Power Flower - Snažan, višenamjenski vibrator

Predstavljanje proizvoda, Video prilozi

Danas ti predstavljam vibrator Power Flower, koji je prvenstveno namijenjen vanjskoj stimulaciji, ali možeš ga jednostavno koristiti i za penetraciju. Nudi onoliko različitih upotreba koliko ti ih dopušta tvoja mašta. A ako te na prvi pogled ne uvjeri, čitaj dalje. Stvarno je dobar!

Zašto odabrati Power Flower?

Iskreno, kad sam prvi put vidjela ovaj vibrator, na prvi pogled nije me uvjerio. U početku sam mislila da je to samo za vanjsku stimulaciju, a kad sam pročitala da je pogodan i za penetraciju, bila sam još skeptičnija. Iznad svega, nije mi palo na pamet što se događa s ovim listićima ako ga želiš umetnuti.

Pa, pokazalo se da su ostali lijepo zajedno i nisu baš nimalo smetali. Zaista mogu reći da je ovaj vibrator prikladan za apsolutno svakoga, koristiti ga možeš sama ili u paru.

Solo korištenje

Uvijek naglašavamo da se igračke prije svake upotrebe moraju prvo očistiti. Pa, ako to ne možeš uvijek učiniti, preporučujem ti Power Flower. Zašto? Zato što ga možeš jednostavno koristiti preko odjeće. To znači manje čišćenja i više užitka.

Ali kad imaš vremena i zaista se želiš prepustiti i uživati, uzmi u ruke lubrikant i Power Flower i istraži što ovaj vibrator može činiti. Kao što sam već spomenula, možeš ga koristiti za stimulaciju klitorisa ili ga koristiti za penetraciju ili kombiniraš različite metode.

Upotrijebi Power Flower za istraživanje svojih erogenih zona. Prošeći s njim po tijelu i otkrij koji su dijelovi tvog tijela najosjetljiviji.  Ljudi smo jako različiti i zato volimo različite stvari. Masturbacija je baš s ovog gledišta toliko važna, jer pomoću nje možeš otkriti što ti točno najbolje odgovara. A kasnije će i seks u dvoje biti puno bolji, jer točno znaš što ti se sviđa i to možeš podijeliti s partnerom koji će te lakše zadovoljiti.

Upotreba u paru

Koristite ga za predigru. Partneru zaveži oči ili neka ih sklopi. Uključi vibrator i polako istražuj njegovo tijelo. Pritom promatraj partnerove reakcije jer onda znaš gdje trebaš ostati duže.

Listići lako grle glavić penisa i pružaju stimulaciju koja će izluditi tvog partnera. Za veći užitak upotrijebi i lubrikant. Također možeš nadraživati i testise, međicu, oko anusa, a uz to ne zaboravi za stimulaciju koristiti slobodnu ruku.

Ženski klitoris možeš stimulirati tako da ga zagrliš vibratorom slično kao glavić penisa. Ili okreneš vibrator drugačije, kao što  što sam već ranije spomenula.

A najbolji način upotrebe u paru je tijekom same penetracije. U gotovo svim položajima žena može sama držati vibrator na klitorisu ili to može učiniti njezin partner. Dodatna stimulacija klitorisa većini je žena najlakši način za postizanje orgazma, i ako ga nisi do sada  tijekom penetracije doživjela, s time ćeš ga lako doživjeti.

Svojstva vibratora

Izrađen je od silikona, a dio ručke od ABS plastike. Osim toga, vodootporan je i vrlo se lako čisti. Ima 6 različitih intenziteta vibracija i 6 različitih uzoraka vibracija. Također nudi tihi način rada, koji je nešto manje intenzivan. Ali ako te brine da će ga netko čuti, onda će ovaj biti savršen za tebe.

Prva upotreba

Vibrator će biti djelomično napunjen kad ga dobiješ. Prije prve upotrebe mora se potpuno napuniti. Vibrator se puni 3,5 sata, a baterija traje oko 50 minuta korištenja. Za punjenje koristi magnetski USB punjač. Pazi da ne puniš igračku predugo nakon što je baterija napunjena, jer prekomjerno punjenje baterije može skratiti njezin vijek trajanja. Kad svjetlo na vibratoru prestane treperiti, znaš da je baterija puna.

Prije upotrebe vibrator dobro očisti. Za čišćenje možeš koristiti blagi sapun i mlaku vodu ili sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka koje možeš nabaviti u našoj trgovini. Prilikom čišćenja posebnu pozornost posveti čišćenju područja oko listića koji su vrlo fleksibilni i čišćenje nije osobito teško.

Power Flower uključiš pritiskom na središnju tipku. Gornju tipku koristi za povećanje intenziteta vibracija, a donju tipku za njihovo smanjenje. Prvih šest stupnjeva osmišljeno je za promjenu intenziteta vibracija, a zatim se prelazi na 6 različitih uzoraka vibracija.

Ako te zanima više, možeš nas pratiti na našem Instagram i Facebook profilu i ne zaboravi se naručiti na YouTube kanal. Sve navedene proizvode i još mnogo više možeš pronaći u našoj internetskoj trgovini.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura