Blagdanski pokloni – Ideje za žene

Erotske igračke

Još ne znaš što pokloniti svojoj boljoj polovici za poklon, a blagdani su pred vratima? Bez brige, imam 7 ideja za poklone koje će oduševiti baš svaku!

LELO SONA

Ako se zaista želiš dokazati i dati joj najbolji poklon koji je ikad dobila, onda joj pokloni vibrator Lelo Sona.

To je jedna je od najpopularnijih igračaka među ženama i to s dobrim razlogom. To je stimulator klitorisa koji emitira zvučne valove i stimulira klitoris bez izravnog dodirivanja.

Mišljenje korisnika:

"Uvijek sam imala problema s postizanjem orgazma. Čitala sam puno blogova kako bih pronašla rješenje za ovaj problem i tako sam saznala za Sonu. To je najbolja stvar! U 30 sekundi doživjela sam orgazam koji je trajao cijelu minutu. Ako voliš stimulaciju klitorisa, definitivno preporučujem!"

"Još nisam doživjela tako jak orgazam. Prvi put u životu sam squirtala!"

"Nikad nisam mogla doživjeti orgazam i stvarno sam mislila da je to za mene jednostavno nemoguće. Ali onda sam dobila ovu igračku na poklon i sada doživljavam orgazam svaki put! Stvarno preporučujem jer mi je Sona promijenila život."

"Odličan proizvod koji volim koristiti i sa svojim partnerom. Preporučila bih ga i drugim ženama."

"Odličan proizvod. Moj partner i ja također ga koristimo zajedno - kada se pronađu prave točke, upotreba, kao i užici, su fenomenalni."

"Ova stvar mi je promijenila život i naučila me squirtati, puno toga o svom tijelu i onome što mogu učiniti. Otkad ovo koristim, mogu doživjeti vaginalni organizam samo od penetracije s partnerom. Ovo je bila najbolja kupovina."

Lelo Sona dovela je do orgazma žene koje su mislile da ga nikada neće doživjeti. Ali  te interesira saznati  više o ovoj divnoj igrački prije nego što je kupiš, pogledaj ovaj video.

VIBRACIJSKE GAĆICE

Zašto bih joj poklonio sasvim obično seksi donje rublje koje je više od poklona za nju, poklon za tebe. Umjesto toga, daj joj vibracijske gaćice! Kod marke Pantyrebel možeš birati između 4 različita stila gaćica, s vibratorom i daljinskim upravljačem, kojima potom upravljaš ti!



A možeš joj kupiti bilo koji drugi komplet donjeg rublja, predlažemo marku Obsessive, kao i Satisfyer little secret mali vibrator koji je kompatibilan sa svim gaćicama. Najbolji dio je što se povezuje s tvojim telefonom putem aplikacije koja ti nudi puno zanimljivih značajki i funkcija.

FINGER VIBRATOR 

Ako već neko vrijeme razmišljaš o tome kako svoj seks začiniti seks igračkama i želiš započeti s nečim manjim, onda pogledaj ponudu vibratora za na prst. Vrlo su diskretnog oblika i mogu se koristiti solo, a još bolje će biti ako ih koristiš u paru. Postoji mnogo načina da ga koristiš i ovim poklonom nećeš razveseliti samo svoju partnericu, već i sebe, jer će i ona to moći iskoristiti na tebi;)

VIBRATOR ZA PAROVE

Nije nikakva tajna da većina žena, točnije oko 75% žena, najlakše doživi orgazam ako se stimulira i klitoris. A tijekom penetracije, najlakši način za to je korištenje  vibratora za parove.

Najpopularniji je ovaj oblik:

Međutim, ako ste hrabriji i volite isprobati nešto drugačije i zanimljivo, tada ćete biti oduševljeni ovim vibratorom za parove Satisfyer Endless Joy. I neka te njegov "čudan" oblik ne zavara. Dizajniran je s dobrim razlogom;) Postoji mnogo načina da ga koristiš, a imaš i puno ilustriranih ideja na njegovom pakiranju kako bi ga znao/la koristiti.

SECRET PLEASURE CHEST

Ako ste malo kinky, ili želite isprobati i ove stvari, onda će ovo biti pravi izbor poklona.

Možeš birati između čak šest paketa različitih boja, u kojima se krije 7 do 10 različitih BDSM dodataka. Sve od špage, gagova, ovratnika, do lisica, poveza za oči i slično.

VIBRACIJSKI LUBRIKANTI

Ako slučajno još ne koristiš lubrikant, prestani čitati i odmah ga naruči. Najčešće preporučujemo ovaj na bazi vode. Lubrikant je obavezan pribor  pri korištenju seksualnih igračaka, jer uvelike poboljšava samo iskustvo.

Sada kada smo pokrili osnove, na redu su malo više posebni  lubrikanti.

Na primjer, one koje griju ili hlade. Lubrikanti raznih okusa ili oni koji stvaraju osjećaj vibriranja. A ako volite analne igrice, onda vam treba i analni lubrikant. Ovaj traje duže jer je malo deblji. Ali imamo i lubrikant koji izgleda kao sperma, i još  bi se nešto moglo naći.

Ukratko, lubrikant je jedna jako dobra stvar koja čini stvarno veliku razliku kod seksa!

MASAŽA

Konačno, nešto što zaista ne smiješ propustiti... Masaža! Zaista ne znam ženu koja bi odoljela masaži. Kupi joj ulje za masažu i vjeruj mi, bit će teško će ostati samo kod masaže.

Ali nemoj ga samo kupiti. To i  koristi na njoj;)

Ali ako želiš biti još originalniji pri odabiru poklona, onda joj pokloni svijeću za masažu! Žene, barem većinom, obožavaju svijeće. Ovo ubija dvije muhe odjednom... Imat će lijepu mirisnu svijeću s kojom ju možeš i masirati. Vjeruj mi, neće biti razočarana.

Nadam se da si dobio neke dobre ideje za poklon. Međutim, ako imaš bilo kakvih pitanja, možeš nas nazvati ili kontaktirati putem e-maila ili na Facebook i Instagram.

I ne zaboravi kliknuti sviđa mi se  ili follow! ;)

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: