Masturbatori u obliku jajeta Tenga Egg

Erotske igračke

Tenga je jedan od najpoznatijih proizvođača seks igračaka, a njihovi masturbatori Tenga Egg su njihove najpopularnije i najprodavanije igračke za jednokratnu upotrebu za muškarce!

tenga egg

Zašto odabrati Tenga Egg

Jaja su izrađena od jako rastezljivog silikona i mogu se prilagoditi gotovo svakoj veličini. Mogu pokriti i bocu od pola litre!

Možeš birati između mnogo varijacija. Svako jaje iznutra ima drugačiju strukturu, a također je i materijal različite tvrdoće. Neki su "tvrdo kuhani" i čvršći, dok su drugi mekši i stoga fleksibilniji.

Je li Tenga Egg za tebe?

Tenga jaja namijenjena su osobama s penisom. Također su odlična ideja za dar za tebe ili nekoga drugog. Ne samo da je iznimno jednostavan za korištenje, muškarci hvale i osjećaj, a i cijena je iznimno pristupačna.

Koje jaje odabrati

Koje jaje izabrati iz tako velike ponude?

tenga egg 1

Ako želiš neku čvršću strukturu, odaberi jednog od ovih na slici. Najpopularniji je npr. Surfer.

originalni paket

Originalni paket jaja, koji postoji od 2008. godine, uključuje ovih 6 jaja, a najpopularnije među njima je Wavy.

tenga egg cool

Ali ako te slučajno ništa od navedenog ne uvjeri, odaberi jedno iz posebnog izdanja. Cool Egg, na primjer, napravljen je da te rashladi!

Kako koristiti

Kao što je već spomenuto, prilično je jednostavan za korištenje.

kako koristiti tenga egg

Odvrneš jaje, izvadiš ga i staviš lubrikant koji je priložen. Nanesi malo lubrikanta na ulaz, a ostatak istisni u unutrašnjost jajeta. Možeš ga koristiti tako da njime masiraš samo glavić penisa, kao i da njime masiraš cijelu dužinu. Kada radiš ovo drugo, pazi da ga držite niže kako se ne bi potrgao.

Kada završiš, samo ga očisti sredstvom za čišćenje seks igračaka ili blagim sapunom, a zatim ga isperi mlakom vodom. Pričekaj da se potpuno osuši prije nego što ga vratiš u ljusku.

Jaja su izrađena od vrlo rastezljivog materijala kojeg je teško vratiti u potpuno isto stanje kao prije upotrebe. Proizvođač također ističe na to i stoga se u načelu prodaje kao igračka za jednokratnu upotrebu.

Ipak, muškarci nam često kažu da lako mogu koristiti jaja više puta. Samo ga dobro operu i koriste sa svojim lubrikantom na bazi vode. No, priznaju da je osjećaj doista najbolji pri prvom korištenju.

Tenga Geo

tenga geo

Ali ako stvarno želiš koristiti jaje uvijek iznova, odaberi Tengo Geo. Kuglice su izrađene od vrlo sličnog materijala, pa je osjećaj praktički isti kao kod korištenja jaja. Jedina razlika je što se Tenga Geo ne rasteže korištenjem! Samo ih opereš, a njihova ambalaža tada služi i kao stalak za sušenje i odlaganje. Možeš birati između Glacier, Coral i Aqua.

Tenga jaja i mnoge druge proizvode možeš kupiti u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama – možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ovo je najbrži način da saznaš sve popuste i posebne ponude koje imamo. Ako imaš bilo kakvih pitanje ili dilemu, nazovi nas na 0800 804 851 ili nam piši na [email protected] i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura