Mono Flex je vrhunski Satisfyerov rabbit vibrator

Predstavljanje proizvoda

Mono Flex rabbit vibrator idealan je za tebe ako voliš istovremeno stimulaciju klitorisa i vagine! Toliko je popularan i svestran da bi ga svaka žena trebala imati u svojoj kolekciji.

Ako se pitaš zašto je to tako, čitaj dalje!



Zašto odabrati Mono Flex

- Dvostruka stimulacija: Mono Flex je vibrator s dvostrukom stimulacijom koja te može dovesti do dvostrukih orgazama; G točke i klitorisa odjednom!

- Tih rad: korisnici su impresionirani koliko je tih. Vrlo je diskretan čak i na najjačoj razini vibracije.

- Dva motora: impresionira i svojim elegantnim dizajnom koji skriva dva motora. Jedan u dužem dijelu za unutarnju stimulaciju, a drugi u kraćem dijelu za stimulaciju klitorisa.

- Kvalitetan silikon: izrađen je od kvalitetnog i za tijelo sigurnog silikona koji je iznimno mekan i ugodan na dodir.

- Silicone flex: ima “Silicone flex” tehnologiju, što znači da je vibrator fleksibilan i ludo ugodan za korištenje.

- Vodootpornost: vibrator je vodootporan pa ga možeš koristiti i pod tušem ili u kadi.

- USB punjenje: Također je idealno za Mono Flex za punjenje USB punjačem, tako da ne moraš brinuti o zamjeni baterija. ne samo da dugoročno štediš i brineš o okolišu, također se nikada neće dogoditi da ti se baterija isprazni i da nemaš rezervnu bateriju kod kuće.

- Aplikacija Satisfyer Connect: vibrator je kompatibilan s besplatnom aplikacijom Satisfyer Connect, što iskustvo čini još vrhunskim! Više o njoj malo kasnije.

satisfyer connect

Korištenje Mono Flex

Punjenje

Prije prve uporabe, najprije potpuno napuni vibrator. Dok se puni, svjetlo će treptati, a kada se napuni, svjetlo ostaje upaljeno.

Puni se magnetskim USB punjačem. Punjenje traje u prosjeku 2 sata, a igračku možeš nakon toga koristiti do 3 sata.

Čišćenje

Igračku moraš dobro očistiti prije i nakon svake upotrebe. Budući da je vodootporna, to možeš jednostavno učiniti mlakom vodom i blagim sapunom, a još se više preporučuje korištenje antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka. Nakon toga je osuši na zraku ili obriši krpom koja ne ostavlja dlačice.

Upravljanje Mono Flex

satisfyer mono flex

Mono Flex možeš koristiti na 2 načina - s aplikacijom ili s tipkama na držaču vibratora.

Drži donju tipku nekoliko sekundi da ga uključiš, i na isti način isključiš igračku.

Pritiskom na tipku “+” pojačava se intenzitet vibracija, a pritiskom na “-” se smanjuje.

Koristi donju tipku za prebacivanje između uzoraka vibracije, ali ako želiš prethodni način vibracija, to možeš postići pritiskom na gornju tipku.

Budući da sve možeš individualno prilagoditi, postoji čak 50 različitih kombinacija! S aplikacijom, međutim, ima ih praktički beskonačni.

Aplikacija

Aplikacija je iznimno jednostavna za korištenje, a također je i na hrvatskom jeziku.

Uz pomoć aplikacije igračku zaista možeš u potpunosti prilagoditi svojim željama i potrebama te kreirati uzorke i vibracije koji su potpuno po tvom ukusu.

Ako ti se neka sekvenca koju si napravila posebno sviđa, također je možeš spremiti i podijeliti s drugim korisnicima aplikacije. Također možeš koristiti sve spremljene uzorke drugih!

Osim toga, putem aplikacije možeš se povezati s partnerom bilo gdje u svijetu. Tako mu ostavljaš kontrolu nad svojom igračkom i igra će biti još uzbudljivija.

Kako bi otkrila još više tajni aplikacije, sama kreni na put istraživanja. Da ti ne otkrijem sve sočne detalje!

Zašto se zove "zečji" ili "rabbit" vibrator?

rabbit vibrator

Kada su dvostruki vibratori postali popularni, dio za stimulaciju klitorisa bio je u obliku zeca. To je bilo zato što je u Kini u to vrijeme seks igračke bilo zabranjeno izrađivati i prodavati.

To ih, naravno, nije spriječilo! Počeli su izrađivati dvostruke vibratore jarkih boja, a stimulatori klitorisa bili su u obliku raznih životinja. I prije zečića bili su popularni razni dabrovi i kornjače. Budući da ti uređaji nisu nalikovali na muške genitalije, mogli su se proizvoditi i prodavati.

Ubrzo su takve igračke postale toliko popularne da su se počele prodavati i u Americi. Tamo se najbolje prodavao baš takav sa zečićem. Zbog toga je zec ili rabbit vibrator danas sinonim za sve igračke napravljene na sličan način.

Proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura