Počni uživati ​​u analnoj stimulaciji + kod za popust

Savjeti za bolji seks

Jer primjećujemo da su analni seks i analna stimulacija općenito još uvijek tabu, odlučili smo to promijeniti. Jesi li i ti među onima koji su jako znatiželjni, želiš isprobati nove stvari u seksu, ali kad je u pitanju analni seks, zastaneš?

Ovaj ćemo se tjedan u potpunosti posvetiti analnom, korak po korak ćemo ti predstaviti što je analna stimulacija, kako započeti, kako se na nju pripremiti, da je potpuno bezbolna i da te dovede do ludih orgazama. Koje igračke možeš koristiti, za koga su namijenjene i kako ih uključiš u partnerske kao i u i solo igre.

Ovaj tjedan za tebe pripremamo i nagradnu igru, stoga prati naše društvene mreže.

Za sve nestrpljive u nastavku smo prikupili sve članke koji se odnose na analne igre, kao i video koji je Eva snimila o analnom seksu. Pogledaj ih već sada.

Kad skupiš hrabrosti, poklanjamo ti i kôd za čak 20% popusta na cijelu analnu kategoriju! Unesi kod ANALNO na blagajni i popust će se obračunati. (kod vrijedi u analnom tijednu 15.6. 2020- 21.6. 2020)

Već se radujem što ću te ovaj tjedan naučiti nešto novo i možda ću te uvjeriti da počneš uživati ​​u analnoj stimulaciji.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura