Analno tuširanje za čist analni seks

Savjeti za bolji seks

Brine li te higijena tijekom analnog seksa? Onda si na pravom mjestu! Danas ćeš naučiti kako učiniti analno tuširanje i što bolje se pripremiti za analni seks.

Prehrana

Prva stvar ti vjerojatno neće biti po volji, ali može itekako pomoći oko čistoće tijekom analnog seksa.

Pazite što jedeš! Najvažnije je unositi dovoljno vlakana i piti dovoljno vode. Veliku količinu vlakana možeš pronaći u bananama, kiviju, jabukama, brokoliju i raznim mahunarkama poput leće, graha i slično.

Uz takvu hranu pobrinut ćeš se za redovito pražnjenje stolice, a bit će i čvršća, što je vrlo važno za čistoću anusa.

Nekima je potpuno dovoljan oprez u prehrani i pri tome se već osjećaju ugodno, dok drugi radije rade analno tuširanje, pri čemu dobro očiste rektum.

Analno tuširanje

Postoji nekoliko različitih vrsta analnih tuševa, ali najpopularniji su bočica i nastavak za cijev za tuširanje.

bočica za analno tuširanje

analno tuširanje cijev

Bočica za analno tuširanje

Ako si početnik, preporučuje se da počneš s bočicom (oblik žarulje ili tikvice). Korištenje je izuzetno jednostavno i brzo.

Skineš vrh s bočice, uliješ mlaku vodu u bočicu, pa vratiš vrh.

Pripazi koju bočicu biraš jer neke imaju tanji vrh od tvrde plastike koji može imati malo oštriji rub. Odlučiš li se za ovaj način, budi posebno oprezan-na pri korištenju.

Najbolje je odabrati bočicu sa zaobljenim vrhom, koja je udobnija za umetanje i korištenje.

Nastavak za cijev

Nakon što stekneš malo iskustva i osjećaja za analno tuširanje, možeš koristiti i nastavke koji se pričvršćuju na crijevo za tuširanje. Kod njih oprez nije suvišan jer su spojeni na neograničeni protok vode. Pazi da ne koristite previše vode, da pritisak nije prejak ili da voda nije prevruća. Opekline u anusu nisu baš ugodna stvar.

Kako se izvodi analno tuširanje?

Najvažnije je da za analno tuširanje uvijek koristiš samo vodu. Nemoj dodavati sapun ili druge slične aditive.

Anus se prvo pripremi podmazanim prstom. Zatim na izdisaj ubaci tuš u njega jer izdah opušta mišiće oko anusa, tako da možeš lakše u njega ubaciti prst, tuš, igračku ili penis.

Ako koristiš bočicu, prvo je malo stisni da istisneš zrak, a zatim istisni vodu u anus.  Bočicu stisni Samo jednom, da slučajno ne uvučeš komadiće izmeta u nju.

Ako koristiš nastavak za crijevo za tuširanje, prvo provjeri temperaturu vode.

Kada je voda u tebi, pričekaj malo, a zatim se isprazni u WC školjku. Cijeli postupak ponavljaj dok iz tebe ne poteče čista voda.

Na početku korištenja tuša bit će ti malo čudan osjećaj, što je sasvim normalno. S vremenom ćeš se naviknuti i analno tuširanje će postati potpuno jednostavno.

U principu je jedino važno, da sva voda izađe iz anusa, a mnogi nakon tuširanja pričekaju 30 minuta do sat vremena, kako bi bili sigurni da je rektum potpuno ispražnjen. Tada možeš bezbrižno nastaviti s analnim igrama.

Disclaimer

analno tuširanje

Koliko god se dobro pripremiš, nesreća se ipak može dogoditi. Uostalom, još uvijek stavljaš stvari negdje gdje obično izlaze. Ako ti se to dogodi, ne brini.

Nezgode tijekom analnog seksa potpuno su normalne. Drži maramice nadohvat ruke ili stavite ručnik na krevet. Tako ćeš biti spreman-na za sve užitke i sva iznenađenja!

Pribor za analno tuširanje i ostale proizvode možeš pronaći u našoj internet trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. Također možeš pročitati ostale postove na blogu i tako naučiti puno novih stvari. Ako imaš bilo kakvu dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura