Seksi ideje za božićne poklone

Erotske igračke

Jedan od trojice koji nam donose darove u prosincu već nas je posjetio, a tu su još dva. Znaš li već što ćeš pokloniti ove godine? Imaš li odabran dar za sebe? Zašto se ove godine ne opustiš i pokloniš nešto uzbudljivo. Ne samo partnera/partnericu, igračkama ili komadom seksi rublja možeš obradovati i sebe. Ako ne znaš kako odabrati, za tebe sam odabrala nekoliko najčešćih i poželjnijih igračaka koje se obično kupuju u našoj trgovini za poklone.

1. LUV EGG - možeš ga koristiti za unutarnju ili vanjsku stimulaciju, solo ili s partnerom/partnericom. Zbog svoje prikladne veličine, vibrirajuće jaje Luv Egg je prikladno za svaku torbu i, po mom mišljenju, igračka koju bi sve žene trebale imati u svom noćnom ormariću. Dolazi u tri različite boje, a možeš birati između 10 brzina vibracija koje te neće ostaviti ravnodušnom. Ovaj je dar prikladan za svaku ženu.

2. Vibracijske gaćice trenutno su najveći hit. Zašto? Jer ih može žena obući i za poslovni sastanak, što je još uzbudljivije od korištenja igračaka u četiri zida. Uzbuđenje dodaje i činjenica da daljinski upravljač možeš predati partneru koji te može u bilo kojem trenutku iznenaditi i upaliti vibrator. Ovaj je dar posebno pogodan za parove koji žele dodatno uzbuđenje, ali naravno, može ih nositi i neudana žena.

3. Rosy Gold - novost u našoj trgovini koja je odmah privukla veliko zanimanje. Već pogled na vibratore reći će ti zašto. Svi vibratori su elegantni, ružičasto zlatne boje i stvarno mali umjetnički rad. Budući da je na raspolaganju mnogo različitih vibratora, prikladni su za svaku ženu, dobro je samo znati je li joj ugodnija unutarnja ili vanjska stimulacija.

4. Friend with Benefits - svaki muškarac želi ženu koja ga nikad ne bi odbila, pa može i masturbator biti odličan poklon. Friend with Benefits je nova marka masturbatora koji su izrađeni od svilenog mekog materijala nalik na kožu, a unutra imaju stimulacijsku strukturu koja nudi lude užitke. Ovaj je dar pogodan za slobodne muškarce, kao i za parove koji žele isprobati nešto novo.

5. Vibratori za parove odlična su igračka koja nudi zadovoljstvo i muškarcima i ženama. Jedan se dio vibratora umetne u vaginu, a drugi stimulira klitoris. Budući da je dio koji uđe unutra malo uži, ima dovoljno mjesta i za partnera kako bi oboje mogli uživati u vibracijama.

6. BDSM - sve se više traže i BDSM igračke, najviše lisice, špaga i bičevi ili reketi. Ako ne znaš što odabrati, najbolji izbor su paketi koji sadrže nekoliko različitih igračaka koje će ovogodišnji Božić učiniti zaista vrućim. Ovaj poklon obično bira par zajedno, ali tada je teško čekati do Božića da bih ga isprobali ;)

7. Vibratori prostate - sve je manje predrasuda o uporabi vibratora prostate, a nitko više ne vjeruje da su prikladni samo za homoseksualce. Zadovoljstvo koja ova igračka donosi je nevjerojatno, pa će je svaki muškarac koji želi probati nešto novo rado iskoristiti. Preporučujem da ovaj dar kupiš muškarcu kojeg poznaješ i znaš da želi isprobati ovu vrstu stimulacije ili uživa u njoj.

Nadam se da sam ti svojim idejama pomogla da odabereš poklon. Budući da su ovo vrlo popularni proizvodi i praznici su pred vratima, predlažem ti da što prije odabereš i naručiš jer mogu biti rasprodati, a rok isporuke produžen. Ako te moje ideje nisu uvjerile, nema štete. Pregledaj našu web stranicu, jamčim ti da imamo igračku koja će te oduševiti. Imaj na umu da je odabir pravog poklona za svog partnera zapravo darivanje samog sebe.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura