Novi luksuzni vibratori VIVE

Predstavljanje proizvoda

VIVE je novi fenomen u svijetu erotskih igračaka za odrasle i nudi luksuzne vibratore u svojoj zbirci. Tijekom širokog izbora, svaka žena, kao i muškarac, može pronaći onaj koji će zadovoljiti sve potrebe i vruće želje. Jesi li zainteresiran za više? Onda čitaj dalje.
Vibratori Vive zbirka uključuje klasične, za masažu i vibratore rabbit, kao i prstene za penis. Svi su izrađeni iz mekanog medicinskog silikona, koji je protiv prašan što znači da se na njega ne nakuplja prašina i prljavština.

Svi imaju ergonomski oblik, a dodatni glamur im daju odabrani detalji u rose gold boji. Svi se jednostavno pune isporučenim USB punjačem i dostupni su u različitim bojama. Možeš povezati neke od njih besplatnom aplikacijom na telefonu, a zatim stvoriti nove uzorke vibracija koji će te dovesti do uzbudljivog orgazma.

Vibrator Enoki

Enoki izrađen je iz visokokvalitetnog silikona. Ne samo zbog ergonomskog oblika,nego i zbog toga što je nova tehnologija daleko ispred svog vremena. S mekanim jastučićima i različitim načinima vibracije i pulsiranja, to će te impresionirati! Budući da je vodootporan, možeš ga koristiti u vodi, i zato što je mali, možeš ga uzeti kamo god ideš. Jedna od jedinstvenih funkcija je funkcija vrhunca koji će te dovesti do nevjerojatnog orgazma.

Vibrator Shiatsu

Shiatsu ima jedinstven dizajn koji ga čini ugodnim izgledom a upravo zbog ovog posebnog dizajna vodi te u novu atmosferu zadovoljstva. Ovaj jedinstveni vibrator nudi 10 različitih uzoraka vibracija, a fleksibilna glava dizajnirana je tako da ima 24 točaka stimulacije za optimalnu stimulaciju. Koristi donji dio za penetraciju i uživaj u potpuno novim osjećajima. Shiatsu je izrađen od visokokvalitetnog silicija protiv prašine.

Vibrator Nim

Nim je rabit vibrator sa jedinstvenim dizajnom. Možeš odabrati između 10 različitih uzoraka vibracija,nudeći unutarnju i vanjsku stimulaciju. Zbog inovativne tehnologije, oba motora su nevjerojatno moćna, a podvodna tehnologija omogućuje korištenje ovog vibratora u kadi ili bazenu jer je 100% vodootporan.

Vibrator Mellea

Mellea uvjerava jedinstvenim dizajnom i 10 različitih uzorka vibriranja. U unutrašnjosti ima 2 snažna motora koja ti pružaju potpune vibracije a vibrator je pogodan za penetraciju sa obje strane. Zbog podvodne tehnologije Mellea je 100% vodoodporan i potpun ljubimac u kadi ili bazenu. Izrađen je iz visokokvalitetnog silikona i zato izuzetno mekan na dodir i prijatan za korištenje.

Vibrator Zesiro

Zesiro ima jedinstven oblik i pogodan je za muškarce i žene jer je savršen za vaginalnu i analnu penetraciju. Nudi 10 različitih uzoraka vibriranja koje biraš jednostavnim pritiskom na dugme. I Zesiro je potpuno vodootporan i možeš ga koristiti u vodi.

Vibrator Aviva

Aviva ima jedinstven oblik koji te neće uvjeriti samo na prvi pogled nego će te to dovesti do nevjerojatnog orgazma. Zbog nove tehnologije, nudi ti 10 nevjerojatnih jakih uzoraka vibriranja, koje te neće pustiti ravnodušnim. I tekstura je nešto posebno, jer nudi odličnu stimulaciju. Avivo možeš bez problema koristiti u vodi jer je 100% vodootporan.

Vibrator Aki

Aki če te sa 10 jakih uzoraka vibriranja pustiti bez daha. Izrađen je iz visokokvalitetnog silikona koji glatko prodire u tebe i dovede do orgazma. Možeš ga koristiti i u kadi ili bazenu.

Vibrator Ombra

Ombra ima jedinstven oblik koji te vodi u ekstatičnu atmosferu. Napuniš ga isporučenim USB punjačem, to ti nudi 10 snažnih uzoraka vibracije. Ombra je dizajniran da bude vrlo fleksibilan i potpuno prilagođen vašim željama i oblik tijela. Izrađen je iz vodootpornog visokokvalitetnog silikona. S Ombro će te se osjećati zaista posebno.

Vibrator Minu

Minu je dizajniran posebno kako bi osigurao potpunu stimulaciju klitorisa i kako bi te doveo do prekrasnog orgazma. Možeš birati između 10 različitih uzoraka vibriranja koja će te oduševiti. Izrađen je iz visokokvalitetnog silikona, koji je ugodan za korištenje i vodootporan, tako da ga možeš koristiti za nestašne igre u vodi.

Vibracijski prsten Senca

Senca je savršen izbor za parove, jer nudi puno užitaka i muškarcima i ženama. Prsten za penis pomaže kod teže i dugotrajne erekcije, istodobno, vibracije daju ženama izvrsnu stimulaciju. Senca nudi 10 različitih uzoraka vibriranja. Prsten je vodootporan zato je i odličan za igre u vodi.

Ispitajte nove proizvode VIVE i doživite novi osjećaj, kojeg ti može pružiti samo najsuvremenije i najinovativnije robne marke. VIVE zasigurno neće razočarati.

Ispod su neki od najpopularnijih vibratora VIVE:

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura