No-Parts strap-oni za sve vrste užitaka i ljude

Erotske igračke, Predstavljanje proizvoda

No-Parts? Znaš li da, ako pročitaš strap-on unatrag, piše no-parts (hr. ”bez dijelova”)? Zbog toga je nova luksuzna marka strap-on pojaseva tako nazvana. No-Parts!

Što su točno strap-oni No-Parts?

Strap-on je dildo i pojas ili gaćice na koje se dildo pričvršćuje. No, postoje i strap-on dildovi za koje ne trebaš pojas! Koriste ih ljudi svih spolova i seksualnih orijentacija, a namijenjeni su da se začini seks.

Tko i kako može koristiti No-Parts?

Lezbijke

Kada govorimo o strap-onima, prvo pomislimo na lezbijke. Međutim, daleko od toga da su one jedine koje strap-one koriste!

Pegging

no-parts pegging

Pegging je sve popularnija seksualna praksa u kojoj se koristi strap-on. To je čin tijekom kojeg žena analno zadovoljava muškarca. I ne, ako muškarac uživa, to ne znači da je gay.

Dvostruka penetracija

Strap-on se također koristi za dvostruku penetraciju. Možeš koristiti kombinaciju dilda i penisa, ili možeš pričvrstiti dva dilda na strap-on pojas, ili jedan šuplji (u koji ide penis) i jedan običan.

Gay

Čak i homoseksualci ponekad pribjegavaju korištenju strap-on pojasa. Vjerojatno se pitaš zašto bi oni to trebali kad već imaju svu opremu, zar ne?

U principu, to je istina. No, ne smijemo zaboraviti da postoje i transrodne osobe te je u ovom slučaju strap-on neizostavan pribor. U nekim slučajevima, međutim, par može samo poželjeti promjene, pa šuplji dildo montiran na strap-on pojas koristite kao produživač za penis.

Problemi s erekcijom

Strap-on produživač za penis izvrstan je dodatak za one muškarce koji se bore s problemima s erekcijom. Zbog pojasa produživač ostaje na penisu, čak i ako nije tvrd. Također možeš koristiti produživač ili strap-o dildo kada nakon prvog seksa nisi spreman za drugi krug.

Masturbacija

Bez problema  možeš koristiti strap-on dildo i za masturbaciju. Pogotovo one koje vibriraju!

Što trebaš znati o No-Parts?

no-parts logo

Na početku korištenja strap-ona važno je biti oprezan. S penisom možeš sam osjetiti svaki pokret, tako da se znaš kretati u skladu s tim. Međutim, kao nosilac strap-ona, ne osjećaš stimulaciju, pa je posebno važno početi polako. Ne bih želio da se dogodi da dildo umetneš pod krivim kutom, jer to može poprilično boljeti.

Uvijek koristite lubrikant

Upotreba lubrikanta je vrlo važna. Općenito, ovo je jako preporučljivo, ali ako koristiš strap-on za analni seks, upotreba lubrikanta je praktički obavezna. Pri tome pazi da odabereš lubrikant na bazi vode jer silikonski lubrikant može reagirati sa silikonskom površinom igračke i uništiti je. Najbolji izbor je EasyGlide lubrikant.

Odaberem li No-Parts pojas ili gaćice?

No-Parts pojas

Pojas je potpuno podesiv, tako da ga mogu nositi osobe svih oblika i veličina. Možeš birati između onog koji ima rupu za jedan dildo ili onog koji ima dvije rupe i dizajniran je za dvostruku penetraciju.

Nakon što je dildo na pojasu, a ovaj namješten na tebi, dobro ga zategni i akcija može početi. Vrlo je važno da pojas bude dobro pričvršćen kako bi penetracija bila što stabilnija.

No-Parts gaćice

no-parts gaćice

Umjesto pojasa možeš koristiti i gaćice s posebnim rupama za namještanje dilda. Dostupne su u veličinama S, M i L, ali sve imaju samo jednu rupu za dildo. To znači da nisu prikladne za dvostruku penetraciju.

Kako odabrati između pojasa i gaćica?

Razlika između gaćica i pojasa je prvenstveno u tome što je pojas potpuno podesiv po veličini, dok su gaćice dostupne samo u tri veličine.

Druga razlika je u tome što gaćice nude veću potporu jer te zagrle sa svih strana. Pojas je malo manje stabilan u odnosu na njih.

Treća razlika je što gaćice nisu namijenjene za dvostruku penetraciju, jer sve imaju samo jednu rupu za dildo.

To ima svoje prednosti i nedostatke, a o tebi i tvojim potrebama ovisi što će ti najbolje odgovarati.

No-Parts dildo

Običan dildo

Svi dildovi su različitih duljina i debljina. Četiri su boji kože,  dva od tih su šuplji, što znači da ih možeš koristiti i kao produživač za penis. Ostala tri dilda su crna, ali nijedan od njih nije šupalj.

Strapless dildo

Strapless dildovi dizajnirani su za korištenje bez strap-on pojasa. Kraći dio umetneš u rodnicu, a dužim penetriraš partnera. Između dva dijela nalazi se i poseban rebrasti dio koji je namijenjen stimulaciji klitorisa. Za korištenje ovakvih dildova potrebno je malo više vježbe, ali kad jednom ovladaš, užitak je neopisiv. Uz takve dildove, dobro je na početku koristiti gaćice ili pojas kako bi dildo ostao na mjestu. U principu, to nije obvezno, ali će početak biti lakši i ugodniji.

Možeš birati između dvije vrste strapless dildova. Prvi su oni koji ne vibriraju i malo su deblji, a drugi oni koji vibriraju. I to cijeli! Oni dakle stimuliraju onoga tko ga nosi, kao i onoga koji je penetriran. I najbolje od svega - vibracije kontroliraš pomoću priloženog daljinskog upravljača!

Čišćenje

no-parts čišćenje

Sva pomagala treba temeljito očistiti prije i nakon svake upotrebe. Vrlo je jednostavno! Pojas i gaćice pereš u perilici, a dildovi se čiste blagim sapunom i mlakom vodom. Još se više preporučuje upotreba antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka. Međutim, dildove možeš prati u perilici posuđa na gornjoj mreži! Dakle, zapravo možeš oprati sve neelektronske silikonske igračke.

Lolli Plug čepove i druge proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura