Kavezi za penis 101 - sve što trebaš znati o njima

Erotske igračke

Kavezi za penis seksi su dodatak koji plaši mnoge muškarce,  a opet druge obuzme uzbuđenje  pokraj njih! Nošenje kaveza za penis može biti vrlo uzbudljivo, a iskusni muškarci kažu da su orgazmi nakon nošenja kaveza neusporedivo intenzivniji i bolji. Usuđuješ li se pokušati?

Što su zapravo kavezi za penis i zašto bi ih netko koristio?

Kavezi za penis su uređaji koje staviš na penis kako bi spriječio erekciju, masturbaciju, oralni seks i penetraciju. Često imaju i bravu koja sprječava uklanjanje kaveza bez upotrebe ključa ili koda za otključavanje.

kavez za penis

Pitaš se zašto bi netko uopće koristio kaveze? Obično se koriste u kontekstu BDSM igrica i muškarci koji ih nose uživaju u osjećaju nemoći i podređenosti. Kavez također može predstavljati vlasništvo koje gospodar ili gospodarica imaju nad svojim podređenim.

Također, kavez može na nekoliko načina povećati seksualnu želju. Ili zato što imaš osjećaj da radiš nešto zločesto, ili zato što je protok krvi ograničen i svjestan si da si uhićen i da ne možeš ništa učiniti da zadovoljiš svoje potrebe.

Boli li korištenje kaveza?

Prilikom pravilnog korištenja kaveza ne bi trebao osjećati nikakvu bol. Stoga moraš paziti da odabereš onaj koji ti odgovara. Ako je kavez premalen, a protok krvi je ograničen, mogu se pojaviti neželjene zdravstvene komplikacije. Ako ti je prevelik, puzat će dolje, što također nije poželjno.

Kada se još nisi navikao na kavez, još uvijek se može dogoditi da ti osjećaj bude pomalo neugodan. To će proći i s vremenom ćeš neusporedivo uživati.

Kada nosiš kavez jako dugo, može se trljati o kožu i iritirati je. To možeš jednostavno riješiti tako da nosiš tako da nosiš što je moguće uže gaćice, koje pružaju dovoljnu potporu i sprječavaju da se kavez previše pomiče.

Kako odabrati pravi kavez za penis?

Prilikom odabira kaveza, kao što je već spomenuto, najvažniji je izbor veličine. Posebno je važna veličina prstena, a sam kavez ne smije biti ni premalen ni prevelik. Idealno je, da glavić leži na kraju kaveza, a mokraćna cijev je poravnata s prorezom na dnu. Preporučuje se da se izmjeriš više puta kako bi mjerenja bila stvarno točna. Više o tome kako odrediti pravu veličinu možeš pročitati u ovom vodiču.

Također moraš obratiti pažnju na materijal. Za početnike se preporučuju silikonski kavezi jer ćeš zbog njihove fleksibilnosti lakše naviknuti na nepoznat osjećaj.

Plastični kavezi su odlični za iskusnije korisnike koji žele nositi kavez dulje vrijeme.

Metalni kavezi su prikladniji za kraće sesije kada poželiš stvarno intenzivan osjećaj.

Kako se stavljaju kavezi za penis?

kavez za penis

U principu, kavezi za penis sastoje se od dva dijela - prstena koji se iza testisa stavlja oko penisa i kaveza koji se potom stavlja na penis.

Prije stavljanja kaveza preporučujemo da prvo skratiš stidne dlake. Tako ti one neće smetati i pokvariti iskustvo. Brijanje nije najbolje rješenje, jer bi se tada kavez trljao izravno o kožu. Bolje je zadržati dio dlaka na tijelu.

Također kavez dobro operi  sapunom i mlakom vodom prije upotrebe ili upotrijebi antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka.

Kada stavljaš kavez, preporučuje se koristiti lubrikant. Najbolje je koristiti EasyGlide lubrikant na bazi vode. Zatim prvo postavi prsten za penis, a zatim kavez. Najlakši način da dovedete testise preko prstena je da ih umetneš jedan po jedan, a ne oba odjednom. Postoji nekoliko različitih stilova kaveza, ali u principu se svi stavljaju ovim redoslijedom.

Možeš li nositi kaveze za penis u javnosti?

Naravno! Ako želiš, možeš  kavez za penis nositi i u javnosti! Primjerice, neki ih muškarci nose samo s vremena na vrijeme, po nekoliko sati, dok ih drugi skidaju samo kad im je potrebno malo čišćenja. Ako je potonje nešto što te zanima, onda je poželjno odabrati jednostavniji kavez koji će ispod odjeće biti što neupadljiviji.

PAZI! Ako ćeš kavez nositi cijelo vrijeme, vrlo je važno da ga možeš sam skinuti u slučaju nužde. To znači da uvijek moraš imati pri ruci još jedan rezervni ključ.

Možeš li s kavezom ići na WC?

Budući da gotovo svi kavezi imaju otvor na kraju, s njima možeš ići i na WC. Jedina razlika je u tome što s kavezom ne možeš piškiti stojeći. I važno je da ti kavez ne bude prevelik, jer bi ti u tom slučaju urin curio unutra.

Ne zaboravi masturbirati

Dakle, ako odlučiš nositi kavez tjednima, mjesecima ili godinama, ipak je preporučljivo da ne apstiniraš cijelo vrijeme. Redoviti orgazmi smanjuju mogućnost raka prostate, pa je dobro masturbirati ili imati seks, barem kad skineš kavez. Bitno je samo da doživiš orgazam i ejakulaciju.

Čišćenje kaveza penisa

Ako kavez nosiš u kratkim intervalima, moraš ga dobro očistiti barem prije i nakon svake uporabe. To možeš učiniti mlakom vodom i blagim sapunom ili koristiti antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka. Samo pazi da kavez dobro očistiš i između svih otvora.

Ako kavez stalno nosiš, moraš ga skinuti i čistiti najmanje dva puta tjedno. Ujedno dobro se operi i skrati dlake. Ostale dane očistite kavez i penis zajedno što je moguće bolje.

Stilovi kaveza

Jedan od najpopularnijih kaveza, koji je pogodan i za početnike, je kavez CB 6000. Dostupan je u različitim bojama, veličinama i materijalima, tako da svatko može pronaći nešto što mu odgovara.

kavez za penis CB 6000

Većina ostalih kaveza je napola otvorena radi lakšeg čišćenja i veće udobnosti, ali ima i onih koji su potpuno zatvoreni. Ili onih koji imaju i čep za penis.

Neki preferiraju žičane kaveze, dok se drugi zadovoljavaju onima koji također nude elektro stimulaciju. Ukratko – izbora je zaista mnogo, ali na tebi je da odabereš onaj koji ti je najuzbudljiviji i najzanimljiviji.



Sve navedene analne igračke i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: