Poboljšaj okus sperme

Savjeti za bolji seks

Slana. Slađa. Gorka. Dobrog okusa. Odvratna. Tako okus sperme opisuju žene i muškarci. Dakle, kakvoga okusa je sperma i kako poboljšati njezin okus?
Okus sperme je lagano slan i topao, neki kažu da nema okusa, drugi da vuče na slatko. Sperma je kod nekih muškaraca više slana i gorka. Ona sadrži fruktozu, natrij, bjelančevine, vitamine i druge minerale te hranljive tvari. Zašto se okus sperme od muškarca do muškarca razlikuje još uvijek nije dokazano, stoga ni jedan argument nije 100%! Unatoč tome, muškarci i žene primjećuju veliku razliku u okusu u odnosu na hranu, koju muškarac konzumira.

Upravo zbog toga smo pripremili nekoliko korisnih savjeta koje možeš isprobati te saznati, da li utječu na ukus tvoje sperme.

1. Pij puno vode

Voda je bitan čimbenik. Imaj na umu da se sperma uglavnom sastoji iz vode, dakle ako u tijelo ne uneseš dovoljno tekućine, ona će biti gušća, biti će je manje i neće imati dobar okus. Dakle popij barem 8-10 časa vode dnevno. Voda će iz tvog tijela ukloniti toksine, a ukus sperme će biti neizmjerno bolji.

2. Izbjegavaj kofein

Da, loša vijest ako voliš piti kavu. Maloprije smo spomenuli da je upravo hrana ona koja utječe na to da li će sperma biti slađa ili više gorka. Nakon pijenja kave ona sigurno neće biti slatka, stoga izbjegavaj pijenje kave ako tvoja partnerica ne voli gorak okus.

3. Alkohol, cigarete i droge

Sve troje općenito loše utječu na tvoje zdravlje, dok u isto vrijeme uzrokuju i gorki okus sperme. Dakle, ako planiraš imati oralni seks, izbjegavaj sve troje.

4. Izbjegavaj crveno meso i mliječne proizvode

Crveno meso na osnovi određenih istraživanja povećava slanoću sperme. Opće je poznato da ima sperma vegetarijanaca puno bolji okus od onih muškaraca koji uživaju crveno meso ili meso općenito. Prije oralnog seksa izbjegavaj meso te radije jedi ribe koje su pune esencijalnih masnoća, jer upravo one mogu poboljšati okus sperme.

5. Što je dobro izbjegavati?

Izbjegavaj hranu sa visokom sadržajem sumpora poput karfiole, kupusa i brokule. Također vrijedi za hranu sa jakim, intenzivnim okusom poput češnjaka. Opće je poznato da je dobro prije oralnog seksa izbjegavati šparoge.

Voliš konzumirati hamburger i pomfrit? I to nije dobra ideja, jer će okus tvoje sperme biti gorak.

6. Začinjena hrana

Izbjegavaj jako začinjenu i pekuću hranu jer će se njihov okus osjetiti i u spermi.

7. Koja hrana poboljšava njezin okus?

Najviše se preporuča cimet, stoga ga što prije uključi u svoje obroke. Sok od ananasa također poboljšava njezin okus, kao i miris. Sličan efekt ima i sok od brusnica koji balansira i nadzire pH u tijelu. Okus tvoje sperme će sigurno poboljšati peršin, limun i menta.

U svoje obroke uključi hranu koja sadrži prirodni šećer i tako će najvjerojatnije i tvoja sperma biti slađa. Dakle u redovnu prehranu trebaš uključiti slijedeće voće: šljive, ananas, dinju, kivi, borovnice i brusnice.

Okus sperme se može također prekriti i lubrikantom. Prije oralnog seksa upotrijebi malo lubrikanta sa okusom koji će prekriti okus tvoje sperme.

Jak i izrazit miris sperme može biti i znak upale. U slučaju da miris nakon dijete neće ponestati, naš je savjet otići liječniku.

Naravno sve savjete ne možeš isprobati odjednom, međutim savjetujemo ti da jednoga isprobaš i vidiš da li zaista djeluje. Sve što uneseš u sebe, tijelu treba do 12 do 24 sata da probavi i konzumira sve hranljive tvari, tako da efekt nećeš osjetiti odmah :)

Javi nam, koji od gornjih savjeta je utjecao na okus tvoje sperme.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura