Cruizr - masturbatori, kao što nikad prije nisu bili

Erotske igračke

Želiš li svoj revolucionarni masturbator Cruizr? Muškarcima će se svidjeti informacije u nastavku!

I ako neki od njih izgledaju kao multipraktici i mlinci za papar, nisu ništa od toga nego nešto puno bolje!

Cruizr-CP01: rotirajući i usisni masturbator Cruizr

rotirajući i usisni masturbator Cruizr

Rotirajući i sisajući masturbator Cruizr rotira i siše tvoj penis. Ima 10 različitih vrsta spiralne rotacije i 5 različitih intenziteta sisanja. Rotaciju i sisanje možeš uključiti istovremeno, a možeš uključiti i samo jedan od njih.

Unutrašnjost masturbatora je silikonska s rebrastom strukturom, što ti daje zaista fantastičan osjećaj. Za još bolje iskustvo uključen je i držač usisnom bazom koji se može pričvrstiti na bilo koju glatku ravnu površinu. Tako da ga možeš pričvrstiti na, recimo, pločice u kupaonici i koristiti masturbator bez ruku. Slušalice su također uključene i kada ih spojiš na masturbator možeš diskretno uživati slušajući zavodljive ženske uzdahe.

Ovim masturbatorom, kao i svim drugim masturbatorima i pumpicama za penis, neophodno je koristiti lubrikant na bazi vode kako bi se što više približio osjećaju pravog seksa.

Detaljnije upute za korištenje možeš jednostavno dobiti skeniranjem QR koda na kutiji.

Cruizr-CP02: rotirajući i vibracijski masturbator Cruizr

rotirajući i vibracijski masturbator Cruizr

Rotirajući i vibracijski masturbator Cruizr dizajniran je da vibrira i rotira, kao i da se pomiče gore i dolje. Ima 5 različitih brzina rotacije i 10 različitih načina vibracija. Ulaz masturbatora je u obliku vulve, a iznutra je rebrast, slično prethodnom.

I ovdje dobivaš slušalice i držač usisnom bazom.

Cruizr-CP03: elektronički masturbator s vibracijom i sisanjem Cruizr Deluxe

elektronički masturbator s vibracijom i sisanjem Cruizr Deluxe

Ako poželiš vibrirajući i sisajući masturbator, Cruizr Deluxe elektronički masturbator s vibracijom i sisanjem je pravi za tebe! Osim što vibrira i usisava, ima i funkciju grijanja za još realističniji osjećaj pri korištenju. Možeš prebacivati između 6 različitih načina usisavanja i 7 različitih načina vibracije.

Silikon ovog masturbatora je suludo mekan, a unutrašnjost još više podsjeća na pravu vaginu. Uključene su i slušalice i držač usisnom bazom.

Cruizr-CM04: rotirajući masturbator Cruizr

rotirajući masturbator Cruizr

Rotirajući masturbator Cruizr se osim rotiranja i pomiče gore-dolje. Možeš birati između 3 različite brzine i dva smjera rotiranja. Za još veću stimulaciju, unutrašnjost je rebrasta.

Slušalice su uključene tako da možeš bezbrižno uživati u seksi ženskim uzdasima. Držač usisnom bazom ovdje nije uključen, ali ga možeš kupiti, jer je nastavak za njega već ugrađen na masturbatoru.

A ako te to još nije uvjerilo, i svijetli!

Cruizt-CM05: masturbator funkcijom potiskanja i sisanja

masturbator funkcijom potiskanja i sisanja

Masturbator Cruizr funkcijom potiskanja i sisanja pomiče se gore-dolje tako da radi sav posao umjesto tebe. Osim toga, uz to ti siše penis. Možeš birati između 3 različite brzine i tri postavke sisanja. Ulaz je u obliku vulve, a unutrašnjost je izrađena od mekog silikona rebraste strukture koja će te sigurno  impresionirati.

Ako ga želiš koristiti bez ruku, možeš kupiti i držač usisnom bazom, jer svi masturbatori iz ove linije već imaju ugrađen priključak za njega.

Cruizr-CM06: vibracijski masturbator

vibracijski masturbator

Vibracijski masturbator Cruizr ima funkciju vibriranja. Ima dva motora, a možeš birati između deset različitih postavki vibracija. Zbog svoje mekoće, silikonska navlaka nudi uistinu realističan osjećaj.

Ako kupiš i stalak usisnom bazom, možeš ga koristiti i bez ruku. Možeš uključiti i funkciju zvuka i uživati u ženskim uzdasima, i ako to želiš učiniti diskretno, na njega možeš spojiti slušalice i zabaviti se bez brige.

Luksuzna vibracijska pumpica za penis CS07 i usisna pumpica za penis CS08

pumpica za penis

CS07 i CS08 nisu masturbatori, već automatske pumpice za penis. One ubrzavaju dotok krvi u penis sisanjem. Koriste se ako imaš problema s postizanjem ili održavanjem erekcije. Možeš je koristiti kao dio predigre neposredno prije spolnog odnosa i tvoje će erekcije biti jače i dulje. Budući da će u penisu biti više krvi, imat ćeš natečen penis odmah nakon upotrebe, pa će izgledati veći.

Upotreba prilično je jednostavna. Nanesi lubrikant na bazi vode na penis i ulaz pumpice i kada je penis umetnut, uključi pumpu i pusti da radi svoje.

Razlika između ove dvije pumpice je u tome što cs07 i vibrira, a cs08 nema te funkcije. Potonja također ima više umetljive duljine.

Čišćenje

Masturbatore i pumpice potrebno je jako dobro očistiti prije prve uporabe, a zatim nakon svake uporabe. Da bi uređaji stvarno dobro očistio, prvo ih je potrebno rastaviti. Silikonski dio uvijek peri odvojeno, sredstvom za čišćenje seks igračaka i mlakom vodom, a plastično kućište samo prebriši vlažnom krpom kako se ne bi oštetila elektronika skrivena iznutra. Zatim moraš jako dobro osušiti sve dijelove prije nego što vratiš silikonski dio u elektronski.

Sve navedene proizvode možeš kupiti u našoj online trgovini. Možeš nas pronaći na društvenim mrežama kao što su InstagramFacebook i YouTube. Ako imaš bilo kakvih pitanja ili dilema, nazovi nas na 0800 804 851 ili nam piši na [email protected] i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura