Popularne erotske igračke hrvatskih studenata i studentica

Erotske igračke

Zanima li te koje su omiljene erotske igračke koje koriste studentice? Jesu li studenti otvoreniji od studentica? Pitali smo se i mi, zato smo pitali generaciju koja trenutno zauzima studentske klupe. Da, bilo je smijeha, neugodnosti, ali uglavnom nisu imali problema s odgovorom i rado dijelimo njihove odgovore s tobom.

Prvo seksualno iskustvo u dobi od 17 godina, prva igračka u…

Kažu da starosna granica za prvi seksualni odnos opada. Pa, naši su ispitanici izjavili da su prvi seksualni odnos imali u dobi od 17, 18 godina, što nije tako rano. Ali kada su se prvi put susreli s erotskom igračkom? U ovom slučaju su se odgovori uglavnom razlikovali po spolu. Studenti su većinom sami posjećivali erotsku trgovinu kada su se odlučili za prvu kupnju, pa je jako puno ovisilo o tome koliko su bili hrabri. Mogli su iči vrlo rano ili su skupili hrabrost kasnije, zajedno sa svojim partnerom. Studentice su, međutim, prvu erotsku igračku uglavnom dobile na poklon, bilo da se radi o zaigranoj šali prijatelja, prijateljice ili o pažnji partnera.

Prvi proizvod koji student/ica kupi u trgovini erotskih proizvoda

Proizvod, koji student/ica kupuje prilikom prvog posjeta u erotskoj trgovini obično su kondomi. Zašto kondomi ako ih možeš nabaviti praktički bilo gdje? Razlog je sram. Kad prvi put posjete erotsku trgovinu, studenti i studentice, kao i ostali posjetitelji ne znaju što bi mogli očekivati. U takvoj je situaciji prilično teško otvoriti i povjeriti svoje želje prodavaču. Osobito ako imaš puno želja i ne znaš odakle i kako započeti. Stoga uzmeš jeftini i često prodavani proizvod koji svi trebaju - kondome. Prve kupnje uključuju i proizvode namijenjene zabavi. Plastične lutke za napuhavanje ili vibratori za poklon, modeli za kolačiće u obliku penisa i slično.

Jesu li studentice suzdržanije od studenata?

Mislili smo da jesu, ali pogriješili smo. Studenti mogu imati više ideja i njihova mašta radi punom parom, ali istovremeno su vrlo nesigurni. Boje se prerane erekcije ili obrnuto, da penis neće biti dovoljno čvrst. Brinu se hoće li djevojka doživjeti orgazam s njima ili ne. Osjećaju da nisu dovoljno iskusni. Opterećeni su mišlju, o tome, što će djevojka s kojom če spavati misliti o njihovim sposobnostima u krevetu. Najveći strah je, međutim, veličina penisa, pa i duljina i debljina. Mnogi od njih koriste web da bi pronašli odgovore i pročitali savjete, čak iako to nikome ne priznaju. Mnogi također isprobavaju proizvode za duže erekcije, za odgađanje orgazma ili za povećanje penisa.

Međutim, kupnja erotskih dodataka također može potaknuti znatiželju. Proizvod koji je studente najviše zanimao, kako to djeluje i koji su ga također isprobali, jest masturbator ili umjetna vagina, a masturbatori u obliku usta ili anusa nisu daleko iza. Zašto masturbator? Budući da nudi osjećaj sličan stvarnoj stvari, da također obogaćuju masturbaciju,da nije uvijek samo ruka ono što dovodi do vrhunca. Masturbatori su također jednostavan i pristupačan izbor.

Koju erotsku igračku koriste gotovo sve studentice?

Za studentice je lakše pogoditi, najčešća erotska igračka je - vibrator. Klasičnih ili posebnih oblika, sa baterijom ili USB napajanjem. A da i ne spominjem kako mnogi vibratori danas nude mogućnost upravljanja postavkama putem aplikacija na telefonu.

Izbor oblika vibratora uglavnom ovisi o željama i hrabrosti pojedinice. Prvi vibrator gotovo je uvijek klasični, na baterije. Međutim, kasnije, djevojke odlučuju na temelju vrste stimulacije koja im najviše odgovara.

Iznutra, izvana ili oboje?

Vibratori se razlikuju, približno po tom, za koju vrstu stimulacije su namijenjeni. Za unutarnju stimulaciju prikladan je i klasični ili realistični vibrator  a može i vibrator G-točke. Za vanjsku stimulaciju, tj. klitoris i ostatak vanjskog područja, izvrsno se pokazuje masažni štap (to su vibratori koji po obliku nalikuju mikrofonu). Zatim su tu mini vibratori i vibrirajuća jaja, pomoću kojih možeš nadraživati klitoris ili se njime posvetiš vagini. Postoji li vibrator za oboje istovremeno? Postoji. Zove se rabbit vibrator - onaj koji uz ud ima dodatni dodatak za klitoris u obliku zeca, dupina ili druge životinje. Rabbit jedini nudi istovremeno unutarnju i vanjsku stimulaciju.

Lubrikant za lakše umetanje

Ako su dečki zabrinuti zbog veličine penisa, djevojke se često brinu jer nisu dovoljno vlažne. Za takve situacije na raspolaganju je lubrikant koji vlaži vaginu i olakšava prodor penisa, vibratora, dildo-a ili druge igračke.

Postoje lubrikanti različitih vrsta. U pravilu, koristi erotske igračke s lubrikantom na vodenoj osnovi koji je pogodan za sve materijale. Silikonski lubrikanti trajniji su, ali ne smiješ ih koristiti sa silikonskim proizvodima.

Studentice također koriste…

Sudeći prema našim odgovorima, studentice koriste klasični vibrator, kao vibrator za G točku i rabbit vibrator. Manji vibratori također su vrlo popularni jer su diskretniji, obično tiši i lakše ih je sakriti. Nekoliko ispitanika najviše se boji da ih roditelji ili cimeri ne uhvate kada koriste vibrator.

Vibrirajuće jaje bi se moglo također uvrstiti među popularne erotske igračke studentica. Radi se o diskretnom vibratoru u obliku jajeta, koji uglavnom dolazi s daljinskim upravljačem kojim upravljaš brzinom vibracija.

Razlozi kupnje:

Klasični vibrator

Jer je svojevrsni stereotipni vibrator, prvi oblik koji dolazi u obzir. Osim toga, klasični vibratori su također pristupačni.

Vibrator za G-točku

Koriste ga uglavnom djevojke koje vole istraživati ​​i koje naravno uživaju u vaginalnoj stimulaciji. Pomoću vibratora G točke možeš istražiti svoju unutrašnjost i pokušati pronaći G točku o kojoj se uvijek toliko govori. Vibrator G točke mnoge djevojke stavljaju u ruke svog partnera, da se i on malo igra.

Rabbit vibrator

Rabbit je jedini koji istovremeno nudi stimulaciju klitorisa i vagine.

Vibrirajuće jaje

Jaje obično biraju djevojke koje su malo više zadržane prema svom tijelu i polako istražuju užitke. Razlog izbora jajeta je mnogo puta taj što djeluje tiho, tako da ga cimeri ne mogu čuti.

S erotičnom igračkom protiv stresa

Ono što smo također saznali od studenata i studentica jest da se erotske igračke najčešće koriste u razdoblju pre ispita i za vrijeme ispita , tako ublažavaju stresne trenutke. Orgazam bi trebao i osloboditi  tvari u tijelu koje poboljšavaju raspoloženje, opuštaju mišiće i smiruju tijelo, što olakšava probiti se kroz studijsku literaturu.

Kad završe studentska vremena

Što se događa s erotskim igračkama kad završe studentska vremena? Zanimljivo je da neki ljudi potpuno zaborave na igračke kad završe studij i pronađu partnera. Kao da ih nema. Drugi nastavljaju s »naprednom« razinom.

Studentska vremena zaista mogu biti vremena divljih zabava, ali ne mora da se završe sa seksom. Među ispitanicima su bili i studenti i studentice koji daju prvo mjesto studiranju i ostavljaju erotske trenutke po strani.

Studenti i studentice su uglavnom uvjeravali da će kupiti erotske igračke čak i kad završe studijska vremena. U svakom slučaju - dobrodošli, naša su vrata otvorena za sve.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura