Položaji prikladni za analni seks

Savjeti za bolji seks

Sa analnim seksom možeš dobro začiniti događanje u krevetu. Pogledaj nekoliko popularnih pozicija i možda i ti dobiješ novu ideju ;) Položaji su izuzeti iz kamasutre, a mi smo izabrali i one koji su pogodni za početnike!

Položaj »dogy«

Većina nas povezuje analni seks sa tako zvanim »Doggy Style« , jer je i doslovno najviše sugestivan. Prednost položaja potiče od jednostavnog nadzora dubine penetracije, stoga je prikladan i za početnike.

Položaj žličice

Jedan od najlakših načina za otkrivanje analnog seksa je sigurno taj, kada ležite jedan uz drugoga. Osim toga će sav posao morati obaviti on, jer ima mogućnost istovremeno sa drugom rukom stimulirati tvoj klitoris.

Položaj barka

Za tu barku sigurno ne želiš da bi se prestala ljuljati. Položaj je za analni seks prikladan u slučaju ako ste i jedan i drugi dovoljno fleksibilni. Izravnajte leđa i krenite. ;)

Položaj osvajač

Ako nemate dovoljno iskustva sa analnim seksom, ovaj je položaj odličan, jer jednom i drugom nudi nadzor na dubinom i brzinom penetracije. Vaša tijela se neće stiskati zajedno, što položaj čini ne previše romantičan.

Položaj avion

Taj je položaj prikladan za odmor, jer ne zahtjeva dovoljno aktivnosti. Dovoljno je malo ljuljanja unaprijed i unazad, osim toga žena može dobiti i dvostruku stimulaciju dražeći njezin klitoris. Obzirom da žena cijelim tijelom sjedne na penis, penetracija može biti duboka, ovaj položaj zahtjeva iskusnije korisnike te sve koji se u analnom seksu osjećaju zaista opušteno.

Što još možete koristiti kod analnog seksa?

Bez nekoliko obavezne i neobavezne opreme u skladu sa željama pojedinaca, naravno neće ići. Dakle što još možete koristiti kod analnog seksa da ga dodatno začinite i tako podignete orgazam na viši nivo?

Njemu savjetujemo korištenje prstena za penis koji će produžiti trajanje erekcije. Za obostrano zadovoljstvo, savjetujemo korištenje vibrirajućeg prstena.

Njoj preporučamo korištenje dodatnog, klasičnog vibratora ili unaprijeđenog za stimulaciju klitorisa.

Za kraj, najvažnije, bez kojeg analni seks ne može biti ugodan: kvalitetan lubrikant i kondome za siguran seks.

Važno je znati se opustiti i imati želju za analnim seksom

Na prvi pogled znadu položaji analnog seksa biti neugodni, stoga je važna dobra priprema. Pri ruci uvijek imajte dovoljnu količinu lubrikanta, ponekad dobro dođu i intimne maramice.

Najvažnije za uživanje u analnom seksu je imati želju za analnim seksom te opuštenost koja te može dovesti do nevjerojatnih analnih orgazama koji su čak intenzivniji i jači od vaginalnih.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura