Pokloni za parove - 10 ideja

Erotske igračke, Ljubav i seksualnost

Vrijeme darivanja se približava, i ako još uvijek ne znaš što pokloniti svojoj dragoj ili svom dragom, još je vrijeme da razmisliš. O poklonima za žene i muškarce već smo nedavno pisali, a danas smo pripremili nekoliko prijedloga što pokloniti paru odnosno kako razveseliti svoju partnericu odnosno svog partnera.

we-vibe1. We-vibe

Sigurno ste čuli za We-vibe! To je najbolji vibrator koji parovi mogu poželjeti. Upotrebljavati ga možete zajedno pomoću aplikacije na telefonu i tada kada ste više kilometara udaljeni. Uživajte u potpuno novom iskustvu, te se povežite na nov, uzbudljiv način.

bdsm2. BDSM

Želite li seks začiniti sa igranjem uloga i vezanjem? Žene sigurno maštaju o različitim scenama poput onih iz knjige 50 nijansi sive, a sada ih možete ostvariti zajedno. Na raspolaganju su vam različita pomagala, od lisica, vrpci, poveza za očit sve do kompleta za vezanje i još mnogo toga. Da ćete moći uživati u različitim igricama, savjetujemo vam komplet BDSM pomagala.

igre3. Igrice

Volite igrati društvene igre? Isprobajte nestašnije igrice, koje će voditi u strastvenu noć u krevetu. Birati možete između kocki, karata ili stolne igre.

ljuljacke4. Ljuljačke

Odlično pomagalo ako želite začiniti vaš spolni život te iskusiti nove položaje o kojima sanjate ali ih u krevetu ne možete realizirati. Uživajte u novim položajima u zraku, isprobajte oralni i analni seks te izmislite nove položaje. Pričvrstiti ih možete na okvir vrata ili na plafon.

kavez-za-penis5. Kavez za penis

Jeste ikada čuli za kavez za penis? Ako uživate u podređivanju i dominaciji, sigurno ste čuli za njega. On se može koristiti u BDSM igricama, a njegova je svrha omogućiti potpuni nadzor seksualnog ponašanja onoga koji nosi te fizički sprječavati spolni odnos ili masturbaciju. Ako maštaš o tome da bi tvoj užitak u potpunosti ovisio o partnerici i ako te pomisao na korištenje kaveza uzbuđuje, onda je vrijeme da ga isprobaš.

dvojni-dildo6. Double dildo

Oni su duži, sa obadvije strane oblikovani u obliku penisa te su namijenjeni svim parovima koji žele iskusiti nešto sasvim novo i uživati u obostranom zadovoljstvu. Zbog oblika su više nego prikladni za homoseksualne parove, jer će konačno moći uživati zajedno!

strap-on7. Strap on

Strap on dildo ili vibrator je namijenjen parovima, dakle dvaju ženama, muškarcima ili heteroseksualnim parovima koji imaju želju isprobati nešto sasvim novo.

Dakle svi savjeti spomenuti do sada mogu biti pokloni za heteroseksualne i homoseksualne parove koji bi htjeli začiniti seks odnosno isprobati nešto novo te uz to neizmjerno uživati. Međutim ako želiš pokloniti nešto klasično, možeš pokloniti nešto od ovoga:

putovanje8. Putovanje

Ako daroprimatelj voli putovati, sa putovanjem nipošto nećeš pogriješiti. Ako nisi siguran koju destinaciju im pokloniti, naš je savjet da im kupiš bon koji će sami iskoristiti.

uzivanje9. Uživanje u dvoje

Svatko od nas voli uživati i opuštati se, a u dvoje je još ljepše. Bazen, sauna i masaža = savršeni poklon za uživanje i opuštanje, pogotovo u hladnim zimskim danima, kada žudimo za morem i visokim temperaturama.

kazaliste10. Kazalište

Ako rado posjećuju kazalište, tvoj zadatak je poprilično jednostavan. Izaberi predstavu u kojoj će glumiti njihovi najomiljeniji glumci ili im  sa kojima će sami izabrati predstavu.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura