12 najboljih poklona za tvog muškarca

Erotske igračke, Ljubav i seksualnost

Sezona darivanja samo što nije počela. Ako ti kupovanje blagdanskih poklona stvara problem, pripremili smo ti 12 ideja što pokloniti muškarcu za Božić. Možda ti se čini prerano kupovati blagdanske poklone, ali zar nije bolje odmah se riješiti toga u rujnu kako bi bezbrižno uživala u blagdanskim danima 12. mjeseca, osim toga tvoj će novčanik biti manje »opterećen« :)
Osim klasičnih poklona, možeš svom dečku/prijatelju pokloniti nešto nestašnije za solo ili igranje u paru te mu uljepšati blagdanske dane.

1. Masturbator

masturbatorjiMasturbator je savršeni poklon za slobodnog kao i zauzetog muškarca. Dostupan u različitim oblicima, veličinama i otvorima. Najbolji masturbatori su nedvojbeno Fleshlight girls ili Fleshjack, napravljeni na osnovi pravih mjera porno glumaca i nude najrealističnije osjećaje. Iznenadi ga te mu pomogni stvoriti fantazije o seksu sa glavnom glumicom ili glumcem.

2. Analni stimulator

masaza-prostate2Ako daroprimatelj voli eksperimentirati te ujedno uživa u stimulaciji njegove prostate, onda je analni stimulator nedvojbeno najbolji poklon koji će za ovogodišnje blagdane dobiti. Ovi stimulatori nude nevjerojatne orgazme zbog kojih će njegovi blagdanski dani biti ljepši ;)

3. Pumpica za penis

pumpica-za-penisPumpica za penis će mu pomoći postići tvrđu erekciju, a kod redovnog korištenja i produženje penisa – koji muškarac to ne želi? 

4. Seks lutka

sex-lutkeAko misliš da daroprimatelju masturbator neće biti dovoljno, pokloni mu seks lutku. Sa njom će preživjeti satima vrućeg seksa. Izaberi takvu sa različitim stimulacijskim izbočinama i valovima koje pružaju nevjerojatne osjećaje. A za točku na i dodaj lubrikant na vodenoj osnovi.

5. Prsten za penis

obrocki-za-penisZašto prsten za penis? Prsteni za penis omogućuju dužu i tvrđu erekciju, a vibracijski pomoću vibracija stimulira i jednoga i drugoga. ;)

6. Erotski kalendar

koledarAko uživa u pogledu na seksi gole žene, pokloni mu erotski kalendar da će cijelo ljeto uživati gledajući privlačna gola ženska tijela.

7. Osjećajna masaža

masazaIznenadi ga sa intimnom, osjećajnom masažom u okrilju vaše spavaće sobe. Sve što ti treba su ulje za masažu i nekoliko svjećica.

Ako se tvoj dragom/prijatelju ne sviđaju nestašni pokloni, izaberi nešto klasično.

8. Parfem

parfumSvaki muškarac voli nositi na sebi ugodan i privlačan parfem. Miris parfema biraj pažljivo, najbolje izabrati na osnovi njegovog karaktera.

9. Sat

uraOdličan i vrlo čest poklon za muškarce je nedvojbeno sat. Ako ih voli nositi moraš znati koji stil mu se najviše sviđa. Ovogodišnji trendi satovi su još uvijek drveni.

10. Kapa, šal i rukavice

kapa-salKapa, šal i rukavice su klasični božićni poklon, koji je nedvojbeno koristan. Naš je savjet, pokloni mu set kape, šala i rukavice ako si uvjerena da će ih zaista nositi, u suprotnom je pametnije pokloniti nešto drugo.

11. Donje rublje

rubljeAko nisi sigurna što bi daroprimatelju poklonila, sa donjim rubljem ne možeš nikako pogriješiti – no jedino kod veličine, dakle obavezno prije provjeriti! :) Obavezno moraš znati da li nosi radije bokserice ili klasične gaćice.

12. Brijač

brivnikBrijač je također vrlo koristan poklon kojeg će svakodnevno koristiti. Izaberi kvalitetnijeg sa mogućnošću podešavanja različitih dužina brijanja. Ako želiš da je tvoj dragi uvijek »sređen«, pokloni mu brijač za intimno brijanje.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura