Muške spolne igračke

Erotske igračke

Slijedi nekoliko osnovnih opisa koji će vas zasigurno uvjeriti da čak i vi trebate nešto za razbuđivanje i stimulaciju vaših spolnih osjetila. Zašto bi erotske igračke bile samo namijenjeni ženskoj populaciji? Također i vi, dragi muškarci, zaslužujete vrijeme za potpuni užitak.
Proizvodi su namijenjeni korištenju u dvoje ili u grupi, no možete ih koristiti kod samozadovoljavanja. Muškarci imaju puno erogenih zona za koje nisu ni svjesni. Za njih kažemo da su P-točke, kao što za žene vrijedi G-točka.

Jedan od najvećih užitaka vam omogućuje optimalni masturbator, koji će vam pružati užitke koje inače osjetite samo kod oralnog seksa nazvanim pod svima nama poznatim imenom »blow job«.

U sljedećoj skupini nalazimo STIMULATORE PROSTATE, koji stimuliraju jednu od najučinkovitijih muških erogenih zona, prostau. Stimulator stavite u anus i pustite da vibracije učine svoje.

Ako vam to još uvijek nije dosta i osjećate dosadu onda vam obavezno treba društvo, stoga ne oklijevajte i kupite plastičnu prijateljicu koja će sve učiniti umjesto vas i ugoditi svakoj vaši želji. Možete joj dati i ime, ne morate nikome reći, neka ostane to vaša mala tajna.

U nastavku vam predstavljamo najosnovnije skupine spolnih igračaka i pomagala za sve one koji imaju probleme s erekcijom.

PRSTENOVI muškarcima pomažu da intenzivnije doživljavaju erekciju i reguliraju krv u penisu. Oblikovani su tako da orgazam traje duže te da je intenzivniji. Poznajemo više vrsta te svaki od njih vam može pošteno izmiješati glavu.

PUMPICE za penis mogu pomoći onima, koji imaju problem s erekcijom, međutim one su odlične također i za regulaciju samog opsega erekcije. Penis samo gurnete u otvor i prilagodite prikladno veličini i intenzitetu vakuuma. Preporučljivo je da pumpicu koristite zajedno s prstenom jer ćete tako postignuti nezaboravne osjećaje. Svaki muškarac bi trebao imati barem jednu verziju spomenutih pomagala doma, uvijek na raspolaganju, ako zaželite nešto akcije.
Ako želite još dodatno začiniti doživljaj u dvoje, možete koristiti stimulator svih vrsta koji će povećati dužinu vašeg penisa pri penetraciji. Garantirana je obostrana korisnost i nezaboravni ugođaj!

Iako nemate društva, svejedno niste ništa izgubili. Za vrijeme koje ćete potrošiti za pronalazak prave polovice, imajte kraj sebe umjetnu vaginu, koju možete pronaći u svim mogućim oblicima. Njihova svrha je svugdje jednaka, ali način na koji ćete doći do željenog cilja je pri svakoj drugačija.

Dragi muškarci, jesmo li vas uvjerili?

Neka vaše seksualno eksperimentiranje započne, sigurno smo da ćete kroz stjecanje novih iskustava doživjeti mnogo nepoznatih ugođaja.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: