Lelo Sila – Orgazmična stimulacija klitorisa

Predstavljanje proizvoda, Video prilozi

Marka Lelo poznata je po izradi stvarno dobrih i kvalitetnih igračaka. Kad vidiš cijenu, malo te baci na guzicu, ali kad probaš stvar... Onda brzo shvatiš zašto je to tako. Mislim da bi se svi složili da nije svaki orgazam isti. Ponekad dođe jedan koji je jednostavno... dobar. Ali ponekad postoji jedan koji ti zaljulja svijet pod  nogama.

Pa, ako želiš još ovakvih, nevjerojatnih orgazama, onda je Lelo Sila nešto što moraš isprobati!

Tehnologija soničnih (zvučnih) valova

Sila se od klasičnih vibratora razlikuje po tome što ne vibrira, već emitira zvučne valove. Uopće ne dodiruje izravno klitoris, ali valovi ipak prodiru dublje u tkivo i također stimuliraju unutarnji dio klitorisa.

Intenzivni orgazmi

Istraživanja pokazuju da su orgazmi puno intenzivniji kada postoji puno predigre prije seksa. I to je nešto što radi i Sila.

Različite igračke razlikuju se između ostalog i po tome koliko brzo te dovode do orgazma i koliko je on intenzivan. Neki su toliko jako intenzivni da ti dođe u sekundi, ali mnogo puta takav orgazam nije tako jak. Kod drugih polako povećavaš intenzitet i kada dođe do orgazma, on je stvarno intenzivan.

I jedno i drugo može biti jako dobro, naravno, ali ovisi i što ti u tom trenutku odgovara.

Ako želiš  brzi orgazam, onda Sila vjerojatno neće biti pravi izbor za tebe. Ali ako želiš uživati da se orgazam povećava i da je završetak zaista intenzivan, onda ćeš  biti oduševljena Silom! Ne može se usporediti ni s jednom drugom igračkom, pa ni s Lelo Sona.

Kome je Sila namijenjena

Sila je stvorena za stimulaciju klitorisa. Ali to ne znači da je ne možeš koristiti negdje drugdje. Na primjer, na bradavicama ili na glavi penisa. Istraži kakav je osjećaj na drugim dijelovima tijela i iznenadit ćeš se.

Inače, ova igračka ti je potrebna ako ti se sviđa ideja jako jakih i dugih orgazama koji se polako nakupljaju u tebi. Ova igračka je za tada kad ti je stvarno potrebno maženje. Stoga bih ju preporučila za baš svaki dan.

Upotreba

Iako je korištenje Lelo Sile prilično jednostavno, potrebno ti je barem malo više vremena na početku da shvatiš koji ti način korištenja najviše odgovara. Ali kad jednom to znaš, sigurno se ga nećeš nikad više oklijevati da ga koristiš ;)

Zbog njenog oblika, ne znaš točno kako je okrenuti. Ali pokušaj oboje da saznaš što ti odgovara, jer ne postoji ispravan ili pogrešan način da ga koristiš.

Za stvarno dobro iskustvo obavezno koristi lubrikant na bazi vode.



Kako radi

Prije prve upotrebe  Silu prvo napuni. Puni se 2 sata i baterija traje otprilike toliko. Dok se puni, svjetlo će treptati, i kada svjetlo prestane treptati, baterija je puna.

Uređaj se uključuje i isključuje držanjem središnje tipke nekoliko sekundi.

Ako se uređaj ne uključi odmah, najvjerojatnije je zaključan. Da ga otključaš, moraš držati obje tipke plus i minus 5 sekundi. Na isti načini igračku i zaključaš  ako ne želiš da se negdje na izletu ili u torbici slučajno upali.

Središnjom tipkom prelaziš između 8 različitih uzoraka vibracija. S plusom povećavaš vibracije, s minusom ih smanjuješ.

Higijena i njega

Čišćenje je vrlo jednostavno. Igračka je vodootporna i može se čistiti sredstvom za čišćenje seksualnih igračaka ili blagim sapunom, a zatim isprati pod mlakom vodom. I ne zaboravi je očistiti prije i nakon svake upotrebe!

Dobivaš i vrećicu za pohranu. Igračku je dobro držati podalje od izravnog sunčevog svjetla i ekstremnih temperatura.

Razlika između Sile i Sone

Sila i Sona djeluju na sličnom principu. Koja je razlika između njih?

Glavna razlika između Sila i Sone je u veličini usta. Sila ima puno veći otvor i stoga stimulacija nije odmah tako intenzivna kao kod Sone. Sona obično brže dovodi do orgazma, a sa Silom možeš dulje uživati u stimulaciji. Dakle, ako želiš duži užitak, odaberi Silu, a ako više voliš brze orgazme, odaberi Sonu.

Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, da ne propustiš nove sadržaje i sve akcije koje imamo. Sve navedene proizvode i još mnogo toga možeš pronaći u našoj online trgovini.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: