Ovdje je savršen vodič za odabir strap-ona

Erotske igračke

Među parovima mnogo je interesa za strap on, dildo i vibratore, običajno se javlja problem, kad žele strap on kupiti, ali neznaju kako. Ovdje ćete saznati što je zapravo strap on, kako ga upotrebljavati, za koga je pogodan a i koji su na raspolaganju. Od oblika, veličina i materijala do toga, dali su vam više pogodni šuplji ili možda zakrivljeni.

Strap on može nositi žena ili muškarac, izrađeni su tako da se mogu koristiti za vaginalni ili analni seks. Remeni su izrađeni od razlićitih materiala, ali je važno da odaberete remen i dildo koji ne sadrži ftalate i štetljive supstance, U našoj trgovini prodajemo samo proizvode koje ne sadrže ftalate, tako, da oko toga ne moraš brinuti.

Razlozi za upotrebu strap-ona

Strap-oni upotrebljavaju se uglavnom za penetraciju bez ruku, pokušanje novih spolnih položaja.za produženje erekcije, duplu penetraciju, masažu prostate i čak olakšavaju masturbaciju. Strap on mogu koristiti muškarci ili žene, pogodni su i za solo igrice. Neke od najčešćih načina upotrebe navedene su u nastavku:strap on

Produženje seksa: Kada heteroseksualni par želi produžiti trajanje seksa i zakasniti orgazam muškarca, može strap on koristiti da izbjegne direktnoj penetraciji penisa u vaginu. To ženi omogučuje, da uživa u penetraciji i stimulaciji, dok još nije spremna na direktnu penetraciju partnera.

Tijekom upotrebe strap-ona može žena muškarcu dodatno pružiti stimulaciju penisa i muda s upotrebom vibratora, a možeš upotrebiti dildo za masažu prostate ili analni čep. Jer igračke za seks omogučuju raznolikost i kreativnost, postoji ogromno načina upotrebe remena s drugimi igračkami za seks. To važi i za homoseksualne parove.

Erektilna disfunkcija: kada se muškarac sretne s problemima erekcije, može koristiti šupli strap on i u njega umetnuti svoj penis.

Pegging: ovaj izraz se koristi kada žena koristi dildo za analnu penetraciju muškaraca, uglavnom za stimulaciju prostate, koja nije samo prijatna nego i smanjujuje rizik za raka na prostati. Više o stimulaciji prostate možeš pročitati ovdje.

Oralni seks: neki parovi uživaju, kada partnera gledaju tijekom oralnog seksa, tu možete koristiti dildo, ako se ne odlučite za seks utroje. To je često uglavnom kod strap ona za ruku ili nogu.

Žena s ženom: žena može koristiti strap on za seks s drugom ženom, pa neka je to vaginalno, analno ili oralno.

Muškarac s muškarcem: isto tako mogu koristiti strap on i dva muškarca, za analni ili oralni seks.

Masturbacija: tako muškarac kao žena mogu strap on koristiti za masturbaciju. Žena ga može koristiti za vaginalnu ili analnu penetraciju, muškarac za masažu prostate. Ako se strap on koristi tijekom masturbacije, obično se pričvrsti na stolicu, jastuk ili neki drugi predmet, da korisnik ne treba koristiti ruke za držanje. Za veču stimulaciju možeš strap on tijekom masturbacije kombinirati i s nekom drugom igračkom za seks.

Upotreba ostalih erotskih igračaka

Upotreba drugih igračaka tijekom upotrebe strap ona povećava užitak oba partnera. Možete koristiti vibracijski prsten za penis, kojeg namjestite na strap on. Vibracije če osjetiti kao muškarac tako i žena, jer če ugodno stimulirati klitoris ili analni otvor.

Produživač za penis če dildo još uvečati i udebljati, a možete odabrati i vibracijski, ako uživate u vibracijama. Možete koristiti kojeg između vibratorima za parove. S njima če žena uživati u duploj penetraciji, a oboje u vibracijama, koji če vas ponijeti do orgazma.

Možet koristiti i druge vibratore, za stimulaciju klitorisa, bradavica, anusa i penisa. Možete koristiti manje, analne ili masažne vibratore. Ako uživate u analnoj stimulaciji, možete koristiti i analni čep, koje ne morate držati. Analni čep može nositi onaj koji nosi strap on ili drugi partner.

Koji lubrikant koristiti?

Za lakše umetanje, upotreba lubrikanta je preporučiva. Čak i ako je žena dovoljno mokra, može penetracija uzrokovati bol i neprijatni osječaj, zato osigurajte dovoljnu vlažnost. Koristite lubrikant na vodnoj bazi, koji je odličan za upotrebu s svima seks igračkama. Više o lubrikantima i odabiru pravog, pročitaj ovdje.

Tipovi strap on remena

Strap on s prstenom Strap on s prstenom
Sustav Vac-U-Lock Sustav Vac-U-Lock

Najprije je treba vidjeti tipove sustava za umetanje dildova. Postoje dva glavna tipova, i to s prstenom ili sustav Vac-U-Lock.

Oni s prstenom obično su izrađeni tako, da imaju prsten od čelika (neki imaju silikonskog ili gumenog) u kojeg umetneš dildo. Neki remeni imaju prstene pritvrđene s trakama, koji se zakopčavaju, što omogučuje, da koristiš prstene razlićitih promjera i tako slijedom toga dildove različitih veličina.

Patentirani sustav Vac-U-Lock dostupan je kod marke Doc Johnson, različit je po tome, da je dildo pritvrđen na unutršnjoj strani pojasa, što omogučuje upotrebu dildova, koji nemaju usisivačne kapice. Ove dildove inače možeš koristiti i s pojasima s prstenom ali samo one koje imaju kapicu.

Kad odabereš sustav, koji ti odgovara, moraš odabrati model. Dostupnih je više različitih, ti odaberi onog, kojeg želiš. Da lakše odlučiš imamo nekoliko savjeta.

Model strap ona

Moraš uzeti u obzir, da ti vac-u-lock, koji imaju mogučnost, da ih zatežeš pružaju veću kontrolu dilda i zato je takav model među najpopularnijim.

Naravno, prije kupnje provjerite veličinu pojasa. Većina su fleksibilni i tako pogodni skoro za sve veličine, obavezno moraš provjeriti i koja veličina dilda je pogodna na pojas. Ako koristiš šuplji dildo, mora imati pojas otvor kroz kojeg muškarac umetne penis.

Pojas sa dvojnim remenom: to je najpopularniji model pasova jer je najudobniji i pruža stabilnost i kontrolu. Mogu ga nositi i muškarci jer je među trakama dovoljno mjesta za penis i muda.

G-string: razlikuju se u širini. Neki su deblji, drugi imaju samo elastični pojas. I tu važi, da što deblji je pojas, veća je kontrola nad dildom. Iz tog razloga uvijek preporučujemo šire, ali odluka je vaša.

Bez pojasa: ovaj pojas izrađen je tako, da si ga jedan od partnera umetne kao analni čep, zato ostaje na mjestu i obojici pruža stimulaciju.

Strap on gaćice: vrlo su udobne, jer ih možeš obući kao donji veš. Ali imaš nešto manje kontrole nad dildom.

Vibracijski strap on zapravo je stimulacijski leptir na pojasu, što ženi omogučuje, da ujedno uživa u stimulaciji klitorisa i penetraciji, koju joj pruža partner.

Kompleti su odličan odabir za početnike, a i za one, koje imaju več iskustva jer kod njih ne treba brinuti koji dildo je prikladan pojasu, jer je dildo več u kompletu. Večina kompleta ima prsten, koji je pogodan i drugim dildovima, a možeš ih dokupiti i kasnije.

Koji dildovi su najbolji odabir?

Našim klijentima uvijek preporučujemo dildove od silikona, čelika ili stakla, jer su najizdržljiviji i jednostavni za izdržavanje. Ako želiš realističan izgled i osječaj, onda su najbolji odabir takvi u boji kože i s nekoliko izbačenim venama, To sigurno izlučuje dildove od čelika i stakla, koji inače pružaju odličan užitak, a ne realistički osječaj.

Neki odluče i za dildove od Cybrskin materiala, koji je na dodir sličan koži i brzo se zagrije na tjelesnu temperaturu. Mana tog materiala je ta, da se brzo uništi ili podera.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura