Friend With Benefits džepni masturbatori

Erotske igračke

Masturbator Friend With Benefits bit će tvoj novi najbolji prijatelj! Inspiracija za njih su im prave porno glumice i svaki masturbator je jedinstven.

Možeš birati između većih masturbatora, o kojima možeš čitati u ovom blog postu, ili manjih o kojima će ovdje biti riječi.

Kome je Friend With Benefits namijenjen?

friend with benefits

Ako želiš imati igračku koja će te lako dovesti do vrhunca, bit ćeš oduševljen ovim masturbatorima. Osjećaj će biti kao kod pravog seksa, jer su masturbatori izrađeni od iznimno mekog materijala koji podsjeća na kožu.

Zbog svog realističnog osjećaja, savršeni su dodatak za vježbanje izdržljivosti u krevetu. To se zove edging i sve što trebaš učiniti je masturbirati i zaustaviti se neposredno prije vrhunca. Onda pričekaš malo da se smiriš, pa nastaviš dalje. To radiš što više puta i s vremenom ćeš moći izdržati sve više vremena, a pauze između biti će uvijek kraće. Tako ćeš poboljšati svoju izdržljivost s partnerom!

Zašto odabrati masturbatore Friend With Benefits?

Možeš birati između osam različitih masturbatora, koji se razlikuju po vanjskom i unutarnjem izgledu. Vrlo su rastezljivi i dostupni u duljinama od 12 do 15 centimetara. Budući da je unutrašnjost svakog masturbatora različita, možeš svaki put koristiti drugi i tako ti nikada neće biti dosadno. Ako želiš čvršći osjećaj, masturbator možeš stisnuti i rukom.



Kako koristiš Friend With Benefits?

Sve što trebaš znati je, da masturbator uvijek treba temeljito očistiti i osušiti te uvijek koristiti lubrikant na bazi vode.

Lubrikant

Kada koristiš bilo koji masturbator, bitno je da koristiš i lubrikant na bazi vode. Ovaj neće oštetiti površinu tvoje silikonske igračke. Lubrikant EasyGlide izvrstan  je izbor.

Čišćenje

Masturbator prije prve upotrebe prvo očisti . Najbolje je koristiti blagi sapun i mlaku vodu, ali možeš koristiti i antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka. Također, masturbator se mora obavezno očistiti nakon svake upotrebe. Tijekom korištenja možeš nositi i kondom kako bi si olakšao čišćenje. Ali nije nužno.

Kako se ti lijepo brineš o njemu, tako će se i on brinuti za tebe!

Puder za obnavljanje

Ako želiš da ti masturbator ostane kao nov što je duže moguće, onda nabavi obnavljajući puder za masturbatore. Nakon što masturbator dobro očistiš i osušiš, nanesi puder na njega. To osigurava da materijal duže vremena zadržava mekoću i nježnost.

Pospremanje igračaka

Pazi da masturbator držiš podalje od drugih mekanih igračaka od sličnog materijala, jer se one mogu zalijepiti.

Također je važno provjeriti je li masturbator potpuno suh prije nego što ga odložiš.

Koji Friend With Benefits je pravi za mene?

friend with benefits nicole adams

Izbor je prilično velik, a masturbatori su na prvi pogled prilično slični. Kako sada znati koji je pravi za tebe? Kupiš i isprobaš više njih!

Na primjer, možeš odlučiti prema veličini. Međutim, to nije nužno, jer su masturbatori vrlo rastezljivi i stoga prikladni za sve duljine i oblike penisa.

Možeš odabrati najprodavaniji model jer sigurno nije samo tek tako toliko popularan. Trenutno je to Amelia Harper, a na drugom mjestu je Nicole Adams.

Ali najbolje je odlučiti na temelju onoga što ti se na prvi pogled najviše sviđa. Iskreno, teško je promašiti, pa zašto ne odabrati onaj koja ti se najviše sviđa!

Sve Friend With Benefits masturbatore i druge proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: