok se drugima to sviđa. Kada odredite što najviše odgovara vašoj partnerici, postat će lakše. Predlažemo i da koristite lubrikant, da biste izbjegli mogući neugodan osjećaj.

Naravno da nije nužno da vibrator na partnerici koristi muškarac. Probajte zamijeniti uloge, možda će vas iznenaditi, ali puno muškaraca uživa kada ga partnerica zadovoljava s vibratorom. Muškarci više vole intenzivne vibracije, usredotočite se prije svega na glavu penisa te radite male krugove. Vjerojatno samo s vibratorom neće doživjeti orgazam, zato ga uključite uz oralni seks. Naravno da ga možete, ako se partner s tim slaže, koristiti i za analni seks.

Puno muškaraca se uzbuđuje i na samo gledanje partnerice tijekom zadovoljavanja s vibratorom, probajte, možda se i vama svidi.

Ovdje je nekoliko općenitih savjeta, ali je svaki par drugačiji, zato morate sami odrediti što vama najviše odgovara. Ne bojte se probati nešto novo. Želimo vam puno užitaka u troje :)

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura