LGBTQ+ inkluzivne igračke

Erotske igračke, Ljubav i seksualnost

LGBTQ+ zajednica u lipnju slavi Mjesec ponosa. Ovaj mjesec obilježava se Stonewall pobuna, koja se dogodila kao odgovor na policijske racije 28. lipnja 1969. u gay baru u New Yorku. Zbog toga se svakog lipnja slave i podržavaju LGBTQ+ prava i kultura, te se zbog toga tradicionalno održavaju povorke ponosa u većim gradovima diljem svijeta.

Danas ćemo pogledati seksualne igračke koje posebno uključuju LGBTQ+.

My Magic Wand

Magic Wand je najkorisnija i najnevjerojatnija igračka na svijetu. Možda na prvi pogled ne izgleda tako, ali pazi – postoji ogromno različitih dodataka koji masažni vibrator pretvaraju u što god poželiš. Može postati masturbator, vibrator G točke, analni vibrator, stimulator vulve i klitorisa... I još bi mogli nabrajati!

Možeš ga koristiti i bez nastavka. Za masiranje erogenih točaka i naravno mišića po cijelom tijelu.

Avant dildovi i analni čepovi za LGBTQ+

lgbtq+ pride

Avant je brend koji proizvodi izuzetno kvalitetne dildove i analne čepove od silikona očvršćen platinom. Igračke su čvrste, mekane i iznimno ugodne na dodir.

Ručno su izrađeni i dolaze u raznim kombinacijama boja koje ilustriraju pride zastave. Svi dildovi imaju jake usisne baze koje se lako pričvršćuju na sve ravne i glatke površine, ali ga možeš postaviti na gotovo svaki strap-on pojas i njime zadovoljiti svog partnera.

Pumpice

Pumpice za penis, klitoris, vulvu i bradavice često se zanemaruju! Oni djeluju tako što povećavaju protok krvi, što zauzvrat čini klitoris mnogo natečenijim i osjetljivijim.

Pojednostavljeno rečeno – ako želiš privremeno veći i osjetljiviji penis, koristi pumpicu. Posebno su korisne, primjerice, za trans muškarce, jer mogu postići privremeno povećavanje.

Marka Saiz ima izvrstan asortiman vaginalnih pumpica, pumpica za klitoris i pumpica za grudi. Među pumpicama za penis svakako je najpopularnija marka Bathmate.

Strap-on za LGBTQ+

Strap-on su pomagala koje može koristiti gotovo svatko, bez obzira na spol i seksualnu orijentaciju. Ako te zanima više, pogledaj video ispod, gdje je predstavljena marka No-Parts.

Vibrator za prst

Vibracije su nešto što odgovara gotovo svim ljudima. Mnogo puta, međutim, griješimo fokusirajući se samo na intimna područja, budući da su vibracije ugodne po cijelom tijelu. Stoga vibratorom za prst šetamo po svom ili partnerovom tijelu. Usredotoči se na erogene točke – bradavice, vrat, unutarnju stranu bedara, pregibe ruku i nogu i tako dalje. Možda čak uspiješ doživjeti orgazam bradavica ili čak cijelog tijela!

Stimulatori su najčešće takvih oblika da pristaju različitim tijelima, što je još jedan razlog zašto su na ovoj listi. Možeš probati, na primer, Satisfyer.



Fleksibilni vibrator

Sljedeći stil vibratora je nešto zaista posebno, jer je fleksibilan i stoga ga možeš potpuno prilagoditi svojim željama i potrebama. Lako ga možeš koristiti sam ili s partnerom. Budući da je toliko svestran, sigurno ćeš pronaći način da ga koristiš koji ti najviše odgovara.

lgbtq+ fleksibilni vibrator

Snaky Vibe i Transformer samo su dva od mnogih.

Analne igračke za LGBTQ+

Nešto što možemo koristiti baš  svi su analne igračke. Anus je erogena točka, koja se nažalost često zanemaruje. Isprobaj analne čepove i kuglice i otvorit će ti se novi svijet užitka.

Da saznaš više o korištenju čepova, pogledaj video ispod u kojem saznaš sve o analnim kuglicama.

Sve navedene i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: