Tenga Bobble - masturbatori za odvažne muškarce

Erotske igračke

Pažnja! Tenga Bobble masturbatori nisu za svakoga! Ako se bojiš eksperimentirati, možda je bolje da ne čitaš dalje… Ali ako tijekom seksa voliš isprobavati nešto novo, Bobble su savršeni masturbatori za tebe.

Tenga - Bobble Crazy Cubes

Tenga - Bobble Magic Marbles

Tenga Bobble su najnoviji masturbatori marke Tenga, ništa slično njima prije nije postojalo, jer ti ovi Bobble masturbatori svakim pokretom nude potpuno nove osjećaje.

Zahvaljujući okruglim i kockastim izbočinama, koje proizvođači nazivaju špekule, tvoj će penis tijekom masturbacije doživjeti nove osjećaje jer se izbočine svakim pokretom malo drugačije raspoređuju. Potonji su također tvrđi od samog rukava, što samo pridonosi nevjerojatno složenom osjećaju koji ti pruža Bobble.

Kako bi bolje razumio o čemu govorimo, pogledaj prezentacijski video ispod.

Što trebaš znati o Tenga Bobble masturbatorima?

Tenga Bobble možeš koristiti više puta

Masturbatori su dizajnirani za višekratnu upotrebu. Kada završiš, samo okreni masturbator, operi ga pod mlakom ili hladnom vodom sa sredstvom za čišćenje seks igračaka ili blagim sapunom. Nakon toga ostavi da se osuši.

Pst, ambalaža služi i kao stalak za sušenje!

Nevjerojatna fleksibilnost

Bobble je ludo rastezljiv, pa je prikladan za baš sve veličine penisa. Čak se toliko rasteže da ga možeš navući preko ruke do lakta. Ali ne brini, unatoč svojoj fleksibilnosti, masturbatori su dovoljno čvrsti da pruže stvarno intenzivnu stimulaciju.

Koristi lubrikant

Kao i s drugim masturbatorima, i s ovim moraš koristiti lubrikant na bazi vode, jer drugi mogu oštetiti površinu tvoje igračke.Lubrikant će tvom iskustvu dodati glatkoću koja se može usporediti s osjećajem pravog seksa. Uostalom, nitko ne želi suhi osjećaj penetracije, zar ne?

Ako imaš bilo kakvu nedoumicu ili pitanje, možeš nam se obratiti e-poštom ili nas nazvati na broj za podršku i rado ćemo ti pomoći!

Tenga Bobble masturbatore i druge proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizičkoj trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Također možeš pročitati ostale postove na blogu i tako naučiti puno novih stvari. Ako imaš bilo kakvu nedoumicu ili pitanje, možeš nam se obratiti e-poštom ili nas nazvati na broj za podršku i rado ćemo ti pomoći!

Monika
bio_monika

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: