Ukroti ga s kavezom za penis

Za drske i predrske

Kavez za penis je erotska igračka namijenjena kontroli penisa. Seksualna želja zarobljenog postepeno se povećava i orgazam kad se kavez ukloni neusporedivo je intenzivniji.

Okovanje kao znak dominacije

Kavez za penis ima istu funkciju kao pojas nevinosti pojas kod žena u 17. stoljeću, osim što ga nosi muškarac. Okovanjem penisa preuzmeš kontrolu nad njim jer samo ti imaš ključ koji ga može osloboditi. Dakle, to je igra dominacije i kontrole nad njegovim penisom i orgazmom.

  • Znajući da si zarobljen i da ne možeš učiniti gotovo ništa, kavez poveća seksualnu napetost.
  • Budući da ne možeš masturbirati ili se seksati dok nosiš kavez, u trenutku kad ga skineš orgazam može biti puno intenzivniji, pogotovo ako kavez već nosiš neko vrijeme.
  • Nošenje kaveza može povećati seksualni nagon zbog osjećaja da radiš nešto nestašno ili zbog drugog sličnog razloga.
  • U BDSM odnosima, kazna, nagrada i odricanje sve je dio treninga poslušnosti namijenjenog poticanju dobrog ponašanja i obeshrabrivanju nestašnosti.
  • Kavez može predstavljati vlasništvo nad podređenim.

Oblik kaveza

Kavez može biti potpuno zatvoren, djelomično otvoren, otvoren ili žičan. Gotovo svi su osigurani bravom koju pričvrstiš na vrh kaveza. Neki modeli također imaju analni čep koji omogućuje i analnu stimulaciju.

Materijali

Kavezi su napravljeni od plastike, silikona ili metala, a većina kaveza dolazi s bravom.

Kavez od plastike ili silikona je sjajan za početnike. To je lagani materijal koji nije tako teško prerezati ako nešto pođe po zlu. Problem, međutim, leži u netrajnosti materijala. Pogotovo plastika se može brzo oštetiti, manje je prozračna, a penis se više znoji u njoj. Ako tražiš trajnost, razmisli o metalnom kavezu. Oni su neporozni, pružaju bolju higijenu i dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu. Metalni kavez je također teži u većini slučajeva, što je prednost jer te stalno podsjeća da ga nosiš. Nedostatak je što je teško rezati metal ako bi bilo potrebno. Također moraš paziti na putovanjima jer "svira" na detektorima.

Orgazam kad ukloniš kavez je puno intenzivniji.

Elektrostimulacijski kavez

Kako se u seksu postupno pojavljuje i elektrostimulacija, a to nisu elektrošokovi, već ugodna pulsacija koja stvara posebne podražaje i donosi posebna zadovoljstva, ovaj je trend dostigao i kaveze za penis. Postoje kavezi za penis s posebnim elektrodama koje provode električne impulse. Elektrode možeš po potrebi ukloniti.

Kavez s dilatatorom

Stimulacija uretre postaje sve popularnija aktivnost unutar i izvan BDSM područja, o njoj smo već pisali. Unutar penisa nalaze se brojni živčani završeci koji se mogu potaknuti umetanjem dilatatora ili čepa za penis u uretru. Ako je čep šupalj, omogućuje ti ejakulaciju ili mokrenje bez skidanja kaveza. Ako kavez ima dilatator (čep) moraš ga čistiti svakodnevno jer time spriječiš upalu mokraćne cijevi ili mjehura. Takav kavez možeš nositi nekoliko sati, ali nije prikladan za cjelodnevnu upotrebu.

Odabir prave veličine

Svi kavezi imaju iste osnovne komponente: metalni dio koji drži penis, prsten za penis i mehanizam za zaključavanje. Odabrati pravu veličinu nije lako. Unatoč točnosti mjerenja, jedino nošenje kaveza pokazuje je li kavez dobar ili ne. Unutarnji promjer kaveza nije toliko bitan koliko je bitna veličina prstena za penis. Ako je pogrešne veličine, kavez će kliziti prema dolje ili, što je još gore, spriječiti protok krvi ili uzrokovati ozljede.

Umetni kažiprst ili srednji prst između prstena i kože. Ako možeš staviti prst ispod prstena do prvog članka, tada je veličina ispravna. Ako ne, imaš preuzak prsten.

Prsten za penis

Veličina prstena jedna je od najvažnijih dimenzija koju trebaš znati prije kupnje kaveza. Ako je prsten prevelik, kavez će vjerojatno kliziti, ali ako je premali, to već predstavlja opasnost za zdravlje. Prsten ne smije biti previše zategnut kako ne bi ograničio protok krvi.

Prvo moraš izmjeriti veličinu penisa iza testisa. Za mjerenje možeš koristiti krojački metar ili komad vrpce i ravnalo. Stavi vrpcu iza testisa, čvrsto ali ne pretijesno. Preporučujem ti da se mjeriš nakon tuširanja. Kad dobiješ obim, podijeli ga s 3,14 da dobiješ promjer. Da ti pomognem:

17,3 cm ÷ 3,14 = 55 mm promjera

15,7 cm ÷ 3,14 = 50 mm promjera

14,1 cm ÷ 3,14 = 45 mm promjera

12,5 cm ÷ 3,14 = 40 mm promjera

Preporučujem ti da se izmjeriš više puta jer zbog intimne upotrebe kavez nakon kupnje ne možeš zamijeniti.

Što ako je prsten premalen?

Jedna od prvih indikacija da je prsten premali je crveni otisak na koži ili nedovoljan dotok krvi u penis, što dovodi do problema s erekcijom. Jasan pokazatelj da ti treba veći prsten za penis je i obojenje penisa, pogotovo ako postane plav ili ljubičast. Jedan jednostavan test: umetni kažiprst ili srednji prst između prstena i kože. Ako možeš staviti prst ispod prstena do prvog članka, tada je veličina ispravna. Ako ne, imaš preuzak prsten.

Dužina kaveza

Važna je i dužina kaveza. U idealnom slučaju, kavez je dovoljno dugačak da vrhom penisa dodiruješ kraj kaveza. Ako je kavez premalen, penisu može postati vrlo neudobno - ili je glavić u neugodnom položaju ili se prepucij zaglavi. Predug kavez u principu nije problem, jedino može mokrenjem ostati previše urina na kavezu, što će s vremenom izazvati neugodan miris. Pravilna dužina osigurava da je otvor ili prorez na dnu kaveza pravilno usklađen s uretrom. To znači da kod mokrenja neće biti prskanja ili nereda.

Za mjerenje dužine penisa upotrijebi ravnalo koje postaviš na donju stranu penisa u opuštenom stanju. Mjeri od vrha penisa do korijena. Pri tome ne guraj ravnalo u testise da ne dođe do krivog mjerenja. Tijekom mjerenja moraš biti opušten, ne stisnut zbog hladnoće ili stresa. Za točne rezultate mjeri se nekoliko puta dnevno. Najvažnije pravilo je da odabereš kavez koji je 0,7 cm do 1,3 cm kraći od dužine penisa u 100% opuštenom stanju.

Unutarnji promjer kaveza

Unutarnji promjer kaveza je malo manje važan, mada osigurava pravilan položaj penisa i time manje nereda u kavezu. Neki preporučuju kavez koji tijesno obuhvaća penis i omogućava bliži kontakt s kožom. Drugi odabiru malo širi kavez jer omogućuje cirkulaciju zraka. U nedostatku cirkulacije, kavez može dobiti neugodan miris. Međutim, istina je da kavez s više prostora može umanjiti osjećaj dominacije i penisu omogućuje stanje polu-erekcije.

Kavez za obrezani ili neobrezani penis

Većina je kaveza prikladna i za obrezane i neobrezane udove, ali neobrezani imaju više problema. Nekim muškarcima kožica strše kroz prorez u kavezu, što može biti prilično neugodno. To se obično događa kod modela kod kojih je kavez zatvoren i ima utor za urin, poput popularnog CB-6000 .

Takvi kavezi sprječavaju ti da dodirneš ud i imaju relativno velik utor za uriniranje. Iako je ovo sjajna i korisna značajka, kožica penisa može se početi trljati uz utor, a ponekad čak dođe do upale. Zato je vrlo važno voditi brigu o pravilnoj higijeni i odabrati kavez odgovarajuće veličine.

Većinu kaveza možeš nositi duže od samo jednog dana, ali polako. Zaista će ti trebati neko vrijeme da se navikneš. Nosi ga u početku kratko vrijeme (na primjer, jedan sat).

Kako koristiš kavez za penis?

Previše ljudi kupi kavez za penis i samo ga stave, očekujući nevjerojatne rezultate. Ne. Moraš se pripremiti. Preporučujem skraćivanje intimnih dlaka. Ne briješ - skraćuješ. Znam da izgleda seksepilnije ako dlake potpuno obriješ, ali time može doći do iritacije kože.

Kako ga staviš?

Prvo, nanesi malo lubrikanta (preporučljivo na vodenoj osnovi) na penis u opuštenom stanju, unutar kaveza i na rub kaveza. Zatim pričvrsti prsten za penis oko korijena penisa, odmah iza testisa. Potom svoj penis ubaci u kavez. Zaključaj na mjestu na kojem se dijelovi spajaju.

Nošenje kaveza za penis

Većinu kaveza možeš nositi duže od samo jednog dana, ali polako. Zaista će ti trebati neko vrijeme da se navikneš. Nosi ga u početku kratko vrijeme, na primjer, jedan sat i poslije ga skini. Provjeri da je s penisom sve u redu. Postupno produžuj vrijeme nošenja. Barem na početku imaj uvijek sa sobom lubrikant i rezervni ključ ako se pojave bolovi ili ako ćeš ga morati ukloniti (ključ koristi samo u hitnim slučajevima).

Kad uspiješ nositi kavez cijeli dan, skini ga prije spavanja i stavi ujutro natrag. Naravno, možeš spavati i s kavezom, samo se moraš naviknuti. Ako se probudiš zbog erekcije, nemoj paničariti. Najkorisnije je ako prošetaš ili odeš u toalet. Puni mjehur može vršiti pritisak na prostatu, što je jedan od uzroka erekcije. Ako to ne pomogne, ukloni kavez i pokušaj ponovo sljedeću noć.

Kavez skini najmanje jednom tjedno i ejakuliraj. Penis će biti vrlo osjetljiv. Razlog masturbaciji je da se spriječi rak prostate.

Još jedna informacija: moraš mokriti sjedećke, kroz odgovarajući otvor! Nakon mokrenja kavez obriši.

Kako čistiš kavez za penis?

Osim odabira savršenog kaveza, sljedeća jako bitna stvar je voditi brigu o pravilnoj higijeni. Pored toga što moraš redovito čistiti kavez, moraš se redovito i tuširati. Ako je kavez napravljen od nehrđajućeg čelika, vjerojatno ima dovoljno utora i otvora da ga možeš čistiti bez otključavanja.

Preporučujem blagi sapun i mlaku vodu (vruća voda može oštetiti vanjski dio kaveza). Također možeš koristiti sredstvo za čišćenje igračaka koje poprskaš i obrišeš suhom krpom.

Kavez skini jednom tjedno i operi sa svih strana. Ako materijal to dopušta, možeš ga i sterilizirati (prokuhati). Ostavi da se dobro osuši. Pri tome također provjeri penis i testise da nemaju modrice, nadraženu kožu ili oštećenja.

Kavez i zdravlje

Postoji puno mitova o kavezu penisa. Međutim, nema opasnosti za zdravlje, jedini uvjet je da se kavez i penis u svakom trenutku održavaju čistima. Ako ikad osjetiš nelagodu, kavez odmah ukloni.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: