12 ideja za poklone koje će razveseliti svaku damu

Erotske igračke, Ljubav i seksualnost

Kupovanje poklona može zaista biti prava noćna mora, pogotovo poklone za žene jer žene zaista mogu/možemo biti zahtjevne. :) Obzirom da se približava prosinac i vrijeme darivanja, pripremili smo nekoliko ideja za savršeni blagdanski poklon za tvoju prijateljicu odnosno partnericu.
Ako želiš izabrati nešto drugačije, u nestašnom i zabavnom stilu, a ako je daroprimka još i otvorene naravi i voli eksperimentirati, nemaš pretežak zadatak – dakle pokloni joj erotsku igračku!

1. Vibrator ili dildo

vibratorPoklonivši vibrator ili dildo, razveseliti će ga se svaka žena, iako nije u vezi. Ako ćeš ga pokloniti partnerici, možete ga zajedno koristiti za »vatrenije« igrice u krevetu i tako začinite vaš seksualni život. To su najpoželjnije erotske igračke među ženama, stoga s odabirom ne možeš pogriješiti.

2. Vaginalne kuglice

vaginalne-kugliceVaginalne kuglice jačaju mišiće karličnog dna, međutim pružaju i poseban užitak u spolnosti, no njihova najbolja karakteristika jest da poboljšaju orgazam. Za takav poklon će ti prijateljica/partnerica uvijek biti zahvalna. Za postizanje vrhunskih užitaka, pokloni joj vibracije koje će pružati dodatnu stimulaciju mišića te nuditi više užitka.

3. Analne igračke

analni-cepAko voli analne igrice, zaviri u kategoriju sa analnim igračkama i izaberi analni čep, kuglice ili vibrator.

4. Erotsko rublje

erotsko-rubljeSvaka žena će se sigurno razveseliti zavodljivog komada erotskog rublja, dakle takav poklon sigurno spada među najbolje, a sve što trebaš znati je njezin broj. Ako nisi siguran koji broj grudnjaka nosi, pokloni joj zavodljivu spavaćicu ili »catsuit« koji će vrlo rado nositi samo za tebe.

5. Stimulator klitorisa

stimulator-klitorisaStimulator klitorisa može biti koristan poklon, jer će trajati godinama, a pokloniti ćeš joj sate nevjerojatnih užitaka.

6. Masaža

masaza-1Ako dosita želiš iznenaditi svoju partnericu, pokloni joj osjećajnu masažu sa tvojim prstima. Sve što ti treba su ulje za masažu ili svjećicu, a nakon masaže te sigurno čeka strastvena noć.

7. Komplet erotskih pomagala

kompletiAko se ne možeš odlučiti samo za jedan poklon, pokloni joj set/komplet pomagala u kojem se sakrivaju različite seks igračke s kojima ćete zajedno micati granice užitka.

8. Nakit

nakitNakit je poklon koji se sviđa većinu ženama. Ako daroprimku dobro poznaješ, sigurno znaš kakav nakit voli nositi. U tom slučaju joj možeš pokloniti naušnice, ogrlicu, narukvicu ili cijeli komplet.

9. Kapa, šal i rukavice

salUvijek možeš izabrati klasičan poklon poput šala, kape ili rukavice. Taj poklon je praktičan, jer će ju prijatno grijati. Naš je savjet, kupi komplet koji će se lijepo skladati u bojama kako bi nadopunio njezin izgled.

10. Putovanje

putovanjeAko voli putovati, sigurno će biti zapanjena nad poklonom koji će je povesti u kraj kojeg već dugo želi posjetiti.

11. Opuštanje

spaŽene volimo opuštanje u sauni ili kozmetičkom salonu, dakle poklon bon sigurno ne može biti promašaj.

12. Romantična večera

romanticna-veceraNajbolji poklon koji možeš ikada pokloniti partnerici je tvoje slobodno vrijeme. Povedi ju na romantičnu večeru ili izlet, biti će više nego zadovoljna.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura