Crisco - pečenje kolačića i fisting?!

Savjeti za bolji seks

Crisco bi sigurno prepoznao da živiš u Americi jer ga tamo možeš pronaći u svakoj trgovini. To je biljna mast koju domaćice koriste za pečenje pita, a u seksu koristi se... za nešto sasvim drugo. Zanima te?

Čemu služi Crisco?

crisco

Crisco je na police američkih trgovina stigao 1911. godine i zamijenio je svinjsku mast u pečenju slastica. Sigurno se pitaš zašto ga možeš pronaći u trgovini Corner69?

Crisco je najpoznatiji kao lubrikant za analni fisting. Ako te zanima što je to i kako se uhvatiti u koštac s time, pogledaj ovaj video.

Crisco je u osnovi uljni lubrikant, a razlog njegove izuzetne popularnosti je činjenica da ga u inozemstvu možeš kupiti na licu mjesta u gotovo svakoj običnoj trgovini.

E, da je samo to razlog njegova priznanja, davno bi pao u zaborav. Postoji još jedan važan razlog. Crisco se pokazao izuzetno postojanim, jer jako dugo ostaje mastan. Ovo je najvažnija značajka koju analni lubrikant može imati.

Zašto je Crisco toliko popularan?

Crisco je gust i tvrd sve dok ne dođe u dodir s tjelesnom temperaturom. Tada se topi i postaje sklizak, i takav ostaje jako dugo, što je posebno važno kod fistinga.

Ali to nije sve! Postoji još jedna praksa koja nije moguća s običnim lubrikantom. Crisco možeš oblikovati u mini rolice koje staviš u zamrzivač da se stvrdnu i onda ih gurneš u anus. Tamo se zatim tope i pružaju ekstra lubrikaciju. Najveći problem u analnim igrama je taj što se anus, za razliku od vagine, ne može sam ovlažiti. Dakle, ako gurneš lubrikant u anus, to više nije problem.

Na što treba obratiti pozornost kada koristiš Crisco?

Budući da je Crisco zapravo mast, ne smije se koristiti s kondomima od lateksa. Ulje uništava lateks i posljedično kondom puca. Kondomi i rukavice od lateksa stoga ne dolaze u obzir, no istovremeno ih ne smiješ koristiti s plastičnim igračkama.

Pazi! Ulje ostavlja mrlje na tkaninama, pa je dobro pokriti površinu ručnikom. Posebno kauč i krevet.

Je li Crisco siguran za korištenje?

fisting

Crisco je općenito siguran za upotrebu, ali moraš znati nekoliko stvari.

  1. Nemoj koristiti istu posudu Crisca u spavaćoj sobi i kuhinji.
  2. Ako ćeš ga uzimati direktno iz posude, najbolje je to činiti žlicom. Još ga je bolje prije upotrebe rasporediti u nekoliko manjih posuda.
  3. Ako ga koristiš  s drugim partnerima, svakako ga prethodno rasporedi  jer se preko lubrikanta mogu prenijeti i spolno prenosive bolesti.

Čišćenje

Crisco ćeš najlakše isprati s tijela sapunom. Ako zamrljaš tkaninu, prije pranja na mrlje nanesi deterdžent za pranje posuđa. Ovo obično jako pomaže.

Crisco i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: