Gaćice koje vibriraju? Molim?

Erotske igračke, Savjeti za bolji seks

Želiš li probati nešto perverzno, “kinky”? Preporučujemo vibrirajuće gaćice.

Vibracijske gaćice izgledaju kao normalno donje rublje, ali skrivaju mali vibrator koji se nalazi u podstavi na dnu gaćica ili tangi. Dok gaćice nosiš kao i svake druge, vibrator pruža stimulaciju klitorisu i vagini.

Za lakše pranje samo ukloniš vibrirajući dodatak. A gaćice možeš koristiti i bez vibratora.

S vanjske strane, vibrator je potpuno nevidljiv, što vibracijske gaćice čini diskretnim i uzbudljivim istovremeno. Nositi ih možeš ispod bilo koje odjeće. Vibriranje je također izuzetno tiho, tako da nema straha da će te netko uhvatiti.

Što je najbolje kod vibrirajućih gaćica i tangi? Većina njih dolazi s bežičnim daljinskim upravljačem za kontrolu vibracija. Još je zanimljivije kad nemaš daljinski upravljač u rukama ti već neko drug. Time preuzme kontrolu nad tvojim užitkom.

Film The Ugly Truth (Gola istina)

Slavu gaćicama je donio film Ružna istina s Katherine Heigl. U njemu glavna glumica prisustvuje poslovnoj večeri i, naravno, nosi vibracijske gaćice za to vrijeme. Daljinac slučajno sleti u ruke dječaka za obližnjim stolom koji ne zna što bi s njim, pa eksperimentira. Možeš zamisliti što to znači za glavnu glumicu. Preporučujemo ti da pogledaš film, a također provjeri našu ponudu vibracijskog donjeg rublja.

Vibracijske gaćice mogu se nositi bilo kada i bilo gdje, jer vibracijsko donje rublje izgleda baš kao i normalno donje rublje. Gaćice možeš koristiti i za samozadovoljavanje. Uzmi daljinski upravljač u svoje ruke i odaberi ono što ti se najviše sviđa. Prednost vibracijskih gaćica je u tome što ne moraš ulagati previše napora za zadovoljstvo.

Gaćice možeš koristiti u dvoje i bilo gdje

Vibracijske gaćice također su sjajne za trenutke u dvoje. Daljinski upravljač je odlična stvar, pogotovo ako ga ispustiš i prepustiš se kontroli nekog drugog. Istraživati i eksperimentirati možeš i izvan četiri zida. Obuci gaćice za večeru u restoranu, posjetite kino, zabavu u diskoteci ili neki drugi događaj. Garantiram ti nezaboravne trenutke. Usuđuješ li se nositi ih na poslu?

Vibrirajuće gaćice kao dar

Vibracijske gaćice divan su dar. Ovo je jedinstven proizvod koji će vas sigurno povezati, a možeš ih pokloniti i sama sebi jer definitivno zaslužuješ trenutke uživanja. Ako kupuješ za drugu osobu, prije kupovine dobro razmisli o njezinim preferencijama. Nisu sve žene otvorene za drske poklone.

Ako kupuješ za sebe, odaberi takve u kojima ćeš se najbolje osjećati i uživati u ugodnim podražajima. U gaćicama možeš iznenaditi i svog partnera. Ideja - obuci ih, daj mu daljinski upravljač, ali mu nemoj reći što se događa. Vjerojatno će se iznenaditi.

Vibracijske gaćice dostupne su u različitim oblicima, bojama i materijalima. Postoje i različite veličine i oblici vibratora.

Vibracijske gaćice ili tange

Vibracijsko donje rublje dostupno je u obliku gaćica ili tangi. Izbor prepuštamo tebi, jer najbolje znaš u čemu se osjećaš dobro. Rublje je ugodno za nošenje.

Vibracijske gaćice ne zahtijevaju posebne upute i upozorenja jer ih nosiš kao normalno donje rublje. Ipak slijedi naše savjete:

- Gaćice ne nosi predugo. Preporučuje se nekoliko sati, a onda vibrator ugasi. Tako spriječiš pretjeranu iritaciju vagine, stidnih usana i klitorisa.

- Nije svaki vibrator vodootporan, stoga ga uvijek ukloni prije nego što gaćice opereš. Neke gaćice najbolje je oprati ručno, a druge u perilici rublja. Prije pranja provjeri simbole na etiketama rublja.

- Vibrator očisti toplom vodom ako je vodootporan. Ako nije, koristi sredstvo za čišćenje igračaka.

Vibracijske gaćice Panty Rebel

Ako ne znaš koje gaćice odabrati, dopusti da ti predstavimo marku Panty Rebel. To je kolekcija visokokvalitetnih vibrirajućih gaćica koja sadrži 4 različita modela.

Svi imaju vibrator s čak 12 različitih načina vibracija i elegantnim daljinskim upravljačem u crnoj i zlatnoj boji. Razlikuju se po modelu gaćica. Birati možeš između dva različita modela tangi, klasičnih gaćica i ženskih bokserica.

Vibrator je vodootporan i puni se putem USB-a. Sigurni smo da ćeš biti zadovoljna!

* Vibracijske gaćice prikladne su i za muškarce koji vole nositi žensko donje rublje.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura