Ashley Rose je uvijek spremna za akciju!

Erotske igračke

Ako želiš kvalitetan i pristupačan masturbator, onda su Ashley Rose i marka Friend With Benefits baš za tebe!

Ashley Rose je djevojka koja je uvijek spremna za akciju! Ne samo da dobro izgleda, fantastična je i na dodir!

Ovaj mega masturbator izrađen je od mekog silikona ugodnog za tijelo koji na dodir podsjeća na kožu. Iznimno je mekan, ali u isto vrijeme i tvrd, zbog čega se ugodno savija i kreće u skladu s tvojim ritmom.

Ali dobivaš dva masturbatora u jednom! Ashley Rose ima dva otvora - vaginalni i analni. Svaki ima svoju jedinstvenu rebrastu površinu, pa će stimulacija biti još posebnija i nezaboravnija.

Za koga je Ashley Rose?

Masturbator je namijenjen muškarcima koji žele realistične igračke koje nude stvarno realistične osjećaje tijekom korištenja.

ashley rose

Posebno je idealan za one koji žele trenirati izdržljivost u krevetu! Upravo zbog svog iznimno realističnog dojma, ovaj mega masturbator savršen je dodatak za vježbanje edginga; kada staneš neposredno prije orgazma, pričekaj malo pa nastavi. Čineći to, gradiš izdržljivost i na kraju ćeš izdržati dulje tijekom seksa nego ikada prije. Naravno, za to je potrebna praksa, ali tko bi se toga branio ako u međuvremenu možeš uživati!

Uporaba

Korištenje masturbatora je prilično jednostavno i intuitivno. Jedina greška koju možeš napraviti je da ne koristiš lubrikant. Važno je da odabereš lubrikant na bazi vode. To će također olakšati čišćenje igračke nakon upotrebe. Međutim, nikako nemo koristiti ulje. Uživaj!

Čišćenje

Masturbator dobro očisti prije prve upotrebe i nakon svake uporabe. To čini blagim sapunom i mlakom vodom, a još se preporučuje korištenje antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka. Ako se dobro brineš o njemu, on će ti još dugo vraćati uslugu!

Kada se masturbator potpuno osuši, nanesi puder za obnavljanje masturbatora. To sprječava da silikon postane ljepljiv ili da se zalijepi za sebe.

Također možeš koristiti masturbator s kondomom. To će znatno olakšati čišćenje.

Pohranjivanje Ashley Rose

Masturbator je najbolje čuvati u originalnom pakiranju. Ako to nije moguće, pazi da igračka ne bude u kontaktu s drugima, jer se slični mekani materijali mogu spajati.

ashley rose

Prije nego što očistiš masturbator, moraš biti siguran da se je potpuno osušio. Možeš ga osušiti na zraku ili ga obrisati krpom koja ne ostavlja dlačice.

Friend With Benefits

Ako želiš nešto malo drugačije, marka Friend With Benefits ima ogroman broj drugih modela masturbatora i možeš biti siguran da ćeš pronaći nešto što se tebi sviđa. Ne samo da nude različite dizajne, oni su također dostupni u različitim veličinama!



Ashley Rose i druge masturbatore i proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: