Sweet Treat - sladoled koji tebe liže!

Erotske igračke

Satisfyer Sweet Treat idealna je igračka za sve ljubitelje oralnog seksa. Obožavat ćeš je! To je sladoled koji tebe liže i vjeruj mi da nikad nisi doživjela ništa slično.

Glava stimulatora rotira i izrađena je od ultra mekog svilenkastog silikona, koji oponaša oralni seks. Štoviše, jezik je time čak teško usporediti!

Možeš birati između šarenog korneta, ali ako želiš neutralniji, dostupni su i crni i bijeli.

Kome je namijenjen Sweet Treat?

Prvenstveno je namijenjen ženama koje žele nježnu stimulaciju klitorisa i vulve. Ali također moraš isprobati igračku na nekome tko ima penis! Glavić penisa je vrlo osjetljiv, a poseban je užitak osjetiti ako stimuliraš frenulum koji se nalazi odmah ispod glavića na donjoj strani penisa.

Također možeš stimulirati sve erogene zone. Posebno je ugodno ako njime stimuliraš bradavice.

erogene zone

Želiš li iskustvo učiniti još boljim, možeš koristiti i gel za stimulaciju bradavica.

Prvo ga naneseš i onda počneš nadraživanjem. Sve će biti puno osjetljivije!

Zašto odabrati Sweet Treat?

Za razliku od većine seksualnih igračaka, Sweet Treat ne vibrira već rotira. Tako ti nudi nježnu, ali u isto vrijeme intenzivnu stimulaciju koja te neće razočarati.

Možeš birati između 11 različitih načina rotacije, a budući da je igračka vodootporna, možeš se prepustiti užicima pod tušem ili u kadi.

Zbog svoje veličine i diskrecije, igračku možeš ponijeti sa sobom i na putovanje. Čak i ako  ga netko primijeti u prtljagi, neće ni sanjati čemu stvar zapravo služi!

Kako ga koristiš?

Stimulator uključiš tako što držiš tipku sa simbolom “+” 3 sekunde, a zatim prelaziš između različitih uzoraka i brzina s minusom ili plusom. Kada završiš, isključiš ga na isti način na koji si ga uključila.

Lubrikant

Korištenje lubrikanta preporučuje se za korištenje sa svim igračkama, a pri korištenju stimulatora Sweet Treat lubrikant je praktički neizostavan! Nanesi ga konkretnu količinu kako bi listovi na glavi vibratora ugodno klizili.

Budući da se radi o silikonskoj igrački, obavezno je koristiti lubrikant na bazi vode. Lubrikant na bazi silikona reagira sa silikonskom površinom igračke i uništava je.

Čišćenje

Prije i nakon svake uporabe igračku možeš jednostavno očistiti blagim sapunom i mlakom vodom, a još se više preporučuje korištenje antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka.

Punjenje

Igračka se puni na priloženi magnetni USB kabel, tako da nikada ne moraš kupovati ili mijenjati baterije. Prije prve upotrebe igračku u potpunosti napuni. Napunjen je kada svjetlo na stimulatoru prestane treptati.

Sweet Treat možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: