Isporuka tijekom mjera zaštite protiv virusa

Novo u ponudi

Situacija s virusom sve je ozbiljnija.

Za sada dostave i dalje isporučuju, tako da ćeš svoj paket dobiti što je prije moguće.

Također imaš puno mogućnosti plaćanja unaprijed: bankovnim prijenosom sredstava, kartice ili Paypala. Plaćanje unaprijed osigurava da paket stvarno preuzimaš bez kontakta sa kurirom.

Najbolje prakse za naručivanje paketa tijekom epidemije korona virusa

Vrijeme isporuke proizvoda

Naše skladište radi normalno. Isporuka robe zasad nije poremećena (barem ne u velikoj mjeri), ali situacija se mijenja nekoliko puta dnevno, tako da može ponekad doći do kašnjenja. Pobrinut ćemo da rokovi isporuke budu što kraći i onakvi na kakve ste navikli.

Kako mogu preuzeti naručene proizvode

Isporuku na kućnu adresu možete odabrati odabranom dostavnom službom GLS.

Kako mogu platiti naručene proizvode

Predlažemo da narudžbu platite unaprijed. To možete učiniti plaćanjem bankovnom doznakom na naš račun (internetska banka, mobilna banka itd.), plaćanjem putem PayPala ili kreditne kartice (MasterCard, Visa). Na ovaj način će narudžba biti isporučena sigurno, izbjegavajući osobni kontakt s dostavljačem.

Kako postupati prilikom isporuke narudžbe

Najlakši i najsigurniji način je da unaprijed platite narudžbu. U tom slučaju prilikom isporuke uopće neće biti kontakta s dostavljačem. GLS će vas nazvati i dogovoriti se za sigurno mjesto na kojem vam mogu ostaviti paket (na primjer, ispred vrata ako ste kod kuće).

Ako ste odlučili platiti pouzećem, slijedite ove sigurnosne upute. Udaljenost između vas i osobe koja dostavlja uvijek treba biti najmanje 1,5 m, a preuzimanje bi se trebalo odvijati vani. Najprije predajte novac dobavljaču - najbolje ga odložiti na mjesto poput prozorskog praga ili ograde, i odmaknuti se. Dostavljač će preuzeti novac, vratiti razliku i odložiti paket. Kad se dostavljač odmakne, pokupite paket.

Nosite masku i kirurške rukavice ako je to moguće. Nakon sastanka ili prilikom preuzimanja paketa trebali biste temeljito oprati ili dezinficirati ruke. Ne brinite, virus se ne nalazi na pakiranju ili proizvodima jer tamo ne preživi.

Luka
Zainteresiran je za sve o seksu, tako da na njegovom blogu možete pronaći širok raspon članaka koji pokrivaju različita područja - od svakodnevnih savjeta do mnogih freaky fetiša.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura