Seks položaji za vruće ljeto

Savjeti za bolji seks

Vrući seks ljeti, na jako visokim temperaturama, ne čini se baš dobrom idejom. No, postoji nekoliko načina kako možete uživati u seksu, a da vam nije previše vruće, a ujedno uljepšati igrice u krevetu novim seksualnim položajima. Zanima li te kako? Ovdje su seks položaji za vruće ljeto!

seks položaji niagara

Slapovi Niagare

Nemate bazen? Bez brige, možete koristiti i kadu. Voda će vas ugodno rashladiti dok uživate u ovoj novoj poziciji. U kadu ulijte hladnu (ne ledenu) vodu.

Muškarac treba sjesti u kadu i ispružiti noge, a žena treba sjesti na njega, leđima okrenuta prema njemu. Otvorite tuš, netko od vas treba tuš usmjeriti na najosjetljivije dijelove, i tako pojačati stimulaciju i istovremeno ugodno rashladiti.

ventilator

Uključite ventilator!

Postavite ventilator pored kreveta i okrenite ga prema sebi.

Muškarac treba ležati na leđima, žena treba sjediti na njemu, licem okrenuta prema njemu, ruke i koljena treba staviti uz njegovo tijelo.

seks položaji mačka

Položaj mačke

Ovaj položaj vam omogućuje da budete blizu, a da vam nije vruće. Žena treba ležati na leđima s lagano ispruženim nogama, muškarac treba ležati na njoj i lagano se podići uz pomoć ruku tako da se dodiruju samo onoliko koliko je potrebno.

Muškarac bi se trebao kretati naprijed-natrag, a žena bi trebala pomicati zdjelicu prema gore.

seks položaji noga

Podignuta noga

U tom položaju ponovno koristite kadu u koju ulijete samo nekoliko centimetara vode, a zatim uključite tuš i pustite da vas voda prelije.

Žena treba ležati na boku, oslanjajući se na lakat. Potkoljenicu treba ispružiti, a drugu podići visoko u zrak.

Predlažemo da i vi koristite neku od nestašnih seksualnih igračaka, naravno one vodootporne;) Vodootporne vibratore možete pronaći ovdje.

madrac za napuhavanje

Koristite madrac na napuhavanje!

Isprobajte ovu poziciju ako imate vlastiti bazen ili pronađite udaljeno jezero gdje vas nitko neće ometati.

Žena se treba popeti na napuhani madrac tako da je trbuh na njemu a stražnjica i noge u vodi. Muškarac bi joj trebao držati noge odostraga. U tom položaju muškarac određuje koliko će duboko biti penetriranje.

seks položaji linguini

The Linguini

Ovaj položaj je odličan za stvarno vruće dane jer partneri imaju minimalan kontakt jedan s drugim. Žena treba ležati na boku, a muškarac kleknuti iza nje. Jedno koljeno stavlja između ženinih nogu, a jednu ruku osloni na njezina leđa.

seks položaji u krilu

Ples u krilu

Kako vam u ovom položaju ne bi bilo previše vruće, pored stolice namjestite ventilator.

Muškarac treba sjesti na stolicu (za veću udobnost možete postaviti jastuke), a žena na njega i lagano se zavali unatrag tako da joj ruke oslone na njegova koljena, a noge na njegova ramena.

seks položaji joystick

Joystick

Prije nego što počnete, poprskajte se hladnom vodom kako biste se ohladili i probudili svoja osjetila. Muškarac treba ležati na krevetu, s rukama oslonjenim uz glavu. Žena bi trebala sjediti na njemu, okrenuta prema njemu, s nogama oslonjenim na njegova ramena.

Žena neka drži muškarca za noge i kreče se u obliku broja osam, tako da iznutra osjeti kretanje njegovog penisa, baš kao kad bi pomaknula joystick.

na podu

Uživanje na podu

I u ovom položaju ventilator dobro dođe.

Žena treba okrenuti leđa muškarcu i sagnuti se, položivši ruke na pod. Muškarac bi je trebao uhvatiti za bokove i diktirati brzinu i dubinu penetracije.

krevet

Koristite krevet

I ovdje uključite ventilator i stavite ga pored kreveta. Žena treba ležati na krevetu tako da su trbuh i prsa na krevetu, noge na podu, lagano ispružene.

Muškarac joj podiže noge držeći je za bedra. Položaj je isti kao kod položaja broj 5.

Gadgeti za vrući seks su u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura