Vibrator za parove - Lelo Tiani 2 i Lelo Tiani 3

Predstavljanje proizvoda, Video prilozi

Vjerojatno se slažeš da je seks sjajan. Još je bolje ako su na kraju svi potpuno zadovoljni.

Nažalost, gotovo 90% žena ne postigne orgazam penetracijom penisa. Što može biti izvrsno rješenje?

Vibrator za parove, kao što su Tiani 2 i 3, danas dobro poznate marke LELO.

Što je zapravo vibrator za parove?

Lelo Tiani je vibrator za parove. Što je to? To je vibrator u obliku slova U, koji žena ubaci u svoju vaginu a to također ostavlja dovoljno prostora u vagini za penis.

Pruža i unutarnju i vanjsku stimulaciju, a partner također prima vibracije.

Zašto odabrati vibrator za parove Tiani?

Prednost vibratora za parove je što se dodatno brine o klitorisu, a stimulira i partnera. Samo ga raširi i umetni fleksibilni rep u vaginu (preporučujem upotrebu lubrikanta na bazi vode), dok mu glava ostaje naslonjena na klitoris.

Zašto preporučujem da odabereš Lelo Tiani?

Jer nudi 8 intenzivnih vibracija koje možeš odabrati s bežičnim daljinskim upravljačem. Daljinski upravljač radi prema principu Sense Motion, što znači da igračka reagira na pomicanje daljinskog upravljača.

Napravljen je od izuzetno mekog silikona koji je siguran za tijelo i vrlo je ugodan na dodir i upotrebu. Daljinski je također silikonski i vibrira - budite kreativni i iskoristite vibracije daljinskog upravljača.

Igračka je također vodootporna. Otpornost na vodu olakšava čišćenje i, naravno, dozvoljava upotrebu igračke pod tušem.

Dostupna je u tri boje, i to u crnoj, ljubičastoj i ružičastoj.

Puni se putem USB-a, 2 sata punjenja omogućuju 2 sata rada. I još više - vibrator može koristiti samo ona, dok partner daljinskim upravljačem kontrolira njezino zadovoljstvo.

Koja je razlika između Tiani 2 i Tiani 3?

Oba proizvoda imaju dva vaginalna nastavka, dugačka oko 8 cm. Jedan je tanji, a jedan malo veći i istovremeno pritiska i G-točku, tako da možeš odabrati koji ti više odgovara. Razlika dakle nije u nastavcima, niti se razlikuju u snazi, već je skrivena u obliku glave, koja ostaje na klitorisu.

Glava Tiani 2 nešto je manja i ovalna kako bi se bolje usredotočila na klitoris. U Tiani 3 je veća i ravnija i pokriva širi dio, to jest klitoris i područje oko njega.

Kako Tiani zapravo djeluje?

Prvo moraš napuniti vibrator, potrebno je oko dva sata. Kako? Odvrni ga i spoji na USB kabel Tijekom punjenja trepće svjetlo.

Zatim moraš aktivirati daljinski upravljač. Za daljinski upravljač trebaju ti dvije AAA baterije, koje su uključene. Umetni baterije u daljinski upravljač i zatvori poklopac plastičnim ključem koji je isto dio paketa.

Da uključiš vibrator, pritisni i drži tipku 1-2 sekunde da se upali svjetlo. Ako igračku želiš koristiti bez daljinskog upravljača, više puta pritisnite tipku i odaberi vibraciju koja ti najviše odgovara.

Za korištenje igračke s daljinskim upravljačem, pritisni gumb + na daljinskom upravljaču. Igračka će smanjiti vibracije i ući u način SenseMotion 1.

Vibracijama sada možeš upravljati pomicanjem daljinskog upravljača okomito i vodoravno. Okomito igračka vibrira brže, na 100%, a vodoravno na 10% svoje snage.

Pogledajmo sljedeću značajku. Pritisni srednju tipku na daljinskom upravljaču. Time aktiviraš SenseMotion 2. To znači da će igračka raditi toliko brzo koliko pomičeš daljinski upravljač. Ako ga ostaviš na miru, neće biti vibracija. Brzim pokretima igračka će raditi brzo.

Daljnjim pritiskom na srednju tipku možeš upoznati ostalih 6 postavki vibracija, određujući njihov intenzitet pritiskom na + i -. Kad isprobaš sve, igračka se vraća na Sense Motion 1.

To možeš odmah prepoznati na daljinskom upravljaču, jer se pojavi svjetlo. Svjetlo svijetli samo za Sense Motion 1 i 2, ne za ostale funkcije.

Još dvije korisne informacije.

Ako želiš isključiti daljinski upravljač, drži duže vrijeme -Ako želiš igračku otključati ili zaključati, istovremeno pritisni + i -.  Ovo će je zaštititi od neočekivanog uključivanja.

Ako i dalje imaš pitanja, uvijek smo dostupni putem e-pošte, telefona, chata i na društvenim mrežama.

Kontaktiraj nas, pitaj, napiši komentar, pretplati se na naš YouTube kanal. Uvijek smo ti dostupni I trudimo se predstaviti najzanimljiviji sadržaj iz svijeta seksualnosti i erotskih igračaka.

Vidimo se!

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura