Spanking položaji, koji su udobni i atraktivni

Za drske i predrske

U sljedećim redcima, dajemo vam neke eksplicitne upute o tome kako se nositi sa spankingom. Konkretno, kakvi su položaji najbolji i koji donose užitak oba partnera. Spanking može biti cijenjen od strane muškaraca i žena.

VAŽNO: prije nego što započnete sa spankingom (ili bilo kojom drugom aktivnošću koja uzrokuje bol, poniženje itd.), razgovarajte sa svojim partnerom ili partnericom o tome što žele, što je dopušteno i što nije , odaberite sigurne riječi i poštujte ih. Bol i igra podnošenja mogu biti ugodni, ali samo ako svi volontiraju i zabavljaju se. Polako počinje, istražuje i s vremenom prelazite na naprednije tehnike i aktivnosti.

Koju vrstu užitka donosi spanking

Jedan od prvih važnih aspekata svake vrste spankinga, koji u praksi stvara razliku između oblika boli, svakako je namjerna, a ponekad i svečana situacija nadređene i podređene osobe.

Dakle, osoba koja vrši spanking (tj. Dominantna osoba), kao osoba koja prima (pokorna osoba) ima položaj koji olakšava udaranje i istodobno pruža neometanu aktivnost.

spankingDominantna osoba stoga može uživati u sljedećim prednostima

Komfort. Bez obzira na to da li stoji ili sjedi, onaj koji vlada je u udobnom položaju za svu akciju. Omogućuje zakretanje ruku bez prepreka u prirodnom licu i što je moguće jednostavnije duže vrijeme.

Snaga. Budući da njegov položaj omogućava ljuljanje bez prepreka pod pravim kutom, bič ima mogućnost udariti u odabranom položaju i kontroliranom snagom. U slučaju stojećeg položaja ima daljnju mogućnost rotacije tijela, što omogućuje da prenese više snage.

Pun pristup stražnjici. Položaj je obično takav da podložni uglavnom izlaže svoje stražnjice, dok je dominantna osoba u udobnom položaju, ispod najprikladnijeg kuta i na prikladnoj visini. Dakle, ima potpuniji izgled i sve mogućnosti podređivanja primatelja.

Sigurnost. Budući da je u položaju koji mu omogućava da lako udara stražnjice partnera pod pravim kutom, mnogo je manje vjerojatno da će pogoditi prenisko ili previsoko. To također povećava sigurnost ove radnje.

Kontrola. Položaj koji preuzima dominantni daje mu taktičku prednost i stoga jednostavnu kontrolu nad pokornom osobom. Sjedi ili stoji višlje od primatelja i stoga ima mogućnost ograničiti i prilagoditi položaj bičeva, ovisno o događajima koji se mijenjaju tijekom akcije.

Položaj pokornika

Relativna udobnost. Uz izuzetak očito izloženih stražnjica, važno je da je podložna osoba u udobnom položaju kako bi se mogao usredotočiti na osjećaje.

Očekivanja. Uzmi položaj, prosljeđuje se tako da izložene stražnjice šalju signal u glavu koja počinje udarcem, što jača očekivanje i napetost.

Veća osjetljivost. Stražnjice će biti u mnogo izloženijem položaju i stoga mnogo osjetljiviji nego inače.

Poniženje. Dovođenje na koljena je dječja i ponižavajuća poza. Naredba o tome u kakvoj poziciji trebate biti je ponižavajuće.

Izloženost. Fotografija je potpuno izložena u pravom položaju. Stražnjice su potpuno izložene i podijeljene, a donji dio pokazuje prema gore. U slučaju muškarca, anus i leđa su jasno vidljivi. Za žene još više.

Ponuda. Ne samo da je sjedište izloženo i istaknuto, podložna osoba ima osjećaj da je eksponirao stražnjicu vlastitom voljom i ponudio partneru da ga udari. Na isti način na koji osuđeni čovjek mora staviti glavu na blok. Osoba je svjesna da stražnjica neće moći pobjeći ili biti udarena.

Podređenost. Položaj sudionika za spanking je primarni čin podnošenja.

Sigurnost. Premda to ne mora biti logično, podložna osoba može osjetiti određenu količinu povjerenja ako zna da je pravi položaj za udaljavanje jamči manji rizik od ozljeda. No, također može biti zabrinjavajuće ako znate da će akcija biti bezbrižnija i manje reflektirajuća.

Gubitak kontrole. Kada je kontrola izgubljena i po svemu sudeći, ne možete se jednostavno oporaviti dok se akcija ne završi. Sposobnost povlačenja stražnjice od utjecaja može biti ograničena ili onemogućena.

Nemogućnost komprimiranja stražnjice. Kada se podređeni diže, on ima sposobnost komprimirati svoje zglobove kako bi ublažio šok i izlaganje. U točnom položaju, to je teže, a posljedica toga će se provesti na opuštenoj stražnjici.

Izvrsna prezentacija. Ne samo da je tako dostupna njezinoj nadređenoj osobi, ona je također u privlačnoj poziciji, koja će također izgledati seksi onima koji možda čak ne bi probudili spanking.

Zanimljive pozicije za spanking

Evo nekih zanimljivih stavova koje su erotične i sasvim različite, te neke savjete o tome kako se sigurno nositi sa spankingom koji će donijeti zadovoljstvo svima koji su uključeni.

Stojeći na rubu kreveta ili bolje na stolici bez ruku. Osoba mora leći. Glavu lijevo i noge desno (ili obratno). Važno je da je prilično sklon u krilu, da je rame povoljno smješten na desnom bedru.

U želji da propadne, podređeni svibanj želite biti u potpunosti na tlu, s glavom i nogama učvršćen. Ali ako osoba nije spremna da se izloži, bolje je da ne počnete sa spankingom. Glava i ramena trebaju biti spušteni, kao i koljena, tako da su stražnjice okrenute prema gore.

Koljena moraju biti razmaknuta najmanje 10 cm, a leđa moraju biti savijena tako da su izložene. Za ženu to znači da će biti potpuno izložena.

Ruke mogu biti na podu ili na stolu. Prije nego što počnete šikanirati, podređeni mora, s lijevom rukom, čvrsto držati strane kako bi se izbjeglo klizanje. Lijevi dio treba se odmarati, čime se izbjegava podizanje glave i ramena.

Podloženi bi trebao lagano podići desno koljeno, što bi stražnjicu malo povećalo. U slučaju muškarca, potrebno je pobrinuti se da mu se penis čvrsto pritisne na bedro.

Iznad koljena. Slična situacija, ali u ovom slučaju osoba je podložna laže na cijelom lijevom koljenu, zagrlivši desnu nogu u položaju snage.

Ruke na gležnjevima. Podložni je u neometanom prostoru, s nogama osim širine ramena. Sa svojim koljenima ravno i leđima ravno, uhvati ruke i zgrabi gležnjeve. Nadređeni bi trebao provjeriti da se ne odmakne od gležnjeva tijekom spankinga.

Podložna je na lijevoj strani dominantne, na udaljenosti sa koja može ispružiti ruku bez dodirivanja. Položaj mora biti podešen tako da se obije stražnjice, ako koristite reket ili bič, pogodi jednim udarcem. Kad koristite mali štap ili traku, položaj mora biti podešen prema dužini uređaja.

U ovom je položaju praktički nemoguće izlagati stražnjicu. Kada je podređen naređeno da se lukavi i zgrabi gležnjeve, u trenutku moždanog udara bit će udarena jedna stražnjica. I ne samo da bi što više moguće izlagali stražnjicu, ali morate i zadržati ovu poziciju tijekom samog spankinga.

Budući da je kut između nogu i gornjeg tijela mnogo manji od 90 °, ovaj položaj zapravo proširuje anus i otkriva i rektum. Više nego bilo koji drugi položaj.

Ta je pozicija sjajna za sve one sa žive mašte, ali je stvarno sigurno samo ako je podložna dovoljno fleksibilna. U slučaju poteškoća u postizanju gležnja, koljena su sužena. Pored toga, muškarci su izloženi riziku od izlaganja i, u slučaju netočne procjene, može doći do moždanog udara.

Ruke na koljenima. Ta je pozicija vrlo slična položaju ruke na gležnjevima, ali u mnogim slučajevima to je sigurnije za početnike. Stražnjica je još uvijek izložena i u položaju prikladnom za udaranje. Ovisno o osobi, ali ova situacija može biti još više zavodljiva, s obzirom da podložni mogu izazvati buku i podići stražnjicu. Što je veći kut na nogama, to više možete savijati leđa i izlagati stražnjicu.

I dalje je istina da noge moraju biti šire i da su ruke čvrsto smještene. Tehnika koja omogućava ispravnu zakrivljenost leđa je podizanje prsnog koša na glavu i pogled na točku pred sobom dovoljno visoka. Na taj je način podići glavu i zaštititi leđa.

spankingIza stola na vrhovima prstiju. Podložni se mora okrenuti prema stolu i leći da dotakne nos ili prsima. Stavite ruke naprijed na stol, kako biste omogućili daljnju podršku. Da bi stražnjica još više bila izložena. U tom slučaju kazna može biti ako pete dotaknu tlo.

Iznad šanka. Ovo je vjerojatno najbolja pozicija, jer je sjedalo u ovom položaju vrlo opušten. Osoba koja će dobivati trebala bi se nasloniti na pult s punom težinom tijela, a noge i ruke bi trebale slobodno klesati na rubovima, dodirujući noge.

Ovo je ugodan i udoban položaj, pogodan za duže sesije.

Na rubu kreveta. Ovo je također udobna pozicija, pogodna za duže raspoloženje. Djevojke bi ležale na licima na krevetu. Lice bi trebalo biti na madracu dok se stražnjica i kukovi podižu uz pomoć jastuka. Budući da su jastuci obično mekani, možda ćete trebati nekoliko jastuka da biste dobili odgovarajuću visinu.

Iznad stola. Ova pozicija je sjajna za sve, jer može izgledati stvarno seksi u ispravnom izgledu.

Neka podmukla veza na stolici tako da imate leđa ispred vas. S gornjim dijelom tijela trebalo bi malo iskrivit leđima. Čak i na ovom položaju važno je iskoristiti svoja leđa.

Pozicije i kako ih poboljšati

Važno je zadržati poziciju tijekom čitave sesije. Stoga se prije toga dobro pripremite. Obratite pozornost na udobnost i pozicioniranje tijela tako da su stražnjice potpuno izložene.

Tijekom spankinga, podložni moraju zadržati položaj. Bolje je ne riješiti ga fizičkim doticajima, već samo upozoravanjem i verbalnim uputama. Verbalna komunikacija očito je vrlo važna.

Uvijek možete pronaći točku poboljšanja. Bez obzira na to koliko je podređenik poduzimao narednu poziciju, može biti još više izravnati, leđa još skloniji ili imati još više izložene stražnjice. Pretpostavimo da vladari ne osjećaju krivnju zbog svojih potreba i da su preciznost, samoća i koherentnost dio ove igre.

Luka
Zainteresiran je za sve o seksu, tako da na njegovom blogu možete pronaći širok raspon članaka koji pokrivaju različita područja - od svakodnevnih savjeta do mnogih freaky fetiša.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura