Stimulator klitorisa Satisfyer Curvy 2+

Erotske igračke

Satisfyer stimulator klitorisa Curvy 2+ dovest će te do orgazma zvučnim valovima! Usuđujem se reći da će ovo biti tvoja nova omiljena igračka.

Što je zapravo Curvy 2+?

Curvy 2+ je stimulator klitorisa koji djeluje na zvučne valove a istovremeno i vibrira, a njime možeš upravljati i putem svojih pametnih uređaja.

Zašto je poseban?

Stimulatori klitorisa su među najpopularnijim igračkama, jer  većina žena na takav način najlakše doživljava orgazam. Sa Curvy 2+ sigurno ćeš ga i ti jer ga možeš koristiti na mnogo različitih načina. Možeš uključiti samo vibracije ili samo pulsiranje, a također možeš ih koristiti zajedno! Međutim, AKO ga okreneš, dobit ćeš vibrator G-točke, jer je  zakrivljen baš kako treba.

Daleko najbolja karakteristika ovog vibratora je to što se njime može upravljati s besplatnom aplikacijom. Možeš ga povezati sa svojim pametnim uređajima kako bi začinila zabavu. Možeš kreirati vlastite programe vibriranja, koristiti one koje su napravili drugi ili ih povezati s glazbom ili zvukom iz svoje okoline. I ne samo to, putem aplikacije možeš se daljinski povezati sa svojim partnerom i dati mu kontrolu nad svojim užitkom. Možeš čak postaviti alarm ili povezati vibracije s erotskim pričama. Seksi, zar ne?

satisfyer connect

Je li stvarno tako dobar kao što zvuči?

Definitivno da! Bit će teško pronaći drugi tako visokokvalitetni stimulator s toliko značajki po tako dobroj cijeni.

Izrađen je od  za tijelo ugodnog i mekog silikona, vodootporan je i puni se magnetskim USB punjačem. Raspon vibracija i zračnih valova je vrlo širok, pa ga može koristiti netko s osjetljivijim klitorisom ili netko kome je potrebna intenzivnija stimulacija.

Za koga je to

Curvy 2+ je u osnovi dizajniran za stimulaciju klitorisa, ali možeš ga koristiti i na bradavicama ili na glaviću penisa svog partnera. Također je vrlo prikladan za korištenje tijekom seksa, ako naravno voliš dodatnu stimulaciju.

Kad ga dobiješ

Kada dobiješ vibrator, prvo ga potpuno napuni i operi. Jednostavno približi magnetski punjač dvama magnetima na igrački i tako ga napuniš. Kada svjetlo prestane treptati, vibrator je napunjen.  Kad ga dobiješ, baterija će biti djelomično napunjena, ali u principu se puni u prosjeku 3 sata, a baterija traje do 60 minuta kada se koristi. Kada ga spojiš na aplikaciju vidjet ćeš i koliko je baterije ostalo.

Vibrator je potpuno vodootporan pa je čišćenje vrlo jednostavno. Možeš koristiti sredstvo za čišćenje igračaka ili blagi sapun, a zatim ga isprati mlakom vodom.

Također se preporučuje korištenje lubrikanta. To će učiniti osjećaj puno boljim. Međutim, moraš paziti da uvijek koristiš lubrikant na bazi vode, jer druge vrste lubrikanata mogu oštetiti silikon igračke, čineći je ljepljivom i beskorisnom.

Korištenje Curvy 2+

korištenje curvy 2+

Korištenje stimulatora vrlo je jednostavno.

Da  uključiš zračne valove, drži srednju tipku 2 sekunde. Vibracije uključuješ držanjem donje tipke 2 sekunde. Na isti način obje se funkcije također isključe.

Između različitih vibracija  možeš preklapati pritiskom na donju tipku,više  pulsiranja srednjom tipkom i manje gornjom tipkom. Sve to možeš učiniti i putem aplikacije, gdje je raznih kombinacija praktički bezbroj!

Vibrator možeš kupiti u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama – možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ako imaš bilo kakvih pitanja ili dilema, nazovi nas na 0800 804 851 ili nam piši na [email protected] i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: