Hot Octopuss - tehnologija za orgazme bez upotrebe ruku

Erotske igračke

Svi misle da muškarci ne mogu doživjeti orgazam bez erekcije, a kod Hot Octopuss uspjeli su napraviti igračku koja će definitivno razbiti taj mit! Stvorili su vibrator s vrlo posebnom pulse plate tehnologijom koja te dovodi do orgazma s ili bez erekcije!

Ovo je igračka Hot Octopuss Pulse Guybrator - prvi vibrator na svijetu s patentiranom tehnologijom pulse plate!

Što je zapravo Pulse Plate tehnologija?

hot octopuss pulse

Tehnologija Pulse Plate doslovno je osmišljena kako bi svi muškarci mogli ejakulirati. Guybrator s unutarnje strane ima poseban jastučić čije je kretanje dizajnirano posebno za postizanje muškog orgazma s ili bez erekcije. U medicini je ova tehnologija poznata više od desetljeća i namijenjena je muškarcima koji žele biološku djecu, ali ih ne mogu imati zbog ozljede kralježnice.

Stručno se to zove tehnologija oscilirajuće pulsne ploče, a liječnici tada na pacijentima koriste neki veliki uređaj koji muškarce dovodi do orgazma, kako bi se dobivenom spermom oplodila partnerica.

Kad su istraživači iz Hot Octopusa vidjeli ovu tehnologiju, sinula im je fantastična ideja. Napravili su manju verziju ovog uređaja koju muškarci mogu koristiti i kod kuće. Od ideje do realizacije prošlo je 4 godine, ali na kraju su stvorili masturbator koji danas fascinira muškarce diljem svijeta.

Kako se koristi Hot Octopuss Pulse Guybrator?

Glavna funkcija masturbatora je da stimulira frenulum. To je dio koji povezuje glavić penisa s tijelom. Frenulum je općenito vrlo osjetljiv, ali posebno je osjetljiv na oscilirajuće pulsacije.

Budući da je stimulacija fokusirana samo na jedan od najosjetljivijih dijelova, čak i oni muškarci koji ne mogu postići erekciju mogu doživjeti vrhunac uz ovaj masturbator.

Upotreba bez ruku

Ono što iskustvo čini još boljim je to što masturbator možeš koristiti i bez ruku. Samo ga staviš na penis i pustiš da sve radi sam.

U većini slučajeva, zahvaljujući savitljivim silikonskim krilcima, igračka iznimno dobro pristaje svim veličinama penisa, a pritom uvijek ostaje na mjestu.

Interaktivni Hot Octopuss Pulse Solo - Kiiroo

Još luđe hands-free iskustvo pruža posebna verzija igračke s pulsnom tehnologijom, koja je interaktivna, To je vibrator Kiiroo. On se povezuje s određenim 2D i VR snimke koje možeš pronaći na različitim platformama. Pulsiranje se zatim usklađuje s događanjem u videu a ti možeš jednostavno uživati.

Ali to nije sve! Također se povezuje s aplikacijom FeelConnect, preko koje kontrolu nad svojim užitkom možeš prepustiti partneru.

Upotreba u paru

Hot Octopuss napravio je još jednu verziju masturbatora pod nazivom Pulse Duo. Možeš ga koristiti sam ili s partnericom, jer je napravljen tako da njegov gornji dio vibrira i time zadovoljava i nju.

U početku je najlakše koristiti Pulse Duo masturbator tako da muškarac leži s igračkom na penisu, a žena je na vrhu. Kad steknete osjećaj za to, možete isprobati druge položaje. Igračka će se brinuti za oboje odjednom, a vas dvoje ćete se moći fokusirati jedno na drugo.

Pulse duo posebno se preporučuje starijim parovima, muškarcima s problemima erekcije i svim ostalim parovima koji vole eksperimentirati.

Hot Octopuss Guybrator može biti i stroker 

hot octopuss upotreba

Guybrator ne moraš koristiti samo i jedino za stimulaciju frenuluma. Pomicanjem gore-dolje možeš ga koristiti i kao klasični masturbator. Pulsacije su iznimno ugodne duž cijele dužine penisa, a ne samo na frenulumu. Važno je samo da stvarno koristiš dovoljnu količinu lubrikanta na bazi vode.

Kakav je osjećaj kada koristiš Hot Octopuss Pulse  tehnologije?

Muškarci kažu da je osjećaj pulsiranja iznimno dubok i intenzivan i da se razlikuje od svega što su ikada probali ili doživjeli. Svjedoče da jako uživaju u tome što se igračka može staviti i na nenadražen penis.

Upute za uporabu Hot Octopuss masturbatora

Svi Pulse masturbatori moraju se napuniti prije prve uporabe. Punjenje traje tri sata, nakon čega baterija traje sat vremena korištenja. Baterija je napunjena kada se crveno svjetlo promijeni u zeleno.

Pulse Solo ima punjač koji se uključuje u utičnicu, dok svi ostali masturbatori imaju magnetni punjač.

Prije i nakon svake uporabe masturbator također moraš dobro očistiti. Cijela igračka je vodootporna pa je čišćenje izuzetno jednostavno. Možeš koristiti antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka ili mlaku vodu i blagi sapun.

Pulse Solo Essential

Pulse Solo Essential uključuje i isključuje se pritiskom na tipku s lijeve strane tri sekunde, a tipkama - i + regulira se intenzitet. Između različitih uzoraka prebacuješ se brzim pritiskom na tipku za uključivanje i isključivanje.

Pulse Duo

hot octopuss pulse pure

Pulse Duo u principu, upravljaš na isti način kao i Pulse Essential, osim što daljinskim upravljačem uključuješ vibracije, s kojim se također prebacuješ između tri različita intenziteta. Daljinski upravljač radi na bateriju koja je već uključena.

Potpuno daljinsko upravljanje

Po želji možeš Pulse Solo i Duo kupiti i u takozvanoj Lux verziji. To znači da osim masturbatora dobivaš i daljinski upravljač koji ti omogućuje da ga koristiš potpuno bez ruku. Ne moraš pritiskati tipke na masturbatoru dok uživaš u njemu, jer ih imaš na ruci u obliku sata!

Spomenute Hot Octopuss masturbatore i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura