Korištenje igračaka s aplikacijom Satisfyer Connect

Erotske igračke, Ljubav i seksualnost

Jesi li si ikada zaželio pažnju svog partnera, ali nažalost bio je predaleko od tebe? To u današnjim vremenima kada nam Covid smeta, nije rijetkost.

Srećom, sada postoji način da zadovoljiš svog partnera čak i ako je na drugom kraju svijeta: korištenje igračaka s aplikacijom Satisfyer Connect omogućuje ti globalno povezivanje s korisnicima i njihovim igračkama marke Satisfyer.

To je besplatna aplikacija vrhunskog proizvođača erotskih igračaka.

No, čak i prije toga, parovi u long-distance odnosima suočavali su se s preprekama koje donosi fizička udaljenost. To može imati vrlo loš učinak na seksualnost, a posljedično i na cjelokupnu vezu.

Za njenu upotrebu, naravno, ne trebaš partnera, ali može biti u tvojoj neposrednoj blizini. Ako povežeš igračku s telefonom putem Bluetootha, možeš koristiti i stvoriti bezbroj novih uzoraka vibracija, a ne samo one koje sama igračka nudi.

Naravno, aplikacija nudi mnogo više od pukog upravljanja igračkama. Pomoću nje možeš se povezati s korisnicima iz cijelog svijeta, chatati s njima putem poruka, uživati ​​u videopozivima i slati fotografije i kratke videozapise;).

Aplikacija Satisfyer Connect ne zahtijeva nikakve osobne podatke od tebe- njezina je upotreba 100% anonimna, bez obzira želiš li se registrirati ili ne. Također pažljivo štiti tvoje osobne podatke, stvoreni sadržaj, razgovore i dijeljene datoteke.

Korištenje aplikacije Satisfyer Connect bez registracije

Da koristiš igračke s aplikacijom Satisfyer Connect ne moraš stvoriti korisnički račun, već ga koristiš samo kao gostujući korisnik.

Igračku možeš putem Bluetootha povezati s telefonom i uživati ​​u uzorcima vibracija koji su već dostupni u aplikaciji. Također možeš stvoriti vlastite uzorke, ali ih ne možeš spremiti bez registriranog korisničkog računa. Tvoj telefon također može mikrofonom otkrivati zvuk i glazbu iz okoline, pretvarajući ih tako u vibracije.

Bez registracije ili prijave možeš s telefona kontrolirati uređaje samo u svojoj neposrednoj blizini, a kao gost se ne možeš povezati s drugim registriranim korisnicima.

Registracija i prijava u aplikaciju Satisfyer Connect

Za globalnu upotrebu aplikacije (nadgledanje udaljenih igračaka, povezivanje i čavrljanje s drugim korisnicima te pristup do uzoraka vibracija podijeljenih u zajedničko korištenje), međutim, moraš se registrirati.

Kao i sama aplikacija, registracija je besplatna i ne zahtijeva nikakve osobne podatke od tebe.

Jednostavno možeš odabrati svoje korisničko ime i lozinku, ali ako želiš, možeš dostaviti i svoj e-mail zbog potrebe za obnavljanjem računa. Međutim, ove informacije nisu potrebne za uspješnu registraciju.

Korištenje Satisfyer Connect stoga je potpuno anonimno.

Prije podnošenja registracije potrebno je potvrditi da korisnik ima 18 godina ili više.

Registracija putem e-mail adrese

Kada se želiš registrirati u aplikaciju, to učiniš klikom na tipku"STVORI NOVI RAČUN". Zatim u obrazac uneseš odabrano korisničko ime i lozinku.

Navođenje e-mail adrese nije obavezno, ali se preporučuje, jer ćeš tako moći u budućnosti svoj račun jednostavno obnoviti.

 Kada uspješno predaš obrazac za registraciju, aplikacija će ti na unesenu e-mail adresu poslati četveroznamenkasti numerički kôd za potvrdu koji moraš unijeti u prijavu u roku od trideset sekundi. Ako to ne učiniš u tom roku, nema problema: odmah će ti poslati novu.

Nakon uspješne registracije, svoj korisnički račun možeš zaključati četveroznamenkastim PIN-om i otiskom prsta. Time spriječiš neovlašteni pristup do aplikacije Satisfyer Connect i do tvoga korisničkog računa.

Registracija bez e-mail adrese

Registracija bez e-mail adrese je ista i omogućuje ti iste bonuse kao i registracija putem e-pošte, osim što ne primaš četveroznamenkasti potvrdni kôd.

Umjesto toga, nakon slanja obrasca na ekranu će se pojaviti 12 engleskih riječi pomoću kojih ćeš u budućnosti moći obnoviti svoj korisnički račun. Obavezno ih spremi!

Ovo je ujedno i jedina točka u korištenju aplikacije u kojoj možeš napraviti snimku zaslona. Ne kao obično, već klikom na odgovarajuću tipku u samoj aplikaciji. Ovo će fotografirati samo slijed danih dvanaest riječi, a ne i ostatak zaslona. Snimka će ti se automatski spremiti u galeriju telefona.

Također možeš u budućnosti na svoj korisnički račun bilo kada dodati svoju e-mail adresu.



Vodič za aplikaciju Satisfyer Connect

Moj korisnički račun

Kada registracijom stvoriš svoj korisnički račun, u njegovim postavkama možeš odabrati željeni jezik aplikacije (to se može odabrati i na gostujućem računu), promijeniti lozinku ili e-mail adresu, kontrolirati obavijesti i pokrenuti aplikaciju u pozadini i još mnogo toga.

Također možeš uređivati ​​privatnost aplikacije i dijeliti poruke u zajedničko korištenje svim ostalim registriranim korisnicima aplikacije Satisfyer Connect.

U bilo kojem trenutku u postavkama možete i trajno izbrisati svoj korisnički račun. Ako izbrišeš račun, izbrisat će se svi tvoji podaci, kontakti, chatovi, poslane ili primljene datoteke i svi stvoreni programi ili sekvence stvorene u ovoj aplikaciji.

Kontrola uređaja u blizini

Igračku u tvojoj neposrednoj blizini možeš putem Bluetootha povezati s telefonom.

Možeš koristiti sekvence koje su već dostupne u aplikaciji (“PLAY PROGRAM”) ili možeš stvoriti vlastite uzorke (“LIVE CONTROL/KONTROLA U ŽIVO”). Također ih možete spremiti na svoj račun za sljedeći put ili ih podijeliti u zajedničko korištenje s drugim korisnicima aplikacije Satisfyer Connect. Tvoj telefon mikrofonom otkriva i zvukove („AMBIENT SOUND“) i glazbu („GLAZBENE VIBRACIJE“) iz okoline, pretvarajući ih u vibracije - pomoću aplikacije možeš još više uživati ​​u svojoj omiljenoj pjesmi;).

Sve ove postavke mogu se pronaći na tab „BLISKO PODRUČJE UOČAVANJA “.

Globalna kontrola nad igračkom

Ako želiš predati ili preuzeti kontrolu nad udaljenom igračkom, moraš se povezati putem aplikacije Satisfyer Connect s partnerom, a partner mora svoju igračku putem Bluetootha povezati svojim telefonom ili aplikacijom.

Nakon što ste uspješno dodani u kontakte (upute o tome možeš pronaći u sljedećem pododjeljku) i kada se igračke putem Bluetootha povežu s telefonima, možete početi predavanjem ili preuzimanjem kontrole nad udaljenim igračkama.

Kontrolu nad udaljenom igračkom može se preuzeti samo tijekom poziva ili. video chat koji započinjete u chatu ("+" dolje lijevo - "VIDEO POZIV"). Tada se u gornjem desnom kutu pojavljuje ikona i kada klikneš na nju, možeš odabrati želiš li predati ili preuzeti kontrolu nad igračkom ili želiš koordinirati igračke.

Tijekom poziva ili. video chatova možeš u bilo kojem trenutku isključiti mikrofon ili kameru i prekinuti nadziranje igračke

Povezivanje s drugim korisnicima

Ako želiš čavrljati sa svojim partnerom i daljinski kontrolirati igračku, morate se dodati u kontakte.

1. Oboje se prijavite na svoje korisničke račune.

2. Jedan bi partner trebao poslati "pozivnicu" drugom da ga doda u kontakte. To se postiže traženjem drugog partnera prema korisničkom imenu u polju "PRONAĐI PARTNERE", kojem se pristupa pod "UDALJENI PARTNER" - "PARTNERI"

3. Drugi partner prihvaća pozivnicu. Obavijest o primljenoj pozivnici prikazuje se pod "UDALJENI PARTNER" - "CHAT"

4. Sada možete početi s čavrljanjem, pozivima, videopozivima, kontroliranjem igračke ...

Razgovori, videopozivi i još mnogo toga

Možeš se povezati s više korisnika, a također možeš u bilo kojem trenutku blokirati kontakte i izbrisati razgovore s njima. Također možeš postaviti automatsko brisanje poruka i poslanih fotografija.

Također ne trebaš brinuti o datotekama koje šalješ. Aplikacija Satisfyer Connect onemogućava snimke zaslona ili spremanje poslanih / primljenih fotografija i videozapisa u galeriju;).



Zašto preuzeti aplikaciju Satisfyer Connect

  • Aplikacija je potpuno besplatna. 
  • Registracija nije potrebna za upotrebu aplikacije.
  • Ako se odlučiš za registraciju, ona je potpuno anonimna.
  • Aplikacija je prevedena i na hrvatski jezik. 
  • Možete stvoriti bilo koji obrazac rada igračke.
  • Možeš spremiti svoje omiljene uzorke i sljedeći put ponovno uživati ​​u svojoj kreaciji.
  • Aplikacija onemogućava snimke zaslona, ​​tako da će sve tvoje aktivnosti zasigurno ostati između tebe i tvog partnera.
  • Možeš se povezati s korisnicima širom svijeta.
  • Poruke mogu biti vremenski ograničene i automatski će se trajno izbrisati nakon određenog vremena.
  • Aplikacija ti daje globalnu kontrolu nad povezanim igračkama.
  • Pomoću aplikacije možeš istodobno kontrolirati 4 različite igračke.

Često postavljana pitanja i odgovori o aplikaciji Satisfyer Connect

  • Na koje uređaje mogu instalirati aplikaciju Satisfyer Connect?

Aplikacija Satisfyer Connect kompatibilna je sa svim pametnim telefonima i tablicama iOS 11 (ili noviji), Android 6.0 i novijim proizvodima Apple Watch.

  • Koji je doseg aplikacije Satisfyer Connect?

Budući da aplikacija Satisfyer Connect koristi Bluetooth za povezivanje proizvoda s telefonom, najbolje će funkcionirati ako igračka Satisfyer nije udaljena više od 10 metara od telefona na koji je spojena. Kvaliteta veze također ovisi o drugim elektroničkim uređajima u blizini i svim fizičkim preprekama (npr. zidovima).

  • Kako mogu prekinuti vezu proizvoda od aplikacije Satisfyer Connect?

Idi na popis svojih igračaka (ikona gore desno). Tamo možeš vidjeti ikone svih povezanih igračaka. Klikni strelicu pored one koju želiš prekinuti na "ZABORAVI UREĐAJ". Preporučuje se da to učiniš i u samoj aplikaciji Bluetooth. U bilo kojem trenutku možeš ponovno povezati isti uređaj.

  • Koliko uređaja istovremeno mogu upravljati pomoću aplikacije Satisfyer Connect?

Pomoću pametnog telefona ili tablice možeš istovremeno povezati i upravljati s 4 igračke Satisfyer pomoću mobilne aplikacije Satisfyer Connect. S verzijom aplikacije namijenjene proizvodima Smart Watch možeš upravljati 1 proizvodom.

  • Kako izbrisati ili. blokirati partnera?

U chatu možeš pristupiti profilu svog partnera (klikni njegovu ikonu). Tamo ga možeš izbrisati iz kontakata pomoću "UKLONI S POPISA PARTNERA", a klikom na "BLOKIRAJ I PRIJAVI" možeš mu onemogućiti i daljnji pristup tvom korisničkom računu. Oba čina također brišu razgovore i sav zajednički sadržaj s tim partnerom.

U postavkama možeš pristupiti popisu blokiranih korisnika, gdje također možeš u bilo kojem trenutku deblokirati svog partnera, ali to neće obnoviti chat i dijeljene datoteke.

  • Zašto u aplikaciji ne mogu pronaći partnera kojeg želim?

Ako ne možeš pronaći već dodanog partnera na kartici "CHAT", možda te je blokirao ili izbrisao svoj korisnički račun. Time naime briše sve razgovore i sadržaje podijeljene s tobom.

Ako tijekom pretraživanja na kartici "PARTNERI" ne pronađeš korisnika, provjeri je li traženo korisničko ime ispravno napisano.

  • Mogu li se povezati s više korisnika?

U aplikaciji se možeš istovremeno povezati i razgovarati s nekoliko korisnika, a telefonski ili video poziv i kontrola igračaka mogući su samo svakim partnerom zasebno.

  • Zašto se veza tijekom aplikacije Satisfyer Connect prekida nakon 5 minuta neaktivnosti?

Ako povezana Satisfyer igračka miruje ili se ne koristi dulje od 5 minuta, prelazi u stanje mirovanja. Da ju ponovno povežeš s telefonom, pritisni i zadrži tipku za uključivanje 4 sekunde. Kad osjetiš 2 uzastopne vibracije, igračka se putem Bluetootha ponovo poveže s aplikacijom Satisfyer Connect i aktivna je.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek smo ti dostupni putem e-maila, telefona, chata i na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu. Kontaktiraj nas, pitaj, napiši komentar.

Za još zanimljiviji sadržaj iz svijeta seksa i erotskih igračaka također se možeš pretplatiti na naš YouTube kanal.

Aneja
bio_aneja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: